Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 165> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Moram pokušati zakorijeniti mami bungicu, i nabaviti taj čudesni prah za zakorjenjivanje. MM je održavao cvijeće tjedan dana i znate na što sliči, kao da je prošlo rusku frontu. Bungica mi je kao raščupana kokoš, a bila je prava ljepotica ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ooo, pa što joj je radio, a da nije nekom djelijo pelcere
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve plivalo u vodi i umlaćeno kišom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
To se odnosi na balkonsko cvijeće, vrt nisam još vidjela
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja flavija evo konačno da ti pokažem moju novu ljubimicu, cvijeta i tjera nove grančice- od srca zahvaljujem na tvojoj velikodušnosti
![]() ![]() ![]() a ovo je zapelcani twister, nadam se da će se primiti ![]() a ovdje su pelceri bugenvilije i diplindeje ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Bromelija kako si zapelcala dipladeniju??? Ja sam dobila reznicu, stavila u prah za zakorjenjivanje i posadila, prekrila vrečicom i sad čekam ali ništa se ne događa osim šta joj je preostalo lišće požutjelo..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() Odlično Bromi! Super se drže i ruselijica i twisterići!
![]() |
|
![]() |
|
prijateljica mi je iz zg donijela adenium
![]() ![]() moje ljepotice u novom ruhu ![]() anđeoske trublje tek počele cvijetati jer je sin pokosio vrh koji sam posadila i sada imam dvije ![]() ovo je nekada bio vrh, sada je nova biljka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divno Bromi....veliki adenium je MRAK!...jel ti ga prijateljica kupila....ili donijela od doma? ....ako ga je kupila....znaš li gdje? Novi "imidž" za diple i pasifloru su super...ja isto tako stavljam na 3 štapa jer mi je najzgodnije i najljepše za vidjet!
...a ove anđeoske trublje i još u takvoj divnoj žutoj boji su za mene otkriće! Ne vidjeh još tako lijepe trubice....svaka čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
imam zapelcanu za tebe ne brini
![]() adenium je kupila u mbm 97 kn stefkaja radila sam kao i ti prijašnje su se primile, a ove za sada su ok ![]() |
|
![]() |
|
drage moje, a sada nogomet- idemo vatreni
![]() |
|
![]() |
|
imaš zapelcanu? s t v a r n o? za mene?
![]() ![]() ![]() ....još samo jedno pitanjce....u kojem MBM-u ima adeniuma, u Lučkom ili negdje drugdje...?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bromi, došla sam vidjeti novitete kod tebe. Naravno, opet nešto preljepo: žuta trublja !
I još nešto, sve tvoje (moje) koprivice su čvrste i dobro se drže. Možda izgleda bedasto, ali svaki dan kad dođem kući najprije svratim k njima. Obožavam ih!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
drago mi je i voljela bih da se sve prime
![]() flavija- ispred mandi trgovačkog centra |
|
![]() |
|
O super...odo sutra odma vidjet dal ima još....
![]() |
|
![]() |
|
tugu poslije izgubljene utakmice treba ublažit pogledom na cveteke
![]() a ne alkoholom ![]() ![]() ![]() ![]() lora dali je prepoznaješ ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ova žuta boja trublje je prekrasna,takvu još nisam vidjela. Ja sam imala svjetlo žute al su pozeble
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo Bromi...idemo se mi "tješit" našim biljčicama! A bome se ti imaš i sa čim tješit! Krasne su ti i begonije i kleome, i sansaverija i božični kaktus...ma sve ti je lijepo, a i palma (bar mislim da je) sa zadnje slike je baš dobra!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
malo uživala tvojim vrtom i
![]() ![]() ![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mene biljke znaju najbolje utjesiti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |