Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 22:21
Zvrk,stavi ih u neku veliku teglu.Vidjela sam na nekoliko mjesta da lijepo rastu ko lončanice.Probaj jedan grm van posaditi a ostale drži ko lončanice,dok ne vidiš šta će biti sa onom.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 22:05
Hvala shasha, probati cu ovaj tvoj trik sa tritomom.
Imam nekoliko sadnica ali ih se sve bojim staviti u zemlju (lose prijasnje iskustvo Unhappy) .
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:15
Horti,te trava već poduže imam,neke sam od Bake B kupila(onu frćkavu i još jednu)2,3,4 i 5 sam na placu kupila a za zadnju poima nemam.Ja mislila da si mi tu ti poslala jer je među zadnjima stigla.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 15:24
Meni su poznate travice dva i tri: carex buchananii i pennisetum orientale ( jesam ti je ja poslala?). Ostatak bih morala pogledati izbliza Big%20smile. Prvu naravno svi znamo.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 12:25
Baka,kalanhoe su stare slike.To sam samo Nati stavila da vidi koje suWink
A "dudek" sam i ja.Liče na trave pa sam ih tako i stavila-pod trave.A tek imena,poima nemam
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 11:02
da virnem malo k tebi napokon Smile sad mi je malo lakše  predočiti si to nakon detaljnog skeniranja uživo pa jednostavnije počnem i sliniti LOL jer me i dalje oduševljava tvoje šarenilo Thumbs%20Up
onu rudlavu travu sam dobila od Lantane (čitaj užicala) i držala se super dok je bila u privremenom posađena i nakon sadnje van je Dead ošišala sam ju, ali ostavila korjen jer nada ipak umire zadnja Wink
lantane su fenomenalne pogotovo stablašica Smile nadam se da skupljaš bobice marljivo Big%20smile
Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 09:33

Sasha, taman sam se htjela zadiviti maštovitosti raznih ukrasnih trava (možda i nisu sve trave,a al ja sam "dudek" za biljke) kad ti krenula opet s cvijećem.

Pa ne znam kojem da se više divim, vrtnom onom u teglama...Clap

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 00:10
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Draga,piši ako ne pamtiš,meni pomogne(još ako se sjetim gdje sam zapisalaLOL)

ista pisma!!!smile83
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 23:47
Draga,piši ako ne pamtiš,meni pomogne(još ako se sjetim gdje sam zapisalaLOL)
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 23:31

Renn,ne znam odakle si,ja sam ga kupila....(ajme..gdje???)a mislim da u gradskoj vrtlariji u Vž.A kako ga njegovati,poima nemam.Već sam prije rekla,no ponovit ću.Imala sam ja"mali razgovor"sa njim(eucaliptusom) I dogovorili se mi da ,kako ga ja nemam gdje u kući držati preko zime,ide on u vrt.Ako mu nebude previše zima ok,ako bude,a šteta,znači da ga ne mogu imati.Eto prezimio je(ova zima nije bila baš topla a i snijega je bilo)vani,bez zaštite.Ne prihranjujem ga,kiša ga zalije...i to je to.
A padobrance  ćeš moći dobiti,pelcere naravno,od mene no ne sad.Baš sam danas par obećanih pripremila a kako sad cvatu,žao mi ih je rezati no najesen ih budem morala pa bude pelcera.Samo me sjetiti moraš.Nije da pamtim ko riba no nisam ni ko slonLOL
Hvala curicesmile78
Hvala, a naročito na ovom zadnjem (Hvala curicesmile78)Big%20smileBig%20smileBig%20smile
Inaće sam ti iz malog mista kraj Splita. Nastojat ću te sjetit, ali...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:53
to su ti ove

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:50
crveno je kalanhoa,već je pri kraju sa cvatnjom.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:49
a kaj je ovo crveno kraj te ljepotice lantane??
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:32
Renn,ne znam odakle si,ja sam ga kupila....(ajme..gdje???)a mislim da u gradskoj vrtlariji u Vž.A kako ga njegovati,poima nemam.Već sam prije rekla,no ponovit ću.Imala sam ja"mali razgovor"sa njim(eucaliptusom) I dogovorili se mi da ,kako ga ja nemam gdje u kući držati preko zime,ide on u vrt.Ako mu nebude previše zima ok,ako bude,a šteta,znači da ga ne mogu imati.Eto prezimio je(ova zima nije bila baš topla a i snijega je bilo)vani,bez zaštite.Ne prihranjujem ga,kiša ga zalije...i to je to.
A padobrance  ćeš moći dobiti,pelcere naravno,od mene no ne sad.Baš sam danas par obećanih pripremila a kako sad cvatu,žao mi ih je rezati no najesen ih budem morala pa bude pelcera.Samo me sjetiti moraš.Nije da pamtim ko riba no nisam ni ko slonLOL
Hvala curicesmile78
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:13
Sve mi je divno, predivno, zdravo, ma što još reći!
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:13

Baka,Silvek veli da se taj "padobranac"zove abolution,onda valjda je tako.Mislim da je "po domaćem"to sobna lipa.
Bumo mi i neki amarantus za tebe našliWink

a di ja mogu "naći" "padobranca"? Tako bi ga rado ...i ama.. i b...
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:09
srića tvoja da ti nisam blizu!!!!!!!!!!!!Cry
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 21:56
Sasha, blaaaaaaaaaago tebi. Clap Tongue Smile

Molim te za savjet, di kupiti i kako njegovati eukaliptus?

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 16:15
Kod shashe uvijek lijepo cvijeća ali danas su me posebno oduševile ukrasne trave!Thumbs%20Up
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 12:50
Prekrasna je...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.