|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Sunceee, ovi veliki kaktusi zaista su tvoj zaštitni znak! Ja sma uživala u pogledu na proljetnice.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
predivno!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
krasno klijalište ti je mrak,amarilisi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Prekrasno Sunce, posebno ove dvije posljedne fotke!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() |
preljepo sunce :))
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Hvala Miro K, nije kauf... nego baumax u zg.
Jako veliki izbor i predobre cijene za clematise ( 38 kn )!!
A ostalo u jednom rasadniku u Zagorju blizu Varaždina te u MBM u zg!
Eto dragi moji šetaći i forumaši, svi ste mi prirasli srcu.
Za ovaj izvještaj je bilo sasvim dovoljno slikica, a za zaključak moje najslađe ružice bez kojih ne mogu zamisliti život ( mačke i psi ), samo što mi se pas Rexi ne da slikati; sram ga bilo!
Mali miceki su već rezervirani.
|
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
ajoj pa di si ti draga našla TM....čovječe da ja toliko donesem odjednom za sadit da bi mi hp expresom odma rastavu
![]() a veliš miceki su več rezervirani
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
ti mora da si dobila na bingu što kaže Duda-Lave i meni bi moj tražio rastavu zato ja kupujem po malo pa češće
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Prvo sam pala u nesvjest nad 51 iskopanom rupom jesenas a onda nad ovim "kištrama" punim sadnica..... Treba to sve posaditi.... svaka čast. Ali ti je i vrt predivno rascvjetan već sad a tek počelo proljeće!
![]() ![]() ![]() Miceki su medeni. A pesek? pa nema druge nego jurcati s fotićem za njim.. bude slika samo s repom ili njuškom ili s ničim jer će brzo zbrisati, ali jedna će valjda upaliti.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
koji maji jepotani.....mau! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Dakle Sunceee, ja sam mislila da sam puno cvijeća kupila neki dan na sajmu - nekih 10 teglica. Ali sad sam u nevjerici i sa velikim vaaau gledala tvoje novitete! Oborila si me s nogu sa svim što će rasti u tvojem vrtu! Divno!! Kada ćeš saditi gladiole i dalije? Ja sam ih već posadila, nadam se da nisam prenaglila i da mraza i hladnoće više neće biti..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |