Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misty- hvala ti. A meni su i bez tvojih lijepih riječi tako drage tvoje posjete!
Konte, bergenija danas sam i sama stajala ispod terasa i zamišljala ih dogodine. Samo još moram iskombinirati dihondru silver. antonija znala sam, a sad sam se uvjerila da su darovane od srca! Hvala ti! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasna ti je! poslušaj gospara Bojčića i unesi u grijanu prostoriju, ali mi se čini kraj rujna prerano!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uff posebno su mi lijepe tegle tvoje izrade i sadnja seduma u njih je pun pogodak, izgledaju predivno
![]() ![]() ![]() ruselija ruši u nesvijest, stvarno je prelijepa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto, baš to mi je i rekao. Kad se na vrijeme unese
... gdje ima sunca i topline,uz radijator,iduće godine bi ti bile enormne veličine...koje bi sadila u pitar promjera 35 cm na proljeće ... sa stranice
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mislim da bi bilo dobro da ga poslušaš...moja se još nije oporavila od šoka centralnog grijanja direktno s balkona...
|
|
![]() |
|
Denis Bojčić mi je rekao ovog proljeća da je unesem u dnevni boravak na najsvjetlije mjesto, ali da to moram učiniti već krajem rujna. Meni se to činilo malo prerano, ali mi je rekao da za naše krajeve sve što je kasnije veći je šok za biljku. E sad ... htjela bih da je što duže na "vidiku", htjela bih da dogodine bude još ljepša ... Poslušat ću ga.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hoya i tvoja ruselija je prekrasna,a reci i nama kad je misliš unositi unutra? I na kakvom mjestu misliš da će prezimiti?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Stalno sam uz njih, gledam i divim im se. Dok sam ih samo željela zvala sam ih ruselije. Sad ih imam i one su za mene "Dubrovački koralji". Antonija
![]() ![]() Shvatila sam da su ljeti nezahtjevne i zahvalne, samo malo više žedne. Sad nam je zima izazov. Poslušat ću g. Bojčića i unjeti ih u dnevni dok su podjednake temperature i vani i u stanu da izbjegnemo šok.
Ako prezimimo - slijedeće ljeto zidovi terasa će biti ukrašeni samo vazama koralja, tradescantija i batata.
|
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
manje je više, prelijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sve kao po špagi kod tebe draga Hoja! Sklad boja i biljaka! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Igra bojama lišća je nešto najlijepše što sam vidjela
![]() Dokaz da i bez cvijetnih biljaka, vrt i balkoni mogu biti savršeni. Uvijek težiš nečem posebnom i savršeno uspijevaš ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za "manje je više"
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoyček draga moja... samo ovo, uz tvoju misao manje je više...
"Vidjeti svijet u zrnu pijeska, nebo u divljem cvatu,
držati beskraj na dlanu ruke i vječnost u jednome satu."
(William Blake)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
potpisujem ,MANJE JE VIŠE,
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme hoya kakvi balkoni pa to je savrseno... ja sam ocarana
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Otok, anastazija odlučila sam moju ljubav prema "igri bojama lišća" sprovesti do kraja. Nema cvijeća, ili ga ima minimalno i to koje imam jako volim i ono baš mora biti tu.
Ovo na slikama je "visoko", ali ne i više
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |