moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 38> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno cvijeće
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hortenzije su jako lijepe, pa onda nešto br.1, pa zatim zečeki, pa lavande ( i moje ljubimice) i svašta nešto mi je lijepo.. Idem sada, da Gea ne probudim, psssstttt...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno rascvjetano,bila je ovo prijatna setnja
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ovo mi se jako sviđa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma još nešto procvalo pa dok me opet ne uvati letargija...
![]() oni isti zečeki al se nadam da se bolje vide
![]() nešto lijepo što mi je poklonila Lora procvalo
![]() calistemon od kad uselio u Hr već četvrti put cvate
![]() skromni nevenići se sami posijali i sami cvatu ko podstanari
![]() i
![]() prkosići na dvije strane stepenica
![]() novi cvjetnjačić cvate
![]() i to je on
![]() i ovo
![]() i grozđe na brajdi...
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bila, vidjela, uživala...
Sve krasno, al oleandar... joj!!! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala... vidjela.... divila se!
Puno cvijeća imaš i ne znam što mi se više sviđa: hibiskus, begonije ili ono žuto pošpricano s crvenim što je izabrala i Anči.
Ali jedno je sigurno: naj slika mi je Geo. Toliko puno govori:vruće, grije, a ja našao hlad i uživam!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hamara, stvarno si uredila vrt. Ne znam što bi izdvojila, svaki cvjetić je lijep na svoj način.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj je, bio je uređen. par kiša, malo sunca i topline... i opet sve po starom
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno Hamara!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista ima bogat izbor cvijeća! Dobor da stalno pada kiša pa ti zalije.............
![]() Ovaj plavi cvjetić koji si dobila od Lore je nicandra (imam ga i ja - dobila od SilveK - i cvjetoljupci mi rekli da je to to)
Morala sam kopirati ovu sliku jer imam i ja identičnu. Upravo su moje milion bels takve ostale od lani i sada divljaju rastom i cvatnjom. Čini mi se da su i tvoje lanjske..... ili se varam. No, svejedno.....krasne su!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vjerujem da odmaraš dušu u ovom prebogatom vrtu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno Hamara, pa puno se toga rascvjetalo od kada sam zadnji put prošetala tvojim parkom.
Oduševilo me nešto ono "broj 1" i "broj 2" - prekrasno, a mislim da imam i ja to ali u plavoj boji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan rascvjetani vrt
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo Hamara....uz puno truda vidiš da ipak imaš lijepi cvjetnjak
![]() Znači Bergi je zaključila da su to milion bells a mi smo zadnji put komentirale kako milion bells ne mogu biti dugogodišnje .......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ma moje nisu lanjske nego stare barem 5-6 godina, uvijek, svih 12 mj stoje na istom mjestu, i svako ljeto cvatu obilno... i unose zbrku među cvjetoljupce
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno hamara, bujno, raskošno. Lijepo si sve uredila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |