Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga pa sve imaš, adam je baš super kao i juka, datura, oleandar, banana, fuksije, pelargonije...sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ove slike upale kad sam pisala...vau divovski suncokret puno veći od mojeg
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
cvijeće je prekrasno. Daj mi reci ono na drugoj slučici ja zovem kolibrić iako znam da nije.
što je to??
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mogu samo reci vauuuuu,svaka cast...ne rade mi smajlici...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je prekraaaaaasno
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sve je predivno i prekrasno!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na cvijeće su vjerojatno jalne sve tvoje susjede. Oba balkona su |
|
![]() |
|
Hvala Smrcko
![]() Hvala Gioiaa ![]() Hvala Iris ![]() Hvala Željka ![]() Hvala Bergenia ![]() Bergenia,moram ti reči ,a i svima drugima ,šta mi je danas jedna susjeda rekla. Pita ona mene da li sam sama uzgojila pelargonije,(buduči da sam ih prije sama pelcerima uzgajala) ili sam ih kupila.Ja velim da sam ih kupila.Ona reče da mi nisu baš tak lijepe kak onda kad sam ih sama uzgajala. ![]() A ja joj velim da sam ja jako zadovoljna njima jer je tek polovica 6. mj.,a i pri samom uzgoju ima puno posla cijelu zimu s njima.Uvijek sam se bojala da se ne smrznu jer sam ih držala između prozora. A mojoj susjedi evo ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Marijankica
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A Šteficaa te ona nije slučajno tom izjavo mislila pohvaliti, da ti dobro uzgajaš biljku. Meni bi to godilo da je moj pelc bolji nego staklenički, dobro ne znam susjedu niti ton razgovora.
Ma važno je da ti je cvijeće lijepo, a susjedi nek se puše. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Stefice, prekrasno ti je ukrasen balkon.Jako su mi se svidjele zinije onako u grupi i raznobojne.
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |