Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 14:19
Lijepa kombinacija žuto i narančasto.
Sviđa mi se cikas palma koja malo viri .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 14:36
Štefica, ako ti imaš strpljenja čekati da cikasica naraste, jer ona raste zaista jako polako, ja ću ti poslati jednu malu, malu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 15:14
Je,je čikašica je super, a i ostalo cvijeće...

Zanimljive su ti i ove gazanije šarene...moje su sve jednobojne...
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 15:18
sve je super

što je to mogranj i da li to može biti na kontinentu cijelu zimu vani?

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 17:18
 Ašta radiš sa tim ukrasnim tikvicama--
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:51
Prelijepo, volim žutu boju ,a tvoj vrt je pun žutih biljčicasmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:07
Kad ne radiš umjetnička djela na staklu, radiš ih u u cvjetnjaku...baš ti je krasno!

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 10:28

Tajčica, mogranj je nar (punica granatum), malo stabalce koje daje plodove, ne znam da li uspjeva na kontinentu.

Niho, šta radim s ukrasnim tikvicama? One budu jako lijepe, za šta bi služile UKRASNE tikvice nego za ukras

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 10:37
Taman sam mislila završiti šetnju, izmorih se propisnoWink, a samo jedna stranica... kad vidim iskrsnuo tvoj vrt!Big%20smile
Pa u žuto/narandžastom dijelu uživam. Moram priznati da su to prvenstveno moje omiljene boje (kod mene ih baš nema silom prilika), pa tek onda ostale....
Kao i sve u tvom vrtu p r e d i v n o!
Eh, kupila sam jučer 4 gazanije. naravno ni prodavač nema pojma koje su boje. Ali ja vjerujem da će biti u nekim žutim tonovima!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 10:53
Baka i ja volim žuto cvijeće, nekako mi vrt izgleda obasjan suncem i kad sunca nema, a ovaj noćurak je baš intenzivno žut, a nezahtjevan, a uz to još i trajnica koja se jako širi 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 11:08

Ovo drveće raste uz rub moga vrta, svi navijaju da se borovi sruše jer kao ispod njih ništa ne raste, ali ja ih nedam, a sada kad je ovako pripeklo dobro dođe bar malo hladovine
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:59
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Tajčica, mogranj je nar (punica granatum), malo stabalce koje daje plodove, ne znam da li uspjeva na kontinentu.

Niho, šta radim s ukrasnim tikvicama? One budu jako lijepe, za šta bi služile UKRASNE tikvice nego za ukras

Pitam te zato što mi dok su onako mlade koristimo ih u prehrani a ostale što ostanu -mi napravimo košarice za vazne --TongueTongueTongue-i divne budu ko ukras za cvijeće

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:45
Otok baš lijepa kolekcija žutog cvijeća, kako smo mi u istoj klimi istovremeno cvjetaju iste biljke, jedino nemam i nisam do sada vidjela taj noćurak, baš je interesantan, a sunčanu obožavam jer kad ljeti sve ubije žega ona i gazanije uvijek cvjetaju.
život je more
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:52
ma prelijepo smile94
jel mogu zamoliti da mi sakupiš sjemena sunćane....jako mi se svidila Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:57
Iris, moram priznati da nisam dosad uočila ni skupljala sjeme sunčane, pratit će ove godine, ali ona se jako razmnožava, idućeg proljeća će opet biti sadnica, samo pamti pa pitaj  (trajnica je)

Lantana, isto vrijedi i za noćurak, imat ćeš ga

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:03
hvala otok...neću pamtiti....na moje pamćenje se bolje ne oslanjati LOL
zapisat ću Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:13
krasano ..noćurak vrlo simpatikus moram ga sljedeće godine onda zasijat..a sunčana je prelijepa ..ma sve je smile71 
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 18:35
Naravno sve je prekrasno,ali je meni najljepša ona cikas palma,moja je malena i ima samo tri lista!!Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 11:40
Za cikas palmu treba strpljenja, ona sporo raste, svake godine samo jednom daje nove listove, tek posađena jedan-dva, pa iduće godine pet, pa svake godine sve više i više. Doduše, ne treba neku veliku njegu, samo strpljenja. Puno sam ih uzgojila i podijelila. U prodaji su prilično skupe, ali one veće sa puno listova imaju i pet-šest godina
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 11:45
Ja sam od Bake dobila par palmi ---mislim da su se osušile -ali 2 mi uvijek isto stoje ne mrdaju ni napred ni nazad ----pa sama neznam šta da radim ali evo onda je to to što si kazala ---slikam je pa ćeš vidijeti jesu li u životu ili su suhe ---totale
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.