palcica - kolači, torte |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 29> |
Korisnik | |
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće držim fige za mađaricu, samo kore nipošto nemoj umijesit sa margarinom, najbolje sa mašću ili maslom.
Cvijetićljubac .. ma kakva dijeta... :) |
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da još imam domaće svinjske masti. Hvala ti na savjetu.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sada sam otkirila ovu temu.Prekrasna hrana, a još ljepše fotografije, koje kad vodim odmah mi cure sline. Vidjela sam na jednoj stranici da si radila ukrase od čokolade. Radila sam ih i ja za jedan rođendan i ispali su mi odlično. Bilo je na početku svega i svašta , a evo kako je izgledao krajnji rezultat
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda dekoracija je odlična, savršena.
ja sam danas počastila svoje sa monte tortom evo link pa moje slike http://www.coolinarika.com/recept/torta-monte/ |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam radila tvoju višnjastu baklavu i odlična je . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, ovo izgleda prefino. Svakako moram probati. Možeš mi samo reći koji promjer kalupa si koristila?
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija hvala na isprobavanju, drago mi je da si zadovoljna <3
Matilda ja sam napraila tortu u promjeru 28cm. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga samo da prijavim da sam i ja napravila mađaricu!!! Dokaz prilažem ovih dana.
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće ja čekam tvoju mađaricu
Cikas, hvala ti |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palcice šta mi to radiš? I ova torta izgleda suuper i morat ću je probati napraviti. Čini mi se da nijee teška a izgleda suuuuper i mogu samo misliti kako je ukusna.
A što se tiče mađarice, radila sam je sa svinjskom masti i mogu ti reći da je to recept po kojem ću od sada raditi mađaricu. Svi koji su je probali su rekli da je suuuper.A što se tiče kora mislila sam da nema šanse da ja razvuče 6 kora, pa sam krenula sa tim da ću napraviti 4, ali kako se dobro razvlačilo tijesto odlučila sam napraviti sa 5 kora, ali na kraju si mislim - ma napravit ću je jednostavno sa 6 i tako je i bilo. Samo da znaš da sam je slikala a sliku ću staviti danas ili sutra, kao dokaz. |
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veseli maffini
http://www.coolinarika.com/recept/veseli-maffini/ ja sam napravila male preinake. U tijesto sam dodala malo kakaa i još nadodala malo cimeta, volim cimeeeeet ;) |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije lijepa kao tvoja, ali ja sam za prvi puta suuuper zadovoljna.
Hvala na receptu.
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, super ti je...ja vjerujem da su se tukli za zadnji komad
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj da si ih vidjela...čak je i moj sin koji ne jede ništa osim običnog biskvita pojeo jedan komad, što je veeeliki napredak. Samo ću drugi puta povećati količine da je napravim u onoj veeelikoj tepsiji.
A bila bi ljepše izrezana da sam čekala do ujutro, da se ona lijepo slegne i prožme, ali ja nisam imala vremena čekati, pa sam je izrezala nakon 3 sata. Ipak mislim da je trebala duže stajati, onda bi bila i prelijepa i u presjeku.
Hvala ti i za ovaj recept, od sada samo njega koristim!
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće i mi imamo isti problem, nikako dočekat da se kolač ohladi . Drago mi je da si zadovoljna i sretan ti rođendan još jednom i na mojoj temi ... haha...imamo se s čim častit....e sad ćeš vidit šta sam sve napravila za tvoj rođedan
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KINDER PINGUE
BISKVIT 6 kom jaja 6 juš žl šećera + vanilin šeć 6 juš žL brašna 6 juš žl vode 2 juš žl kakaa pzp malo mlijeka za natopit biskvit KREMA 4 kom sirnog namaza (cca 280g) 3 juš žl šećera 400 ml vrhnja za šlag 1 kom bijela želatina ČOK. GLAZURA 1. 200 g čok za kuhanje 100 g maslaca 3 juš žl vode ČOK. GLAZURA 2. 150 g čok za kuhanje 50 g masla 3 juš žl vode BISKVIT Žumanjke tuci sa šećerom i van šećerom, dodaj polako ostale sastojke pa na kraju umiješaj tučeni bjelanjak i peci u dubokom plehu (moj 35x25cm) 20-tak min na 170°. KREMA Sirni namaz izmješaj sa šećerom. Želatinu pripremi po uputama. Napravi šlag. Želatinu dodaj u sirni namaz i zatim sve skupa sa šlagom izmješaj. Slaganje kolača: Gotovi biskvit prereži na pola. Polovicu vrati u pleh i malo namoči mlijekom - premaži polovicom kreme i na to izlij pripremljenu 1. čokoladnu glazuru. Stavi kolač na 10-tak min u zamrzivač pa preko glazure premaži drugu polovicu kreme. Prekrij biskvitom također ga malo pomoči mlijekom i na vrh prelij 2. čokoladnom glazurom. Ohladi i posluži. |
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palčice pratim ovu tvoju temu,a evo da se sad i javim.Djeca me gnjave da napravim KINDER PINGUE već neko vrijeme,ali ja sam naišla na puno različitih recepata i nisam se mogla odlučiti kojega bi probala.Sve što ti napraviš izgleda super,tako da sam se oduševila kad sam ugledala recept.Definitivno ga pravim.
Tema ti je odlična ,samo što ja uvijek ogladnim kad vidim ove slikice |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palcice hvala ti i ovdje na čestitkama.
Ja sam u subotu ujutro lutala tvojim stranicama u potrazi za nekim jednostavnim, ukusnim i lijepim kolačom. Šteta što ovaj recept nisi stavila ranije... Mislim da ću ga svakako isprobati. Već odavno sam skužila da su mi tvoji recepti zakon.
Samo me malo brine ona želatina...moram to vidjeti kako se radi...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |