Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 69> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balkon je prekrasan, kod mene u Dalmaciji nikad nisu takve ove viseće pelargonije pogotovu ljeti, ubije ih vjetar više nego vrućina.
Cinija mi sejako sviđa i dobre su fotografije, a ostići su posebni, takve nisam ni vidjela. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Urša ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Šećem i uživam i naravno učim. Imam pitanje za Šteficu. Šarena vodenika nalazi se u jednoj zanimljivoj tegli "na kat". Gdje se to može kupiti?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono žuto je kalifornijski mak, a ostići su ti prekrasni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Urša,te sam tegle dobila od sestre i šogora.To je bilo prije par godina.Ja ih osobno nisam nigdje vidjela. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
SilveK,svakako ču misliti na tebe ovu jesen ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super, hvala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala na informaciji o "kolibriću" ![]() Meni su baš dragi ti leteči kukci jer tak vole pikati moje cveteke sa onim svojim dugačkim kljunima ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
suncokret i plumbago - super! i ja ga vrebam već poduže, valjda će doći na red
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
evo jedna korist i od mene,one posude na kat sam znala viđati najčešće u kauflandu dal ih još ima neznam.Imaš jako dobru sestru kad ti takve poklone poklanja-i šogora isto.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
[QUOTE=marijankica] evo jedna korist i od mene,one posude na kat sam znala viđati najčešće u kauflandu dal ih još ima neznam.Imaš jako dobru sestru kad ti takve poklone poklanja-i šogora isto.
![]() Hvala na informaciji za tegle, ja ih stvarno nisam nigdje vidjela ,a baš mi se sviđaju. A šta se tiče seke i šogora,moraju mi biti dobri ak hoče kod mene popiti dobru kavicu ![]() I nju sam si morala kupiti. Mandevilla ![]() ![]() Bugenvilija i banana. Nisam baš zadovoljna ,bugica mi gubi cvijetove mada je na suncu,a bananu mi stalno trga vjetar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Urša ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Tegle na kat - Kaufland - ha, sutra mi je baš usput onaj na Branimirovoj pa ću vidjeti...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
jako mi se sviđa ukrasni slak a ovaj mačak je ko iz neke reklame
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
štefice, prekrsno! moj slak još ne cvita, tvoj mi je baš slatki...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kažeš nisi mogla odoljeti (plumbago, dipladenia....)
![]() ![]() A plumbago i dipladenia ne podnose niske temperautre, jel 'tako?
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
joj Štefice kako ti je lijepa mandevilla. i ostalo cvijeće naravno ali ona mi je od ovogodišnje flore tiha patnja... baš mi je krivo što je nisam kupila... preprekrasna mi je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |