Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 73> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa je ova žuta burgmasija, ali ruže su ipak naj...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš si nam dočarala lijepo čari tvog vrta. Cvijeće krasno |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
lika1,lantana i baka hvala na posjeti mom vrtu.Baka ima buba na sve strane,ja sad tek primjetila muhe na ružama
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Alisica prekrasno cvijeće
![]() Vidim da imaš onu zelenu mrežu oko vrta, za čeg si je stavljala? Može li pomoći kod vjetra? Kod mene stalno puše i biljke bi umlati ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Alisa krasne su ti brugmansije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ježiću se sviđa kod tebe, vidi se da uživa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Smrcko,ona mreža je postavljena na ogradu željeznu,i postavljena je zbog privatnosti
![]() Flavia,i ja sam dobila žutu na poklon,od jedne mamine prijateljice s mora.I mene je baš oduševila.. Triša i ja se nadam da uživa jer od kada ih imamo nema miševa niti guštera ![]() Hvala vam na posjeti mom vrtu...Ima još sličica,bilo je i nekih prinova al me nervira ovaj novi photobucket sistem ,jer moram sliku po sliku da hostiram.. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ali legendo svaka čast i tvome cvijeću
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Čao Niho.Vratila si se?Hvala na posjeti...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ali vratila sam se i sad pomalo razgledam vašu ljepotu -stvarno kod tebe ima svega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
cvijeće ti je krasno a slike možeš koliko hočeš uploudati samo ih označavaš sa ctrl (držiš pritisnut i klikaš koje slike hočeš) i staviš ih više
|
|
![]() |
|
Hanaa puno ti hvala na odgovoru.Do sad sam mogla da hostiram puno slika odjednom,bila ona opcija old uplodera,sad se pojavila samo jedna,jedan klik jedna slika.Odma ču pokušati tako po tvom savjetu..
|
|
![]() |
|
Ali stavljaj slike onoliki vrt da ne postavljaš onakvu ljepotu . Hajde i ne ljenuj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ružice i truba izgledaju savršeno!
|
|
![]() |
|
Niho,lijena sam...
![]() Željka23 hvala na posjeti mojoj bašti.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Procvjetao mi hibiskus,sobni.Drag poklon od drage osobe... ![]() ![]() Ima ponešto lukovica,nešto sam već posadila,ali jedva.Zemlja tvrda tako da sam odustala od sadnje lukovica do daljnjeg.Nek padne koje kap kiše onda idem u akciju.A do tad će se i fond lukovica povećati.Nadam se! Narandžasti tulipani jako mi se svidili,morala sam uzeti paket.Inače svake godine sadim lukovice,a svake godine ih sve manje.Nema krtica,ništa ih ne jede,ne truhnu,jednostavno nestaju.Mislim da je razlog taj što hibridi ne mogu dugo..Imam one starinske crvene i žute tulipane,,kao i bijele starinske narcise,oni su godinama kod mene,dok hibridi opstanu gpdinu-dvije i tačka..Ali ja ne odustajem ,kupujem i neke nove i neke sorte koje sam imala a nestale mi.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ahaaaaaaaaaaaa- vidi sad kritike upalile. Ali sad si me nasikirala pa ti već pripremaš žestoko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vidim Alisa, dobro smo se počeli opskrbljivati za proljeće.
Iskreno, sve starinsko se meni osobno jako sviđa, a svakako "obične starinske narcise i tulipani". Samo ti njih čuvaj.
Čuj, a gdje je ježić nestao?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aliiiiiiiiiiiiiiiiiii kupi i meni kad si tako navalila sa ti ljepotanima
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |