JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Korisnik | |
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotke su super; mislim na okvitrice, a on je... ma presladak nije prava rijec.
a bome, nisam ni znala da si ti bas zgodna zenska. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
oooooooooooooooo danke danke...hehehehehehehee sam malo se napuhavam....hehehe
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
btw tamo nema ovih slova sve stranice sam pregledala i draga na tvojim linkovima nema ovih lijepih slova :(
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
trebamo prokopati jer o toj stranici sam sa suncem pricala i kaze da je tam skopala, osim ako nije nasla jos neku....ne znam no tu ima cool stvari
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
font koji trazite je Cooper Black a velicina slova 350 :) |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, ovaj scrapbook ti odličan! i divna ideja za poklon bakama i dedama...
![]() |
|
![]() |
|
fala stavim pofotkane gotove....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovak ovo je za dide i bake od strane tate mog djeteta-jedno u zgb jedno u pragu
a moje svijecice...hehe skuzila sam da nemam vjencic i lijepo sam u zdjelicu koju mi je ninochka dala nakapala bijelu svijecu kao tockice, pa utopila crvene i hitila sisarke i spagu i zvona zlatna i to je tooooo
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
pratila sam cijeli proces proizvodnje, od samo slika, do gotovog proizvoda, vilo mala sa čarobnim prahom, super je...he he, svi imamo iste kalupe...dobrs ideja, baš mi je došla das masa...probat ću s njom...pusaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
nego sam si mislila da ne placas toliko te kartone u chemacu, ja cu npr za dide i bake u zgb izrezati na kartonika koje sam nazicala u radnji za uokviravanje slika. dakle ak imas kakvu takvu radnju blizu, idi pitaj jel imaju otpadnih kartona za paspartu i dati ce ti i oni su u boji i krasni i izrezes i lijepis i sam svoj majstor.....
|
|
![]() |
|
e draga, super ideja...samo što su obično kartoni za "paspartu" malo tanji od scrapa, ali scrap me razočarao totalno, to je malo skroz...15 cm, što ti je to
|
|
![]() |
|
pa zato ti kazem , i nije tak tanji, evo ih ja imam u ruci, to je to vjeruj, i mozes napraviti oblike koje zelis
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jassi,kao i uvijek sve super,sve pet,od ideje do izvedbe
![]() |
|
![]() |
|
fala kaca draga.......ma sve kaj najdem sklepam nekaj i to je to....skuzila sam da od svega mogu napraviti nekaj
danas ujutro sam na brzak anapravila sa sinekom jeza od plastelina i sibica, jer oce on jeza staviti da spava zimskisan, pa smo kupili kestene, a danas cemo mu kucu napraviti ..poslikam...hehehe svakaj delam
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super draga,tvom sincicu ne fali animacije,a to mi je genijalno.cekamo slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nego mila odi na chat i prazni si oprukeeeeeeee u sanducicu jet ti cure ne mogu slati...joj koja sam ja majka kraljica
stavim slike kad napravimo sve
|
|
![]() |
|
fala draga majko kraljice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle da ne mislite da sam ljencarila
ovo su neke narudzbe, neke donacije i poklono...ima jos nekaj...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je za moje prijatelje koji dugo nisu bili na moru pa sam i m ja njihovo napravila u skoljci
eto moj vikend
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |