Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 48>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:42
i jednu kutijicu koja je špricana bijelim po crnoj podlozi ispala kao mladunče tepsije u kojoj pizzu pečem. znate one crne "špricane" limove?
ali bila mi je slatka ta vilica-djevojčica pa sam se čak potrudila i kopčice na kutijici obojati u crno jer mi se zlatne baš nisu uklapale.
malo sam se igrala i s fotkanjem u ogledalu....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:45
Sat je super! Tako je pun detalja, a nije prešaren i vidim da si prešla na Sottile? Koliko si to salveta kombinirala? I šablonice su tu... Ajoj, sve tako pažljivo i detaljno!
Kutijica mi je još bolja jer je tako ćaknuta! I naravno jer me asocira na hranu (iako sam maloprije jela)... Vidim da je i štambilj ovdje - ajdeeee, pohvaaaali seeeee! smile91
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:51
Ajme, meni, dugo nisam ovakav dugi smile227 udahnula, izdahnula...
Sat je toliko prekrasan (imam tu salveticu, čini mi se da si ju cijeeelu uspjela tako savršeno zalijepiti), jako mi se sviđaju brojčice obojane kao i kazaljkice,
a skroz-na-skroz si me osvojila što ne vidim crvenu kazaljkicu za sekunde, to je to što sam čekala od nekoga, ti si moj idol Embarrassed
(Izzy, ne osjećaj se prozvanom, tvom satu paše crvena kazaljkica Wink)
E, a taj sottile ti je tako fenomenalno ispao (čim si pukotine nahranila?) da si ti šlag-na-tortu da ga ziher kupujem čim idem u sljedeći hobby-shopping,
craquelle je ionako pri kraju, mala je bočica...

Crna kutijica mi je mrak-mrak-mrak zbog te curice i što si obojala zlatne kopčice (eto, dvije želje su mi se ispunile LOL) i fakat je efekt kao oni špricani protvani, i neki moji su doma takvi, good job Thumbs%20Up

Zapravo te favoriziram zbog imena, nema veze s radovima i što si sakrila boju kazaljkice i kopčica LOL

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:56
jesi ti čekala iza ugla da me zaskočiš? morala sam popraviti krivo okrenutu sliku (to ti sigurno nije promakloBig%20smile)

sat je sav od jedne salvete. okvir zapeglan a motivi što prelaze u središnji dio izrezuckani nakon peglanja pa zalijepljeni ručno. ona tri cvjetića su posebno isčupkani i tako samo razasuti. i nakon peglanja sam sve još jednom prešla sve ljepilom i ustanovila da je to genijalno rješenje jer se poslije salvetica nije nigdje napuhnula kad sam lakirala. na sotttileu nisam štedila i isplatilo se! utrljana mješavina bijele, crvene i smeđe uljane boje.
a šablone... lijepo sam vam rekla kako se lakše režu, ali nikoga nije briga smile61

i da.... IMAM ŠTAMBILJ!!!!!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 17:02
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Zapravo te favoriziram zbog imena, nema veze s radovima i što si sakrila boju kazaljkice i kopčica LOL

smile79
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 17:12
Slučajno sam nabasala, kaj je bila okrenuta fotka? Embarrassed Ja sam zapamtila savjet za šablone i isprobat ću prvom prilikom Wink
A, znala sam da je peglano, presavršeno je LOL Mene je to preporodilo za neke bitne veće površine i uspjela sam neke pločice cijele još jednom prijeći ljepilom preko peglanog (ali tek kad se ohladi skroz) i milina Thumbs%20Up

Za koga je sat? JeL za doma iL za poklon? Stvarno je krašopisan...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 17:57
ma ono za okrenutu fotku je bilo Izzy upućeno, ti si mi uletjela s postom dok sam ja pisala. drago mi je da sam ti ispunila dvije želje - znači imaš još jednu...

btw, i ti i Izzy ste primljene u povjerenstvo za škotsku problematiku.

sat je za meni jednu vrlo dragu osobu koju uvijek vidim kad stanem pred ogledalosmile96

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 18:46
Sat i kutijica su prekokrasni. Super ti je uspio 2k i lijepo uklopljen motiv a kutijica mi je jako, jako slatka od motiva a i volim crno - bijele kombinacije
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 19:43
sat mi je odličan.moj omiljeni motiv bršljana, tako romantično i sa starinskim štihom. ja sam jučer probala 2k na jednoj maloj kutijici nije mi uspjelo ni 2 a kamoli 2k.

kuticija je bez premca ovak crno bijelo... ludilo
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 19:45
super kutijica i sat!!smile942k je fantastičan!valjda ću i ja jednom znati takoCry
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:07
 smile70sat mi je kao iz bajke,kao predivno ispričana priča od samoga početka do kraja sa svim detaljima,jednostavno smile227
a kutijaica mrak
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:34
Sve što napraviš-napraviš sa stilom!Sat je savršen ali ona kutijica me je osvojila!
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:36
Sat i kutijica su super..... 
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:41
Sat je krasan, ali me kutijica oduševila!
ANĐELKA
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:55
malo mi je sad
hvala vam svima
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 21:16
kao prvo sto je sotulle?Confused
a to sa peglanjem svaka cast ja sam probala i uzasno mi je ispalo,kako ti to radissmile143
a sad .....
sat je smile93fantastican!!!!! ovako dobro jos nisam vidjela...ostala sam uzdisatismile107...kutijica mi je preslatka....
ma savrseno sve!!!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 21:28
hvala i tebi maslačkice!

sottile je jedna vrsta dvokomponentnog laka za raspucavanje koji daje fine nježne pukotine u koje se utrljava uljana boja ili prah da ih se naglasi.evo imaš tu sve pa pogledaj  http://www.lumos.hr/craklelak.htm

peglanje je u principu vrlo jednostavno na ravnim površinama. dakle... površinu namažeš ljepilom za salvetnu tehniku, pustiš da se osuši, na suho staviš salvetu (u jednom sloju kao i inače), preko salvete papir za pečenje i ugriješ peglu i peglaš preko papira. kad se salveta dobro primi za površinu skineš papir i još jednom preko salvete pređeš s ljepilom (možeš kistom ili prstima). ostaviš da se ljepilo osuši i to je to!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:49
djevojčice kasnim,kasnim....sorry........ali jučer sam imala kavu a ti znaš kako je na kavi u dvoje............e sad zamisli s jedanaest veselih ženaLOLLOL
sat je fantastičan,sve da zadnjeg detalja......i ja već dugo pikiram tu salvetu ali mi se još uvijek nije upalila lampica gdje i kako s njom...........sottile predivan,lakše je s njim kad ide u  udubljenjeWink......što ne umanjuje tvoje zasluge.......i brojčeki su super.....
a kutijica preslatka........crno bijelo mi je omiljena kombinacija i već si me tu osvojila.....a tek špricanje,pa potpissmile39...........a o ogledalu,tabletiću i cijeloj prezentaciji mogu reći samo smile227 sjedi 5....
smile79
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:57
tabletić sam primijetila, ali ajme, stvarno, fora s ogledalom Shocked ja sam na taj način samo slučajno fotkala valjda LOL
trudim se radove fotkati sa svih strana, a bome ću ubuduće ovako probati, ali onda ću morati paziti što se sve vidi u ogledalu Cool

zašto je sottile lakši kad se radi u udubljenjima?! i čim si punila pukotine? prahom? sjenilom?
joj, jedva čekam kupiti ga, tako sam ga dugo odgađala Embarrassed
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 11:22
sottile daje veće pukotine ako je 2.step deblji,na zakrivljenim i ravnim površinama se debeli sloj cijedi...u ako je udubljenje naspeš 2.step i pukotine pucajuThumbs%20UpWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.