Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2015 u 22:10
prelijepo i navodnjavanje ste riješili, krasnosmile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2015 u 22:13
Moon,smile71 hvala na posjeti. Svaka  biljka ima zalijevanje kap na kap jer vode ima u izobilju i sve lijepo rastu.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 08:24
prekrasan južni vrt Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 08:31
bravo za vodu...treba im svaka kap...odlicno ulaganje i bit ce ti lakse....smile86
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 09:22
Pravi mediteranski vrt. Kalistemon trenutno nenadmašan. smile78
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 12:36
Kamenjarka, hvala ti na  komentaru...smile71 Vidim samo preko slika kako je tamo jer još nisam išla ove godine... Sin ili snaha mi šalji slike......

Josipa, smile71 tamo ima zaista puno vode, koliko god treba. Ne mora se razmišljati koliko će se otvoriti jer se plati samo struja koja  uključuje pumpu....

Rajski vrtovi, smile71još je u uzgradnji južni vrt. Još se dodaju neke biljke i nije još dostigao konačni izgled. Sina sam privoljela pa i on sada skuplja i sadi neke biljke koje rastu tamo, dobije od susjeda a veliku većinu sam ja ovdje , u Slavoniji, uzgojila iz sjemena pa smo odnijeli  tamo i sada lijepo rastu... Kalistemon je sada kralj što se tiče cvjetanja ....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 12:43
Znam da kod nekoga ima već odavno ovih slatkih plodova i više nisu novost... Kod mene su počele prve jagode i baš im se veselim.....

Isto tako sam i grašak nabrala prvi puta.... Bit će fine juhice.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:13
Između dva pljuska sam malo išla zobati moje najmilije voće, višnju. Nije još zrela ali ne mogu dočekati pa sam se malo osladila....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:22
Lonicera miriše, bez obzira što je okupana kišom....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:23
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:25
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:27
Jedna od tri crvene penjačice....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:29
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:32
Albicija, uzgojena iz sjemena, preživjela je jednu zimu vani.... Nadam se da će i dalje rasti.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:34
Casia, mislila sam da se smrzla jer su grane posve suhe a ona je na moju radost izrasla opet, iz korjena....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:38
Počeo cvjetati još jedan clematis.... Kiša ga polijeva ali nekim beštijama ne smeta , žderu cvijet... Čim prestane kiša,  bit će prskanje....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:39
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:41
Rumenika zauzima teritorij... uvukla se u hortenziju....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:43
Muškatna kadulja nije nikla gdje bi trebalo , već iz betona....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 17:47
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.