moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 38> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt toliko romantičan, dok šetam tvojim vrtom naviru mi samo lijepa sjećanja. Najradije bih se naslonila na ogradu, udisala miris cvijeća i mora. Predivno!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
evo još malo novo procvjetalih cvjetića
![]() u sva 3 velika ćupa cvatu kao ludo
![]() i gardenija procvala
![]() visoki neveni ispod anđeoskih truba
![]() jedna gloxinija
![]() i druga gloxinija
![]() i azaleja je krenula
![]() sasvim neočekivano i - ciklama
![]() slatkica koju sam dobila na druženju u vikendici
![]() i ovo
![]() žuto usred hortenzija
i dva žutanjka u istom tanjuru
![]() i ovaj
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gloksinije i azaleja su predivne...
A ciklama? Pa ima tema baš o tome da su ciklame pobrkale sezonu pa cvatu i sad!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće.
![]() Baš si se zarazila skupa s nama ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa je!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hvala curice! gloxinija je iz posađenog gomolja, baš ova, drugu sam kupila već gotovu biljčicu
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne su ti biljčice Hamara. ona prva plava mi je sjajna
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ti plavi zvončići su kupljeni pred par godina kao ljetnica u 3 velika ćupa. pa iduće godine opet izniknuli i cvali. i opet... i tako godinama...
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipa boja gloksinije i ja imam jednu koju sam kupila gotovu,ali nisam baš zadovoljna sa njome,ona bujno cvita ali na cviću ima kao neke crne točkice i ne izgledaju mi lipo,a ne znam šta da radim,ostalo cviće je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I gloksinija, i slatkica, i azaleja... Sve je lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zalijevanje će ti biti zadovoljstvo ako zamisliš da ti svaka biljka kada joj daš vode kaže: hvala ti, baš si dobra!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna setnja kroz tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila na šetnji ovim lijepim vrtom
|
|
![]() |
|
još malkic cvjetića
![]() moja desetogodišnja fuksija - mali dio
![]() Trišin lanjski kosmos se sam posijao
![]() nešto što sam proljetos dobila od Lore-roza
![]() ![]() i još nešto - roza
![]() nešto što sam zimus mislila da je umrlo, ali se opet pojavilo
![]() ![]() još malo gloxinija
![]() i azaleje svaki dan otvaraju nove cveteke
![]() gloxinije se sasvim ozbiljno bore za mjesto
![]() a pomalo i gardenije
![]() a ni proljetna ruža nije shvatila da je več ljeto
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepe su ti cvječke Hamara..Gloksinija je super, preljepa boja. Kod tebe cvjetanje ciklame i azaleje u vrijeme kad to nije uobičajeno,
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Gloksinija je predivna,takvu sam imala prosle godine.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Azaleja, gardenija, gloksinija, begonija... Sve redom lijepe cure!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |