moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zvrk,stavi ih u neku veliku teglu.Vidjela sam na nekoliko mjesta da lijepo rastu ko lončanice.Probaj jedan grm van posaditi a ostale drži ko lončanice,dok ne vidiš šta će biti sa onom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Hvala shasha, probati cu ovaj tvoj trik sa tritomom.
Imam nekoliko sadnica ali ih se sve bojim staviti u zemlju (lose prijasnje iskustvo ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Horti,te trava već poduže imam,neke sam od Bake B kupila(onu frćkavu i još jednu)2,3,4 i 5 sam na placu kupila a za zadnju poima nemam.Ja mislila da si mi tu ti poslala jer je među zadnjima stigla.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Meni su poznate travice dva i tri: carex buchananii i pennisetum orientale ( jesam ti je ja poslala?). Ostatak bih morala pogledati izbliza
![]() |
|
![]() |
|
Baka,kalanhoe su stare slike.To sam samo Nati stavila da vidi koje su
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
da virnem malo k tebi napokon
![]() ![]() ![]() onu rudlavu travu sam dobila od Lantane (čitaj užicala) i držala se super dok je bila u privremenom posađena i nakon sadnje van je ![]() ![]() lantane su fenomenalne pogotovo stablašica ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sasha, taman sam se htjela zadiviti maštovitosti raznih ukrasnih trava (možda i nisu sve trave,a al ja sam "dudek" za biljke) kad ti krenula opet s cvijećem. Pa ne znam kojem da se više divim, vrtnom onom u teglama... |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
ista pisma!!! ![]() |
|
![]() |
|
Draga,piši ako ne pamtiš,meni pomogne(još ako se sjetim gdje sam zapisala
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() Inaće sam ti iz malog mista kraj Splita. Nastojat ću te sjetit, ali... |
|
![]() |
|
to su ti ove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
crveno je kalanhoa,već je pri kraju sa cvatnjom.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Renn,ne znam odakle si,ja sam ga kupila....(ajme..gdje???)a mislim da u gradskoj vrtlariji u Vž.A kako ga njegovati,poima nemam.Već sam prije rekla,no ponovit ću.Imala sam ja"mali razgovor"sa njim(eucaliptusom) I dogovorili se mi da ,kako ga ja nemam gdje u kući držati preko zime,ide on u vrt.Ako mu nebude previše zima ok,ako bude,a šteta,znači da ga ne mogu imati.Eto prezimio je(ova zima nije bila baš topla a i snijega je bilo)vani,bez zaštite.Ne prihranjujem ga,kiša ga zalije...i to je to.
A padobrance ćeš moći dobiti,pelcere naravno,od mene no ne sad.Baš sam danas par obećanih pripremila a kako sad cvatu,žao mi ih je rezati no najesen ih budem morala pa bude pelcera.Samo me sjetiti moraš.Nije da pamtim ko riba no nisam ni ko slon
![]() Hvala curice
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Sve mi je divno, predivno, zdravo, ma što još reći!
|
|
![]() |
|
a di ja mogu "naći" "padobranca"? Tako bi ga rado ...i ama.. i b... |
|
![]() |
|
srića tvoja da ti nisam blizu!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sasha, blaaaaaaaaaago tebi.
![]() ![]() ![]() Molim te za savjet, di kupiti i kako njegovati eukaliptus? |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod shashe uvijek lijepo cvijeća ali danas su me posebno oduševile ukrasne trave!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasna je...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |