Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 80>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:37
Wauuuuuuu.... ostala sam bez teksta....... prekrasno....smile94
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:35
Sviđa mi se...tvoj odabir motiva...djeluje tako životnoSmile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:32
nisi napravila puno ali je jako lijepo SmileClap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:29
nisan bas bila vrijedna,samo ovu tacnu namackala,i jos jednu skrinjicu koja ceka lakiranjeSmile

smile79
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:46
meni je kutija za vino savršena, ja ne vidim gdje je uprskana, no ti sama najbolje znaš... a što set iče škrinjice...ona je WOW... baš mi je sjela...onako, prelijepih nježnih boja... ma, samo superlativ za nju
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 11:32
Po mom skromnom mišljenju...ne vidim na kutiji da je nešto pogrešno...možda mrvicu drugačije, a kovčežić je kao što kaže maslina profinjen, skladno osmišljen...Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 11:27
maslina hvala punosmile79
smrcko sviđa mi se tvoja recenzija moje "umijetnosti",aj valjda si nesto i pogodilaLOL..steta sto je turisticka sezona gotova,inace bi pao biznisWink
hvala ti sto si bila strpljiva i pregleda moju galeriju i nahvalila me i nasmijala usputsmile79smile72
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 23:18
1. Tko se ne boji istine , ne boji se ni mene. Wink

2. Ako kakav prelaz zezneš reci di stanuješ i didržiš radove

3.Ovako:

Svaka od vas ima nešto posebno u radovima. I sve tri ste jako zanimljive ( ti , Mare i Proljećence- vas sam gledala zadnjih dana). Tvoja posebnost je beskrajna romantika. Takođe kod tebe mi nije  upala u oči boja , kao da je neutralna jer ti detalji padaju u prvi plan. Nisu napadni ni dosadni, nego poželiš vidjeti sljedeći, znači nije kičasto. Pozicija detalja  je fantastična i to daje najveću ljepotu tvojih radova. Svaki rad koji vidim zamišljam di bi mi stajao u kućiLOL Prava umjetnostsmile141.

Sve tri imate čiste 10+ ismile79

I ja bi sada nešto maljala kad vidim sve ovo. Ionako pituram stan, samo da ne krenem na zidu kao sa narandžastim oblacima.
Navlačite me ovamo , ako se latim kistova manjeću vas daviti sa pričomLOL

Najprije bi si uradila zidnu sliku to obožavam.

Bilo bi dobro pokupiti višak vaših radova i prodavati kao turističke suvenire.Clap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 22:36
Sad si ti na redu ljepotice. Idem po redu, uhhhh 54 stranice ljepotesmile182
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 19:07
"Najbolje želje"kovčežić je prekrasan,dobro odabrane boje,profinjen...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 00:04
malena nasmijala si me sa komentaromLOL,i puno hvala na njemu..rado bi ti pomoglaLOL,ali ne ide mi bas..malo san ti ja to zakamuflirala kod slikanja,pa se sve i ne vidi..smile79
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 23:02

i ja sam tražila greške u prelazima na kutiji, al vidi, nigdje ih ne mogu naći!!! mislim, možda bih trebala otići provjeriti dioptriju, a možda ni ne postoje greške... hajd nek doktor kaže!

kaća, mislim da ti je lakše priznati da si napravila odlično djelo nego da se ja izlažem troškovima za doktora... eto tako mi možeš uštediti nešto novca, a ja bih ti na tome bila baš zahvalna... ipak je recesija!

dam ti vremena do sutra!

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:54
cure drage hvala vam na lipin ricima,divne stesmile79smile79
dori i frezija spomenuli smo vas se,i bas nam je zaj sta niste mogle doc..smile79smile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 13:02
frezija onda ću ja popiti i tvoju LOL znaš da ja toga mogu na litre Big%20smile
baš mi je žao što nisi na vrime vidila dogovor
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 13:01
draga moja meni je škrinjica preslatka...  smile78
Ps.Pozdravi svih i popijte kavicu i za mene jer ne mogu doć....
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 12:15
Kutija za vino je mrak, naravno ni je ne vidim šta je to tribalo bit drugačije jer meni je baš tako za 5. 
A za škrinju nemam riječi, naprosto je savršena, ti to tako dobro napraviš, nema  ni nabora, ni prelaza, sve stopljeno i boje i motiv, ma
:C%20-%2010%20-%20happy
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 10:04
Kaća ti si jučer bila jako aktivna,svagdje te je bilo.

A i sama sam švrljala i gotovo da su mi promakli tvoji novi radovi.
Šta reći,škrinjica je preeeeeeeeeeeeekrasna a ni kutija za vino ne zaostaje
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 09:44
smile227     smile186    smile181  smile141 Kača sa ovim smajličima sam ti sve rekla 
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 09:32
Meni je prekrasno!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 09:17
Kaća... to je naša Kaća!!!!

Radovi su zaista prekrasni!!!

Sve je u tvome stilu, i nemoj se jiditi jer i kutija je zaista prekrasna, a osim toga, pa zar je bit dobiti dva puta isti efekt???

Znači, i kutija je super, ali i kofer... ma za 10+!!!smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.