Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 69>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 23:09
Balkon je prekrasan, kod mene u Dalmaciji nikad nisu takve ove viseće pelargonije pogotovu ljeti, ubije ih vjetar više nego vrućina.
Cinija mi sejako sviđa i dobre su fotografije, a ostići su posebni, takve nisam ni vidjela.Clap 
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Urša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Urša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 02:22
Šećem i uživam i naravno učim. Imam pitanje za Šteficu. Šarena vodenika nalazi se u jednoj zanimljivoj tegli "na kat". Gdje se to može kupiti?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 18:53
Ono žuto je kalifornijski mak, a ostići su ti prekrasni Clap. Lijepo se preporučam za sjemenke Big%20smile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 19:08
Originalno poslano od člana Urša Urša napisao:

Šećem i uživam i naravno učim. Imam pitanje za Šteficu. Šarena vodenika nalazi se u jednoj zanimljivoj tegli "na kat". Gdje se to može kupiti?

Urša,te sam tegle dobila od sestre i šogora.To je bilo prije par godina.Ja ih osobno nisam nigdje vidjela.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 19:10
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Ono žuto je kalifornijski mak, a ostići su ti prekrasni [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />. Lijepo se preporučam za sjemenke [IMG]smileys/smiley4.gif" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />

SilveK,svakako ču misliti na tebe ovu jesen .
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 21:25
Super, hvala! Smile Zaboravila sam napisati, mislim da ono nije kolibrić, čitala sam negdje da je to neka vrsta moljca koji izgleda kao kolibrićWink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 07:04
Lijepe slikice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 19:01
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Super, hvala! [IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" /> Zaboravila sam napisati, mislim da ono nije kolibrić, čitala sam negdje da je to neka vrsta moljca koji izgleda kao kolibrić[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hvala na informaciji o "kolibriću" .
Meni su baš dragi ti leteči kukci jer tak vole pikati moje cveteke sa onim svojim dugačkim kljunima .
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 19:12
Ukrasni slak
[/IMG]

[/IMG]

Rojžica
[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 19:28
Dalija mi se baš lijepo rascvijetala.
[/IMG]

[/IMG]

Morala sam si ga kupiti.
Plumbago
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 20:49
suncokret i plumbago - super! i ja ga vrebam već poduže, valjda će doći na red Thumbs%20Up
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 21:42
evo jedna korist i od mene,one posude na kat sam znala viđati najčešće u kauflandu dal ih još ima neznam.Imaš jako dobru sestru kad ti takve poklone poklanja-i šogora isto.    
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 00:17
Sve je prekrasnosmile141. I ono definitivno nije kolibrić, ono nije ni nalik na pticu.LOLLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 14:20
[QUOTE=marijankica] evo jedna korist i od mene,one posude na kat sam znala viđati najčešće u kauflandu dal ih još ima neznam.Imaš jako dobru sestru kad ti takve poklone poklanja-i šogora isto.

Hvala na informaciji za tegle, ja ih stvarno nisam nigdje vidjela ,a baš mi se sviđaju.
A šta se tiče seke i šogora,moraju mi biti dobri ak hoče kod mene popiti dobru kavicu .

I nju sam si morala kupiti.
Mandevilla
[/IMG]

[/IMG]

Bugenvilija i banana.
Nisam baš zadovoljna ,bugica mi gubi cvijetove mada je na suncu,a bananu mi stalno trga vjetar

[/IMG]
Na vrh
Urša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Urša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 14:26
Tegle na kat - Kaufland - ha, sutra mi je baš usput onaj na Branimirovoj pa ću vidjeti...Smile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 14:34
Žedan sam ko pas
[/IMG]

[/IMG]

Mmmmljaacc, baš mi je pasalo.
[/IMG]
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 14:44
jako mi se sviđa ukrasni slak a ovaj mačak je ko iz neke reklame
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 14:41
štefice, prekrsno! moj slak još ne cvita, tvoj mi je baš slatki...
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 14:45
Kažeš nisi mogla odoljeti (plumbago, dipladenia....) WinkKako mi je to poznato!
Lako je to po ljeti, cvijeće je  tada vani, ali po zimi me hvata muka kamo to silno cvijeće staviti da prezimi?!Confused
A plumbago i dipladenia ne podnose niske temperautre, jel 'tako?
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 15:17
joj Štefice kako ti je lijepa mandevilla. i ostalo cvijeće naravno ali ona mi je od ovogodišnje flore tiha patnja... baš mi je krivo što je nisam kupila... preprekrasna mi je SmileSmileSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.