Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 29> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosta lijepih radova-boce uvijek volim vidit (i radit:))
, kutija je isto meni draga kombinacija boja, koje usput, nikad nisam radila, al favorit mi je definitivno onaj crno bijeli tanjur! Super, super! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
wow, prekrasni radovi. .
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vodiš me jednom sa sobom u shoping po flašice?
![]() ove si lijepo zbigecala ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Je Bigi, jako ti je lijepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
hvala vam svima na posjeti i komentarima
![]() bigi - drago mi je da ti se sviđa, samo me nemoj jako ljubiti u oko - mogla bi mi leća ispasti
![]() konte - javi se za flaške da skočimo zajedno, a bilo bi vrijeme da i ti koju flašicu pomaljaš.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Prekrasni tanjuri.Kako slika zna varati, meni se prvi tanjur s makom učinio večim nego ovaj zadnji ali mi je draži onaj drugi s ornamentom. Kutija je premedena
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasno radovi...neznam za što da se odlučim više, jel mi favorit plava škrinica ili ovaj crno bijeli tanjur... oba bi rad imala...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Danas sam malo više zavirila u tvoju galeriju - osim plavo bijele škrinjice (koja mi je predivna) jako mi se sviđaju i tvoje boce. Posebno mi je lijep rad na onim bocama gdje si radila samo na dijelu boce. Dobila sam još jednju ideju - hvala ti na tome!
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
drage moje, hvala na komentarima
![]() jani - te boce koje spominješ nisu rađene direktno na staklo. naime, prvo sam na staklo zalijepila platno koje sam zatim bojala pa tek onda salveta.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti na brzom odgovoru - ja sam mislila da si zaštitila bocu ljepljivom trakom! U ovo što spominješ se još ne usudim upuštati, tek se učim ali svakako je dobro znati kome se mogu obratiti za pitanje kada dođem do tog stadija..... |
|
![]() |
|
Kalla ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
flasice su super a tanjuri
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
BiBi majstorice
![]() |
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Tanjuri , boce ,kutije...sve mi je dobro,uradjeno savršeno.Volila bi kad bi pored toga bilo nešto za usporedbu veličine....Puno pozdrava Rose11
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Evo me Bi Biljana, tu sam ti, tvoja M.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
skidam kapu majstorice!crno bijeli tanjur je savršen(padam na cro-bijele kombinacije)a plava kutijica me najviše oduševila!
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala vam na posjeti i predivnim komentarima. dajete mi vjetar u leđa i zato svima puno
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Plava kutijica favorit.Dobrodošla Okić-novo sjeme.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
WOOWWWW, kakav tanjuric
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |