Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 58>
Korisnik
Poruka
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:34
fotke su super; mislim na okvitrice, a on je... ma presladak nije prava rijec.
a bome, nisam ni znala da si ti bas zgodna zenska.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:35
oooooooooooooooo danke danke...hehehehehehehee sam malo se napuhavam....hehehe
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:43
btw tamo nema ovih slova sve stranice sam pregledala i draga na tvojim linkovima nema ovih lijepih slova :(
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:47

trebamo prokopati jer o toj stranici sam sa suncem pricala i kaze da je tam skopala, osim ako nije nasla jos neku....ne znam

no tu ima cool stvari
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:53
jooooj, komp me opet zeza, e bravo na cafeartu je, evo vam ih

http://www.cafeart.pl/scrapbooking/

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:46

font koji trazite je Cooper Black a velicina slova 350 :)

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 08:36
jassi, ovaj scrapbook ti odličan! i divna ideja za poklon bakama i dedama...smile141
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 09:48
fala stavim pofotkane gotove....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:09

ovak ovo je za dide i bake od strane tate mog djeteta-jedno u zgb jedno u pragu

a moje svijecice...hehe skuzila sam da nemam vjencic i lijepo sam u zdjelicu koju mi je ninochka dala nakapala bijelu svijecu kao tockice, pa utopila crvene i hitila sisarke i spagu  i zvona zlatna i to je tooooo
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:29
pratila sam cijeli proces proizvodnje, od samo slika, do gotovog proizvoda, vilo mala sa čarobnim prahom, super je...he he, svi imamo iste kalupe...dobrs ideja, baš mi je došla das masa...probat ću s njom...pusaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:33
nego sam si mislila da ne placas toliko te kartone u chemacu, ja cu npr za dide i bake u zgb izrezati na kartonika koje sam nazicala u radnji za uokviravanje slika. dakle ak imas kakvu takvu radnju blizu, idi pitaj jel imaju otpadnih kartona za paspartu i dati ce ti i oni su u boji i krasni i izrezes i lijepis  i sam svoj majstor.....
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 12:44
e draga, super ideja...samo što su obično kartoni za "paspartu" malo tanji od scrapa, ali scrap me razočarao totalno, to je malo skroz...15 cm, što ti je to
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 12:46
pa zato ti kazem , i nije tak tanji, evo ih ja imam u ruci, to je to vjeruj, i mozes napraviti oblike koje zelis
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:30
jassi,kao i uvijek sve super,sve pet,od ideje do izvedbe smile141
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:32
fala kaca draga.......ma sve kaj najdem sklepam nekaj  i to je to....skuzila sam da od svega mogu napraviti nekaj

danas ujutro sam na brzak anapravila sa sinekom jeza od plastelina i sibica, jer oce on jeza staviti da spava zimskisan, pa smo kupili kestene, a danas cemo mu kucu napraviti ..poslikam...hehehe svakaj delam
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:46
super draga,tvom sincicu ne fali animacije,a to mi je genijalno.cekamo slikeWinkClap
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:47
nego mila odi na chat i prazni si oprukeeeeeeee u sanducicu jet ti cure ne mogu slati...joj koja sam ja majka kraljica

stavim slike kad napravimo sve
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 15:39
fala draga majko kraljiceWink,kad se to meni napunismile42
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:03
dakle da ne mislite da sam ljencarila

ovo su neke narudzbe, neke donacije  i poklono...ima jos nekaj...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:08

ovo je za moje prijatelje koji dugo nisu bili na moru pa sam i m ja njihovo napravila u skoljci

eto moj vikend

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.