Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 36>
Korisnik
Poruka
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:36
ovcica - smile71

Anastazija - smile71

Lora - bas si razmisljam da cu nekoliko ostaviti kao stablasice i nekoliko cu pustiti da budu grmolike smile71

misty-da - smile71

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:43
Ovaj cvijetic je bio plave boje a sada ce ovo biti sjeme, zanimljiv je . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:45
Malo nevena posađenog u kruzic oko neke biljke koju sam dobila od tetine prijeteljice (nikako da odgonetnem koja je) bilaje vec dosta porasla kad sam je dobila pa se pocela susiti ali ponovno tjera mladice...

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:48
To je nicandra,ja sam lani imala dvije biljčice,a ove godine ih čupam po cijelom vrtu,mislim da stalno cvate do jeseni.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:49
Pasiflora je opet super krenula ali nisam uspjela uzeti mladicu, jako je tesko jer raste uz sam temelj kuce a tu je kamen...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:51
Evo malo mjesanih slikica . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:53
E pa hvala na nazivu mali kaktus smile72 Znaci da cu je imati i previse ;))
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:56
Originalno poslano od člana Monny Monny napisao:

E pa hvala na nazivu mali kaktus smile72 Znaci da cu je imati i previse ;))

Mila,to sam mislila na onu prvu sliku,a ovo u sredini nevena je još maleno pa ne vidim dobro,
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:59
A sada imam jos predstaviti vam svoje druge ljiljane...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 13:01
da da na onu sa sjemenom ;)))
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 15:31
Super ti je kombinacija naranđastih ljiljana i tritome.Thumbs%20Up
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 15:36
monny super su ti one paučinaste čuvarkućeSmile, imam sve druge vrste osim njih.
sutra šaljem ono, nadam se da će te dočekati!
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 12:35
josipa - Hvala Hug

hanaK - e pa savrseno a ja cu onda svome paketicu dodati i njih da te obraduju i da ih imas Hug
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 12:50
super hvala! ove druge su ti isto super, moje su isto procvjetale, dali se one posuše kad procvjetaju?
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:25
Pa posusi se samo ta koja je ocvala, odrezem ju a ostatak nastavlja dalje Thumbs%20Up
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:42
Ovo je moj zadnji "ADUT" u rukavu... jos su samo one ostale za pokazati jer vise nista nemam uslikano prije nego sam otisla u Rijeku... A njih sam vam obecala kad se procvatu da ce biti slikice... Pa evo ovako sam ih pratila u cvatnji Big%20smile
Ja svojim ruzama ne znam imena :((
a sve ih zovem kraljice hehe ;))

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:45

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:50
Ova je tek zasađena ali otkako je dala prvi cvijet ne staje sa cvatnjom...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:53
I ova je posađena kad i prethodna...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:55
Nastavak slijedi.....kasnije...... ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.