Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:30
Lijepa je ova žuta burgmasija, ali ruže su ipak naj...
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 07:16

Baš si nam dočarala lijepo čari tvog vrta.

Cvijeće krasnoClap, vide se i bube a jež je za pet! Da nisi napisala da je pravi mislila bih da je igračka!Big%20smile

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 10:56
lika1,lantana i baka hvala na posjeti mom vrtu.Baka ima buba na sve strane,ja sad tek primjetila muhe na ružama ..Dolazzi jesen..Šmrc...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 12:05
Alisica prekrasno cvijećesmile169.
Vidim da imaš onu zelenu mrežu oko vrta, za čeg si je stavljala? Može li pomoći kod vjetra? Kod mene stalno puše i biljke bi umlatiCry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 13:24
Alisa krasne su ti brugmansije Clap...od nedavno imam i ja krasnu žutu (poklon od naše Bromi). Super su i ježeki....imali smo ih i mi u vrtu...ali jednostavno suživot njih i našeg Bena nije bio moguć pa su potražili neki drugi vrt. Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 14:23
Ježiću se sviđa kod tebe, vidi se da uživa.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 19:03
Smrcko,ona mreža je postavljena na ogradu željeznu,i postavljena je zbog privatnosti .Tako da kada sjedim u bašti niko me ne vidi niti ja vidim koga.Odlična stvar.Nije skupo a jako je zahvalno.Pomoaže i kod vjetra,smanjuje propuh.Ima ga kupiti us vim poljoprivrednim apotekama kao i u garden centrima.Ja sam to kupila u Obi-ju.Ako planiraš kupiti gledaj da je ono gušće tkanje,jer je bolje..Kod emne je gusto tkanje i opet smo poduplali..
Flavia,i ja sam dobila žutu na poklon,od jedne mamine prijateljice s mora.I mene je baš oduševila..
Triša i ja se nadam da uživa jer od kada ih imamo nema miševa niti guštera
Hvala vam na posjeti mom vrtu...Ima još sličica,bilo je i nekih prinova al me nervira ovaj novi photobucket sistem ,jer moram sliku po sliku da hostiram..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 14:56
Ali legendo svaka čast i tvome cvijeću smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:38
Čao Niho.Vratila si se?Hvala na posjeti...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:01
Ali vratila sam se i sad pomalo razgledam vašu ljepotu -stvarno kod tebe ima svega smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:55
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Smrcko,ona mreža je postavljena na ogradu željeznu,i postavljena je zbog privatnosti .Tako da kada sjedim u bašti niko me ne vidi niti ja vidim koga.Odlična stvar.Nije skupo a jako je zahvalno.Pomoaže i kod vjetra,smanjuje propuh.Ima ga kupiti us vim poljoprivrednim apotekama kao i u garden centrima.Ja sam to kupila u Obi-ju.Ako planiraš kupiti gledaj da je ono gušće tkanje,jer je bolje..Kod emne je gusto tkanje i opet smo poduplali..
Flavia,i ja sam dobila žutu na poklon,od jedne mamine prijateljice s mora.I mene je baš oduševila..
Triša i ja se nadam da uživa jer od kada ih imamo nema miševa niti guštera
Hvala vam na posjeti mom vrtu...Ima još sličica,bilo je i nekih prinova al me nervira ovaj novi photobucket sistem ,jer moram sliku po sliku da hostiram..

cvijeće ti je krasno a slike možeš koliko hočeš uploudati samo ih označavaš sa ctrl (držiš pritisnut i klikaš koje slike hočeš) i staviš ih više
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:28
Hanaa puno ti hvala na odgovoru.Do sad sam mogla da hostiram puno slika odjednom,bila ona opcija old uplodera,sad se pojavila samo jedna,jedan klik jedna slika.Odma ču pokušati tako po tvom savjetu..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:18
Ali stavljaj slike onoliki vrt da ne postavljaš onakvu ljepotu . Hajde i ne ljenujsmile232
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:29
Ružice i truba izgledaju savršeno!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 20:04
Niho,lijena sam... Dok se natjeram stavit ću sličice..

Željka23 hvala na posjeti mojoj bašti..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 20:06
smile232--ne čekaj  ja sam počela a ti stala---ja sad tek nekako uživam da slikam cvijeće počelo malo da žuti a ja to obožavam 
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 20:55

Procvjetao mi hibiskus,sobni.Drag poklon od drage osobe...

Ima ponešto lukovica,nešto sam već posadila,ali jedva.Zemlja tvrda tako da sam odustala od sadnje lukovica do daljnjeg.Nek padne koje kap kiše onda idem u akciju.A do tad će se i fond lukovica povećati.Nadam se!
Narandžasti tulipani jako mi se svidili,morala sam uzeti paket.Inače svake godine sadim lukovice,a svake godine ih sve manje.Nema krtica,ništa ih ne jede,ne truhnu,jednostavno nestaju.Mislim da je razlog taj što hibridi ne mogu dugo..Imam one starinske crvene i žute tulipane,,kao i bijele starinske narcise,oni su godinama kod mene,dok hibridi opstanu gpdinu-dvije i tačka..Ali ja ne odustajem ,kupujem i neke nove i neke sorte koje sam imala a nestale mi..

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 20:58
Ahaaaaaaaaaaaa- vidi sad kritike upalile. Ali sad si me nasikirala pa ti već pripremaš žestokosmile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 23:22
Vidim Alisa, dobro smo se počeli opskrbljivati za proljeće.
Iskreno, sve starinsko se meni osobno jako sviđa, a svakako "obične starinske narcise i tulipani". Samo ti njih čuvaj.
Čuj, a gdje je ježić nestao?WinkWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 10:28
Aliiiiiiiiiiiiiiiiiii kupi i meni kad si tako navalila sa ti ljepotanimasmile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.