Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 29> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej cure hvala na posjeti!
Dobro zboriš Otok- bijelo cvijeće se najbolje uklapa i kombinira, a strepto...mazim svaki dan od kad je došla
![]() Gio iznenadili su me ove godine, phlox se baš raširio
Mari to je pravi umjetnik, ostala sam ti dužna odgovor na pitanje o plodu nešpule- e pa okus im je super, ne znam sa čim bi najbliže mogla usporediti, možda marelica, breskva, mango pomješano, ajde pošalji mi adresu na pp pa ti šaljem sadnicu.
Rs thks!
Zvrk- za phlox ti mogu reći da je samo phlox, jer i to je super što dobijemo naziv prilikom kupnje na teglici- često bude ispisano samo:Trajnica
![]() Radosnice, hvala na posjeti, bijela prijateljica je saxifraga i ne smijem se!!!
Imat ćeš phlox iste boje samo neka ocvate ili može odmah pošalji adresu na pp.
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
evo mojih kućnih ljubimica:
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Mini vrt je predivan, neveni, phlox..ma sve je krasno
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
minimode,mini vrt j e krasan,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
minimode i kod mene se bas fino rasirio
![]() ![]() kucni ljubimci ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Krasno cvijeće u vrtu, a orhideja je za pet.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mini krasne su ti orhideje
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan cvjetni raj, neveni su prelijepi ovako rašireni, a orhidejica
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne orhidejice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
curke hvala na posjeti!
Gio- ma ne moraš tražiti phlox, šaljem ti ga čim ocvate samo pošalji adresu na pp
![]() Stefi, Rose, Cimi; Lantana, Lora; Smrcko
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
tulipani, tulipani...
![]() ![]() ![]() malo se zacrvenio i posramljeno sakrio iza jorgovana, Iris
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
opet ću vas malo ugnjavit sa bjelilom....
perunike...
![]() u ovom kantunu su se nastanile
![]() ![]() ![]() ![]() clematis koji će vjerojatno kada se skroz otvori biti bijel "Gladys picard"
![]() ![]() ib
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
nježni cvijet jabuke
![]() ![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo ti nas udavi bojama koje ti se sviđaju, jer ja ću se brzo ovamo vratiti i naravno svašta očekujem, jer tu svašta ima, no tvoj nemirni duh stalno donosi nešto novo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ružice polako počinju cvjetati...
![]() ![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koja divota,ljubičicice,ruže,tulipani.....
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme kak to da ti ruže već cvatu? kak Edenica?
|
|
![]() |
|
hej Triš hvala na posjeti, da je malo više vremena svašta bi tu bilo
![]() ![]() ![]()
Rose uvijek si tu kao dobra susjeda, nadam se da ćeš doći i zapravo!
Hej Hana, počele su cvasti, na svu radost, a Edenica je još u pitaru-trebala sam je posaditi direkt u zemlju, sada bi bila puno ljepša, ove godine me je omela kiša....biti će nekoliko pupova i kod nje
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mini, ruže su baš lijepe, ali i sve ostalo, bili asortiman je poseban, a toć mi je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |