kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 80> |
Korisnik | |
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wauuuuuuu.... ostala sam bez teksta....... prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sviđa mi se...tvoj odabir motiva...djeluje tako životno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nisi napravila puno ali je jako lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nisan bas bila vrijedna,samo ovu tacnu namackala,i jos jednu skrinjicu koja ceka lakiranje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
meni je kutija za vino savršena, ja ne vidim gdje je uprskana, no ti sama najbolje znaš... a što set iče škrinjice...ona je WOW... baš mi je sjela...onako, prelijepih nježnih boja... ma, samo superlativ za nju
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Po mom skromnom mišljenju...ne vidim na kutiji da je nešto pogrešno...možda mrvicu drugačije, a kovčežić je kao što kaže maslina profinjen, skladno osmišljen...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslina hvala puno
![]() smrcko sviđa mi se tvoja recenzija moje "umijetnosti",aj valjda si nesto i pogodila ![]() ![]() hvala ti sto si bila strpljiva i pregleda moju galeriju i nahvalila me i nasmijala usput ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
1. Tko se ne boji istine , ne boji se ni mene.
![]() 2. Ako kakav prelaz zezneš reci di stanuješ i didržiš radove ![]() 3.Ovako: Svaka od vas ima nešto posebno u radovima. I sve tri ste jako zanimljive ( ti , Mare i Proljećence- vas sam gledala zadnjih dana). Tvoja posebnost je beskrajna romantika. Takođe kod tebe mi nije upala u oči boja , kao da je neutralna jer ti detalji padaju u prvi plan. Nisu napadni ni dosadni, nego poželiš vidjeti sljedeći, znači nije kičasto. Pozicija detalja je fantastična i to daje najveću ljepotu tvojih radova. Svaki rad koji vidim zamišljam di bi mi stajao u kući ![]() ![]() Sve tri imate čiste 10+ i ![]() I ja bi sada nešto maljala kad vidim sve ovo. Ionako pituram stan, samo da ne krenem na zidu kao sa narandžastim oblacima. Navlačite me ovamo , ako se latim kistova manjeću vas daviti sa pričom ![]() Najprije bi si uradila zidnu sliku to obožavam. ![]() Bilo bi dobro pokupiti višak vaših radova i prodavati kao turističke suvenire. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sad si ti na redu ljepotice. Idem po redu, uhhhh 54 stranice ljepote
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
"Najbolje želje"kovčežić je prekrasan,dobro odabrane boje,profinjen...
|
|
![]() |
|
malena nasmijala si me sa komentarom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
i ja sam tražila greške u prelazima na kutiji, al vidi, nigdje ih ne mogu naći!!! mislim, možda bih trebala otići provjeriti dioptriju, a možda ni ne postoje greške... hajd nek doktor kaže! kaća, mislim da ti je lakše priznati da si napravila odlično djelo nego da se ja izlažem troškovima za doktora... eto tako mi možeš uštediti nešto novca, a ja bih ti na tome bila baš zahvalna... ipak je recesija! dam ti vremena do sutra! |
|
![]() |
|
cure drage hvala vam na lipin ricima,divne ste
![]() ![]() dori i frezija spomenuli smo vas se,i bas nam je zaj sta niste mogle doc.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
frezija onda ću ja popiti i tvoju
![]() ![]() baš mi je žao što nisi na vrime vidila dogovor
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
draga moja meni je škrinjica preslatka...
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kutija za vino je mrak, naravno ni je ne vidim šta je to tribalo bit drugačije jer meni je baš tako za 5.
A za škrinju nemam riječi, naprosto je savršena, ti to tako dobro napraviš, nema ni nabora, ni prelaza, sve stopljeno i boje i motiv, ma
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kaća ti si jučer bila jako aktivna,svagdje te je bilo.
A i sama sam švrljala i gotovo da su mi promakli tvoji novi radovi.
Šta reći,škrinjica je preeeeeeeeeeeeekrasna a ni kutija za vino ne zaostaje
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Meni je prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća... to je naša Kaća!!!!
Radovi su zaista prekrasni!!!
Sve je u tvome stilu, i nemoj se jiditi jer i kutija je zaista prekrasna, a osim toga, pa zar je bit dobiti dva puta isti efekt???
Znači, i kutija je super, ali i kofer... ma za 10+!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |