Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u ravnici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u ravnici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 30>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 17:34
Prošetala sam po vrtu ali sam se zadržala na prekraso rascvjetanom kaktusu
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Najljepši vrt - jesen 2013

Bodovi: 450
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 22:17
Carol- i meni se svidjaju kaktusi koji cvjetaju,nevolim kaktuse koje nikada ne cvjetaju

kaktus-pa ocigledno je da ti volis katuse,meni su se dosta proredili jer nemam gde da ih drzim zimi,pa propadnu.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 22:38
Kaktusi su uistinu predivni kad procvjetaju. Ja ih baš i nemam, ali zato svaki put zastanem na slikama cvatućih bockavaca. Priroda ih je bome nadarila zavidnom ljepotom cvijeta.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2014 u 14:03
Pravio sam novi kamenjar , u pozadini su perunike,ima ih raznih boja,videcu dogodine da li su se sve primile trebalo bi da bude jedno 5-6 boja, ima tu raznih trava ,vidi se u pozadini trava zebrina ali patuljasta(prodavac kaze da je sarenija nego visoka),evonimusi su specificni vrhovi su im zuti,onda jedan prskan polegli evonimus, i on je relativno redak, hemaciparis na stapu, i jedna biljka koju sam dobio pride sa perunikama, nikako da otvori,ima na sredini kao mahunu.

Ove braonske trave prodavac kaze da im je prirodna boja takva, videcu kako rastu u crnici.

Anemona je uvek lepa i dugo cveta
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2014 u 14:12
Ovaj sukulent sto lici na patuljasto japansko drvo navodno se osusi posle cvatnje,videcu posle cvetanja da li je to istina

Meduzina glava dugo cveta skoro 2 meseca(vec je pri kraju sa cvetanjem), Meni ona lici na neku euphorbiju jer kada se otkine pelcer curi sok iz nje mlecne boje.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 18:27
Sukulent koji umire nakon cvatnje zove se Aichryson. Imaš temu o njemu na CIF-u.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 20:04
Lucy, hvala na obavestenju.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 12:30
Forumasi CIF-a pozdrav iz Srema,uzivajte malo u mom parku,kraj je leta pa sam malo fotografisao moj park.Nadam se da cete uzivati.
Pampas trava prvi put ove godine ima mnogo metlica.Imam jos jednu ali nije otvorila metlice verovatno je neka druga vrsta.

Ova tri T nosaca sto izgledaju kao nosaci za konopac za ves, zamislio sam da dogodine gajim paradajz ne razmisljajuci koju mi je visinu rasta paradajza prodavac uvalio ovako imam 2.2 m tako da to nece biti problem

Ricinus meni izgleda egzoticno
Dalije u grupi lepo izgledaju i cvetaju celog leta,vrlo zahvalne cvetnice ali samo kada se sade u grupi najlepse izgledaju

Supruga kaze dasu ovo lepe kate dogodine ih sadim u grupi jer mi se svidjaju
Ovo su moje cetiri lepotice,imam ih jos dve (cerku i unuku od nje ali nisu na slici),tako da sam okruzen uglavnom zenama he he!(snaja je malo bledja jer je snimak kada je dosla iz porodilista)
Kod mene devojacke lozice bukvalno gde god se okrenes, za par godina obrasce potpuno sve ali neka, zelenila nikad dosta,samo sto ce biti lisca i lisca u jesen ,ali sta dase radi,nemoze i ovce i novci,i da bude zeleno i da nema lisca u jesen
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 12:48
Vrt ti je prelijep a i tvoje princeze....
Oduševila me pampas-trava....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 12:54
Ti si zaista sretan čovjek jer imaš u čemu uživati. Čestitam i za obitelj i za vrt, a malom anđelu želim dug i sretan život.  ClapClapClap

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 13:18
Prvo čestitke za prinovu u obitelji. Nema ljepšeg događaja, veselijeg, emotivnijeg. Malom zlatu i cijeloj obitelji sve najbolje.
Ima se u tvom vrtu što vidjeti. Crnica je to, crnica. I sve je njegovano, uredno. Sve pohvale vrtlaru.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 19:27
Milica7 hvala na cestitkama pozdrav. Pampas trava je i mene odusevila.Bila blaga zima pa zato ima dosta metlica a i imam je vec 5godina bio bi red da ima dosta melica

Rajski vrtovi Takodje hvala na cestitkama,mislim, da nas vrtlare ove godine bar kisa nije izneverila,da to neko ne shvati kao crni humor,ali u prolece je bila zlo za dosta ljudi.

Lucy pozdrav . Hvala na cestitki, prinova nam bas popunjava zivot i radujemo se,iako sam se ja potajno nadao da ce biti unuk ali sta da se radi,tako je sudbina htela.

Crnica jeste odlicna za neke biljke ali za neke je to neodgovarajuca zemlja,to su one koje zahtevaju kiselo tlo tu spadaju i crnogorice,ali dobro neka se prilagode sta da im radim pozdrav.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 21:52
Stvarno ti je park prekrasan moj duboki naklon.Da je meni tvoja zemlja bilo bi mi puno lakše,a ne ova naša ilovača.Lijepo je biti okružen tolikim ženama,bar ja tako mislim.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 23:39
Samo neka je u zdravlju, pa neka curica, veselog smijeha i igara. Znam ja da je djed želio unuka, možda ti se želja i ostvari.
Ponovo sam pregledala slike vrta. Za dalije si u pravu. Stvarno, ovako posađene nekoliko njih jedna do druge izgledaju kao predivan rascvjetani grm, njihova ljepota dolazi do punog izražaja. Još posađen kao soliterni grm... joj, divote.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 00:14
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Ne mogu nista drugo izustiti nego samo

f a s c i n i r a n a    s a m   !
                                                                                                                           smile181

Jos uvijek , nije me ni najmanje popustilo !
Najbolje zelje  od   Heart   za family !

Garten bilder
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 12:16
Camellia-Hvala,pa i kod nas je ilovaca, da nekazem blato he he!Pa nije lose biti okruzen zenama ali i tu se mora znati granica,unuke su umiljatije od unuka ali bogami isto su nemirne kao i oni,danas se to kaze -HIPERAKTIVNA deca,izgleda blaze. 

Lucy,u pravu si netreba ni sumnjati sta bi deda volio,unuka ,ali sto ti kazes nikad se nezna.

gute FEE-Hvala na pozdravima,prenecu im tvoje pozdrave.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 12:49
Velike čestitke i od mene na prekrasnoj maloj unučici...neka vas sve prati puno sreće, zdravlja i veselja u životu!!!
A za tvoje carstvo, rajski park, zemlju iz snova...ma ne znam kako bih bolje okarakterizirala tu zelene ljepotu koju tako divno kreiraš i održavaš, mogu samo reći da je veličanstveno!!!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 22:05
Gledam tvoj uvijek lijepi vrt i divim se (kao i uvijek), kad naiđem na sliku tvojih ljepotica. Pridružujem se čestitkama i lijepim željama.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 08:33
Pridružujem se čestitkama a vrt je prekrasan.............
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 10:11
temzi

anabistrica

OSica

Hvala na  poseti icestitkama,slike mojih lepotica sam i stavio da bih podelio radost sa Vama,jos jednom HVALA!Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.