Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 79>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 17:06
draga moja Gogać, iako sam na VI s decopageom, moram priznati da ti se uvijek i oduvijek divim! mlada damo, osim što si talentirana, ideje i radovi  su ti ludnica. tvoj vjenčani pokon više je od materijalne vrijednosti. znači, neprocjenjivo je!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 16:40
a tak sam se bila zagrijala za onu salveticu da sam morala nešto u tom stilu. Drago mi je da sam ipak uspjela juhuuuuuuuuuu
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:52

ti misliš da je ispalo dobro, treba te malo smile42

ispalo ti je super smile55

ovo mi je bolja fora,mislim ljepša mi je slička nego ono iz NB-ija
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:12
Danas sam tek vidjela tvoje radove, ma prekrasni su , nema im prigovora.
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:34
Preorginalna kutijica,odlično !
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 20:18
ljubim ruke milostivice, sve od reda    i hvala Vam
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 13:35
cvjetna kutijica je prekrasna,vesela,ova c/b me oduševila izradom,motivom,originalno,savršeno!
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 20:57
prelijepo je i vrlo maštovito!oduševila sam se kad sam vidjela!smile64
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 20:20
smile89kutijica sa tulipanom i brsljanom je posebno lijepa, zbog kombinacije motiva i boje, odlican uradak. Sto reci za kutijicu za "susku"osim da je fantasticna, originalna, ja mislim da je jednako razveselila mladence kao i suska. Bravo Gogs smile128
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 18:22
Odlična ti je kutijica, a sličice GENIJALNE! SVE!!!
Posebno prva!

Kad već pričate o papiru, mene nekako strah stavit pelir papir u printer...sve mislim da će ga zagutat.
Jel strah opravdan???
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 11:55
Baš je simpatična i originalna ta kutijica,  Clap Gogs.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 11:38
cure, curice moje, hvala na pohvalama. Vidim da se još uvijek radi, niste na zasluženim odmorima i ne brćkate se u moru.Ali zato ste vrijedne što se vidi po vašim radovima. Ne radim ništa (osim kad moram) jer mi je u kući "pet atomskih bombi" pa ne znam gdje je šta ali i tome će doći kraj a onda... Sve je to Nato moja print i to na najobičnijem papiru (za razliku od tebe koja si "uhvatila Boga za bradu" pa imaš pelir) a pohvale tvoje mi gode jer kad vidim tvoja odegalca i vitice - cure mi sline
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 09:43
ti si kao i medno, samo, spavaš nam zimski san usred ljeta, povremeno se budiš ne da jedeš već da dekupiraš... hahahah
ova kutijica me oborila...oborila...
reci mi, nisam najbolej shvatila...je li ovo prenesen print ili si se odvažila i pozabavila transferima...
originalna ideja izvedba majstorska....
čista desetka

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:36
kako mi je dobro ovo! bijelo, čisto, uredno, savršeno!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:23
divota jedna,baš originalno!
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:22
-kakav divan unikat,svaka čast
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 17:26
krasno,originalno ,kutija sa tekstom  preslatkasmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 17:20
nakon duljeg vremena da i ja nešto napravim ( a radim kada moram ). Prije nekih mjesec dana dobili smo poziv na vjenčanje. Pošto u "igri" nije bio poklon već "šuškica" pala mi ideja za koverticu - ali ne bilo kakvu već drvenu. Salvete kakve sam željela( nisam odustajala od svog nauma da to bude crtež i to c/b) nisam uspjela pronaći pa sam se morala malo potruditi i mislim da sam u tome i uspjela. Procijenite sami

u pravoj kovertici je "šuškica" i kad se ona makne, pošto je mlada u blaženom stanju dobila je i ovo

debljina kutijice je 2,5 cm

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 09:54
Stočkane kutijice su pravi hit,kradem ideju,imam seriju istih!Hvala!
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 18:03

Gogs vratila se iz ugodne šetnje kroz tvoju galeriju!Kanta za smeće je orginalna,male točkaste kutijice su super kao i ova zadnja kutije a kao najveći moj favorit je tanjur sa psićem i macom.Boja tanjura mi je  baš sjela a motiv jesmile170

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.