vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Korisnik | |
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Carol- i meni se svidjaju kaktusi koji cvjetaju,nevolim kaktuse koje nikada ne cvjetaju
kaktus-pa ocigledno je da ti volis katuse,meni su se dosta proredili jer nemam gde da ih drzim zimi,pa propadnu.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kaktusi su uistinu predivni kad procvjetaju. Ja ih baš i nemam, ali zato svaki put zastanem na slikama cvatućih bockavaca. Priroda ih je bome nadarila zavidnom ljepotom cvijeta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Pravio sam novi kamenjar , u pozadini su perunike,ima ih raznih boja,videcu dogodine da li su se sve primile trebalo bi da bude jedno 5-6 boja, ima tu raznih trava ,vidi se u pozadini trava zebrina ali patuljasta(prodavac kaze da je sarenija nego visoka),evonimusi su specificni vrhovi su im zuti,onda jedan prskan polegli evonimus, i on je relativno redak, hemaciparis na stapu, i jedna biljka koju sam dobio pride sa perunikama, nikako da otvori,ima na sredini kao mahunu. Anemona je uvek lepa i dugo cveta
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sukulent koji umire nakon cvatnje zove se Aichryson. Imaš temu o njemu na CIF-u.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lucy, hvala na obavestenju.
|
|
![]() |
|
Forumasi CIF-a pozdrav iz Srema,uzivajte malo u mom parku,kraj je leta pa sam malo fotografisao moj park.Nadam se da cete uzivati. Pampas trava prvi put ove godine ima mnogo metlica.Imam jos jednu ali nije otvorila metlice verovatno je neka druga vrsta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ova tri T nosaca sto izgledaju kao nosaci za konopac za ves, zamislio sam da dogodine gajim paradajz ne razmisljajuci koju mi je visinu rasta paradajza prodavac uvalio ovako imam 2.2 m tako da to nece biti problem ![]() ![]() Ricinus meni izgleda egzoticno ![]() Dalije u grupi lepo izgledaju i cvetaju celog leta,vrlo zahvalne cvetnice ali samo kada se sade u grupi najlepse izgledaju ![]() ![]() Supruga kaze dasu ovo lepe kate dogodine ih sadim u grupi jer mi se svidjaju ![]() Ovo su moje cetiri lepotice,imam ih jos dve (cerku i unuku od nje ali nisu na slici),tako da sam okruzen uglavnom zenama he he!(snaja je malo bledja jer je snimak kada je dosla iz porodilista) ![]() Kod mene devojacke lozice bukvalno gde god se okrenes, za par godina obrasce potpuno sve ali neka, zelenila nikad dosta,samo sto ce biti lisca i lisca u jesen ,ali sta dase radi,nemoze i ovce i novci,i da bude zeleno i da nema lisca u jesen ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vrt ti je prelijep a i tvoje princeze....
Oduševila me pampas-trava.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ti si zaista sretan čovjek jer imaš u čemu uživati. Čestitam i za obitelj i za vrt, a malom anđelu želim dug i sretan život.
![]() ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Prvo čestitke za prinovu u obitelji. Nema ljepšeg događaja, veselijeg, emotivnijeg. Malom zlatu i cijeloj obitelji sve najbolje.
Ima se u tvom vrtu što vidjeti. Crnica je to, crnica. I sve je njegovano, uredno. Sve pohvale vrtlaru. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Milica7 hvala na cestitkama pozdrav. Pampas trava je i mene odusevila.Bila blaga zima pa zato ima dosta metlica a i imam je vec 5godina bio bi red da ima dosta melica
Rajski vrtovi Takodje hvala na cestitkama,mislim, da nas vrtlare ove godine bar kisa nije izneverila,da to neko ne shvati kao crni humor,ali u prolece je bila zlo za dosta ljudi. Lucy pozdrav . Hvala na cestitki, prinova nam bas popunjava zivot i radujemo se,iako sam se ja potajno nadao da ce biti unuk ali sta da se radi,tako je sudbina htela. Crnica jeste odlicna za neke biljke ali za neke je to neodgovarajuca zemlja,to su one koje zahtevaju kiselo tlo tu spadaju i crnogorice,ali dobro neka se prilagode sta da im radim pozdrav.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno ti je park prekrasan moj duboki naklon.Da je meni tvoja zemlja bilo bi mi puno lakše,a ne ova naša ilovača.Lijepo je biti okružen tolikim ženama,bar ja tako mislim.
![]() |
|
![]() |
|
Samo neka je u zdravlju, pa neka curica, veselog smijeha i igara. Znam ja da je djed želio unuka, možda ti se želja i ostvari.
Ponovo sam pregledala slike vrta. Za dalije si u pravu. Stvarno, ovako posađene nekoliko njih jedna do druge izgledaju kao predivan rascvjetani grm, njihova ljepota dolazi do punog izražaja. Još posađen kao soliterni grm... joj, divote. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Jos uvijek , nije me ni najmanje popustilo ! Najbolje zelje od ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia-Hvala,pa i kod nas je ilovaca, da nekazem blato he he!Pa nije lose biti okruzen zenama ali i tu se mora znati granica,unuke su umiljatije od unuka ali bogami isto su nemirne kao i oni,danas se to kaze -HIPERAKTIVNA deca,izgleda blaze.
Lucy,u pravu si netreba ni sumnjati sta bi deda volio,unuka ,ali sto ti kazes nikad se nezna. gute FEE-Hvala na pozdravima,prenecu im tvoje pozdrave.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Velike čestitke i od mene na prekrasnoj maloj unučici...neka vas sve prati puno sreće, zdravlja i veselja u životu!!!
A za tvoje carstvo, rajski park, zemlju iz snova...ma ne znam kako bih bolje okarakterizirala tu zelene ljepotu koju tako divno kreiraš i održavaš, mogu samo reći da je veličanstveno!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gledam tvoj uvijek lijepi vrt i divim se (kao i uvijek), kad naiđem na sliku tvojih ljepotica. Pridružujem se čestitkama i lijepim željama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pridružujem se čestitkama a vrt je prekrasan.............
|
|
![]() |
|
temzi
anabistrica OSica Hvala na poseti icestitkama,slike mojih lepotica sam i stavio da bih podelio radost sa Vama,jos jednom HVALA!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |