OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 374> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa kombinacija žuto i narančasto.
Sviđa mi se cikas palma koja malo viri ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Štefica, ako ti imaš strpljenja čekati da cikasica naraste, jer ona raste zaista jako polako, ja ću ti poslati jednu malu, malu
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Je,je čikašica je super, a i ostalo cvijeće...
Zanimljive su ti i ove gazanije šarene...moje su sve jednobojne...
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
sve je super
što je to mogranj i da li to može biti na kontinentu cijelu zimu vani?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ašta radiš sa tim ukrasnim tikvicama--
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prelijepo, volim žutu boju ,a tvoj vrt je pun žutih biljčica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kad ne radiš umjetnička djela na staklu, radiš ih u u cvjetnjaku...baš ti je krasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tajčica, mogranj je nar (punica granatum), malo stabalce koje daje plodove, ne znam da li uspjeva na kontinentu. Niho, šta radim s ukrasnim tikvicama? One budu jako lijepe, za šta bi služile UKRASNE tikvice nego za ukras
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Taman sam mislila završiti šetnju, izmorih se propisno
![]() ![]() Pa u žuto/narandžastom dijelu uživam. Moram priznati da su to prvenstveno moje omiljene boje (kod mene ih baš nema silom prilika), pa tek onda ostale....
Kao i sve u tvom vrtu p r e d i v n o!
Eh, kupila sam jučer 4 gazanije. naravno ni prodavač nema pojma koje su boje. Ali ja vjerujem da će biti u nekim žutim tonovima!
|
|
![]() |
|
Baka i ja volim žuto cvijeće, nekako mi vrt izgleda obasjan suncem i kad sunca nema, a ovaj noćurak je baš intenzivno žut, a nezahtjevan, a uz to još i trajnica koja se jako širi
|
|
![]() |
|
![]() Ovo drveće raste uz rub moga vrta, svi navijaju da se borovi sruše jer kao ispod njih ništa ne raste, ali ja ih nedam, a sada kad je ovako pripeklo dobro dođe bar malo hladovine
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pitam te zato što mi dok su onako mlade koristimo ih u prehrani a ostale što ostanu -mi napravimo košarice za vazne -- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok baš lijepa kolekcija žutog cvijeća, kako smo mi u istoj klimi istovremeno cvjetaju iste biljke, jedino nemam i nisam do sada vidjela taj noćurak, baš je interesantan, a sunčanu obožavam jer kad ljeti sve ubije žega ona i gazanije uvijek cvjetaju.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma prelijepo
![]() jel mogu zamoliti da mi sakupiš sjemena sunćane....jako mi se svidila
![]() |
|
![]() |
|
Iris, moram priznati da nisam dosad uočila ni skupljala sjeme sunčane, pratit će ove godine, ali ona se jako razmnožava, idućeg proljeća će opet biti sadnica, samo pamti pa pitaj (trajnica je)
Lantana, isto vrijedi i za noćurak, imat ćeš ga
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala otok...neću pamtiti....na moje pamćenje se bolje ne oslanjati
![]() zapisat ću
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasano ..noćurak vrlo simpatikus moram ga sljedeće godine onda zasijat..a sunčana je prelijepa ..ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Naravno sve je prekrasno,ali je meni najljepša ona cikas palma,moja je malena i ima samo tri lista!!
![]() |
|
![]() |
|
Za cikas palmu treba strpljenja, ona sporo raste, svake godine samo jednom daje nove listove, tek posađena jedan-dva, pa iduće godine pet, pa svake godine sve više i više. Doduše, ne treba neku veliku njegu, samo strpljenja. Puno sam ih uzgojila i podijelila. U prodaji su prilično skupe, ali one veće sa puno listova imaju i pet-šest godina
|
|
![]() |
|
Ja sam od Bake dobila par palmi ---mislim da su se osušile -ali 2 mi uvijek isto stoje ne mrdaju ni napred ni nazad ----pa sama neznam šta da radim ali evo onda je to to što si kazala ---slikam je pa ćeš vidijeti jesu li u životu ili su suhe ---totale
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |