Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 24252627> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ostala bez teksta, samo tvoji radovi to naprave od mene, kutije su prepredobre. Sviđa mi se jako ona country kutija a kod morske dali je 3D ili si obrube nečim podebljala? (plavi i prugasti rubovi).
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sara i Mumica
![]() Mumica, oni rubovi nisu podebljani ničim, samo se tako doimaju-inače,ravni su skroz. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zaista je svaka lijepa na svoj način, al meni je zero od svih ljepša sarah kay, znaš i sama zašto... ; )....
dobra izvedba.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
prekrasne kutiice nemam reci, bravo!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Izgubih oči na tvojim kutijama, ne mogu reči koja je ljepša, nadmašila si samu sebe.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ah, što reći. I kutija s notama i ona šarena poslije nje i ona s đurđicama, a tek Sarah Kay... a brodići.....ma sve su super.
A i 2k je dobro ispao.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
MDM - sve je divno!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
e moja Mare, ova tvoja prezentacija je pregledana bez daha. Prekrasne su sve i nikako ne bi mogla izdvojiti najljepšu jer su sve naj
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bravo majstorice!!!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Mare neznam koja mi je lipša
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dame moje-hvala puno! Rastem ko kvasac!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Country mi je za mrvicu najdraža, inače sve ostale odlične!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nemoj ko kvasac rasti da ne prerasteš, jer uvijek pišemo da su ti radovi lijepi.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ženo spavaš li ti kada?ili tvoj dan ima više sati-ne znam ali ovo je ludilo!!!prepredobro!
![]() |
|
![]() |
|
Elza, i meni je ona country, ili a la country draga.
Tatjana, a malo ti inače izgledam kao da sam jela kvasac- a nije fer, stvarno nisam,nepravda Božja! ![]() ![]() ![]() Može bit da ne bi bilo loše da čujem i neku kritiku da prestanem rast, hehehe. Ma ustvari, ja s vašim pohvalama tek dođem na neku normalu, jer sam jako samokritična i uvijek tražim mane i minuse...šta sam mogla bolje, šta sam mogla drugačije. Slavice,spavam ja, spavam-samo sam lijena za slikat pa ispadne da sam u jedan dan napravila sve to. |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Morska kutija je divna mare,a i kutije s ružama su mi legle (iako nisam luda za njima,to znači da su baš dobro pogođene)Drago mi je da si sad tu!
|
|
![]() |
|
Kalla ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Svaka čast !!!
![]() |
|
![]() |
|
Maslina i Kalla- hvala!Malo kasnim, al nisam bila baš u svojoj galeriji, obično ulietim u prvih par.
Nisam se baš dobro slagala s photobucketom, pa nisam stavila neke slike. Ovo nisu nove kutije, ovo jednostavno prije nisam uspila stavit. Nešto je po tuđim željama, a nešto po mom guštu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako vam je puno slika,uvijek znate da ste u mojoj galeriji mogli proći i gore- znam ja to uslikat s još više strane:))))) |
|
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Spavaš li ti ikad, po broju radova bi rekla da ne,a tvoje omiljene kutije su tako raznolike, da mi je teško odlučiti koja je favorit, no nakon nekoliko vračanja na početak, moj favorit za sada je kutija sa malim anđelom sa ljepom podlogom i meni nepoznatom tehnikom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 24252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |