Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 55> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Fantastično uklopljeno,jako mi se dopada,ali jedan mali u donjem desnom kutu je medeni,a izgleda mi malkice tužan,možda što je sam....
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ma ja kad vidim tovara cila se raspametim, hahahaha.. Presuuuper je ovo ispalo, a ovaj cracle, joj, joj, moram to provat pa di puka-puka..
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma super je, a skoljke izgledaju kao prave. Kazes da printas, ja sam kupila skolski klomp, i svi me uvjeravaju da na njemu ne moze se staviti print.
Super. ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno Slavice,izvorni dalmatinski motivi,joj kako si ovo dobro uradila.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ovo je napravljeno sinoć kad su ove ostale već bile stavljene. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Poštovanje carice,želim vam dobru prođu u podrumima,samo mi žao što sad nisam u mogućnosti trknuti da vidim tu ljepotu na okupu.Sretno.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sve ljepo napišem a onda mi sve ode u vitar. radovi su prekrasni,meni su posebno dragi,kutijica,i ona 2 tanjurića od čega je jedan zdjelica. prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
file,svaka sličnost je slučajna,možda mi je u podsvjesti i ostalo štogod od onog štao sam gledala i dok sam radila možda se to i ispoljilo ali nisam imala namjeru nikoga kopirat!jedini rad koji sam radila da sam baš namjerno uzela isti motiv je rad koji mi se jako svidio kod Rose i to Rosa zna da sam ga sebi radila ali iz razloga što to nije moja ideja nisam ga niti stavila ovdje!hvala ti ljepotice moja!ali ako se zabuniš pa staviš štogod kod mene-neću se ja ljutiti!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
na trenutak sam pomislila da sam u svojoj galeriji ali sam onda skužila da mi stihovi nisu poznati
![]() BRAVO slavice odlično mi je sve po redu od prvog do zadnjeg rada
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasni svi radovi, ali daskice su mi prve. Prekrasno sve ukomponirano, bez riječi...
![]() |
|
![]() |
|
da,zaboravila sam-onima koji su blizu Splita-od sutra do nedjelje naši radovi su u Dioklecijanovim podrumima pa poviriti!Maru i mene ćete sigurno naći!
|
|
![]() |
|
hvala vam!Tatjana-sve su kombinacija printeva i salveta!a na internetu motiva koliko ti srce želi,stihove sa bloga-najljepši stihovi,odlomci i aforizmi samo treba imat vremena za sve to tražit a ako to činim nemam vremena za radit.slobodno vrijeme mi je najveći problem,njega je uvjek malo.Mumice-i ja se tako osječam kad gledam vaše radove,to je valjda u ljudskoj prirodi!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
slavice moja bacaš me u bed i jad kad vidim ove tvoje divote, tvoji radovi su predivni, imaš smisla i mašte na izvoz, velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kako je to Mare pala tako i ja pala na prvu sliku, sve je savrseno. Gdje si nabavila one cupore i tekst.
Malo sutis i ona odjednem puf. Stvarno je savrseno. Da ne pada kisa isla bih ti traziti salvete. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma nećeš vjerovat, al pogodi na što sam "pala"?
![]() ![]() ![]() Na one s maslinama, naravno-poredala si ih baš po mom guštu! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala vam od srca na vašim komentarima!Miro,mi smo svi ovdje da zajedno komentiramo radove,savjetujemo i pomažemo jedni druge prema tome ne dosađuješ,tako mi je drago da poviriš a i ja ću kod tebe virkati! a ni ne postoji neka stroga između cvjetnog i salvetnog foruma,svi smo mi cvetoljupci-pa bilo cvijeće u vrtu ili na salveti!i ja imam vrt s 50,60 vrsta cvijeća a i na salvetama imam puno,puno cvjetića i sve ih jako volim!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo majstorice,lijepa lepeza radova.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prvo je slika na platnu,kombinacija printa i salvete,zadnja sa motivom lavande je zdjelica,a sa maslinom je tanjurić. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |