Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Nisam ja, draga Bebolina, mislila da si ti njima dala lažnu nadu. Nismo se razumjele
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bebolina,
Dobro si ti to nama prikazala,kako treba sa pustinjskom ružom,a ja očito sve radim obrnuto... ![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bebolina svaka čast!!! Veselim se s tobom
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo baš je super videti kako ti ide !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bebolina radi čuda od svojih, a ja jednog povelikog umalo ubila, ma ako se taj oporavi, to će biti čudo. Ma nema im vode više, samo na kapaljku. I to ne bih ni skužila da ga nisam išla vaditi van da ga presadim....ovako sam barem gornji dio odrezala, možda ga spasim.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
@Glikica, oprostit će ti on nenamjernu greškicu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pa rekla sam ja, ne tako davno, da će tajlanđani dolaziti ovamo na poduku......
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Nema me ovdje neko vrijeme i baš tad se važne stvari dogode! Čestitam, Bebolina i svaka ti čast!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
posijala sam neke 4 sjemenke, onako bez veze, dobro ih pošpricala i pokrila najlonom. Za 4 dana dvije su nikle, dvije nisu.....
Bez predhodnog namakanja, bez ikakvog posebnog tretmana ! |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Glikice, ipak nisi htjela čekati proljeće ?
Wolfsbanice dugo nema. Vjerojatno sam za to ja ![]() Ima li tko ideju gdje mogu nabaviti sjeme ovih vrsta adeniuma : Adenium Crispum , Adenium Boehmianum, Adenium Oleifolium ? |
|
![]() |
|
Pinus, imam još oko 50 sjemenki, čekaju proljeće, a ovo se malo igram !
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Kalemljeni bijeli bebolinac pod staklenim zvonom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() Bebi velika
![]() |
|
![]() |
|
@moon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |