hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 124> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Park je stvarno lijep, ali tvoj Hugo je najljepše čupavo stvorenje koje hoda tim parkom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala vam na posjeti drage moje to ovdje i kažu hugin park jer mi smo najbliži parku i svakodnevno je hugo tu, a što se tiće parka ove jeseni su ga malo sređivali mijenjali ivičnjake novi asfalt osvjetljenje i zasadili nekih stabala u proljeće kada sve olista i procvate biće to raj za oči.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Jedva čekam.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Evo i ja sam se prosetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
zašto se nisi javila da ti posudim hugu za šetnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hugo uživa u ovom krasnom parku
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Meni je Hugo preslatki
![]() |
|
![]() |
|
hvala na posjeti drage moje pusa za sve
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala na dobrodoslici vrt je super pozdrav!
|
|
![]() |
|
hvala nona na posjeti mom vrtu pa navrati opet
![]() |
|
![]() |
|
ove sumorne dane provodim kući nešto sa, bolešljiva i neznam šta ću sa sobom.malo pregledam vaše vrtove nešto pribilježim ako nedo bog zatreba nek se ima .danas sam uslikala nekoliko svojih bodljikavaca i još ponekih biljčica pa da to podjelim sa vama.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Fani bodljikavci su ti savršeni. Vjerujem da je to kod tebe prehlada i želim ti da se što prije oporaviš,
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Fani,svratila sam k tebi na trenutak, da vidim tvoje biljčice, a ti me provela svojim kvartom!!!!!! Živiš u jako lijepom gradiću, zaista sam uživala u sličicama koje si nam poklonila!!!!
Brzi oporavak, uz vruću juhicu!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti i dobrim željama, nije u pitanju prehlada niti kakav virus ,imam neke nalaze da uradim pa ćemo poslije vidjeti šta dalje za sada neradim pa sam ćešće sa vama, svratite opet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nisam znalac za kaktuse, ali čitam da bi zimi trebali biti na hladnom. Vidim da su tvoji iznad radijatora. Kako to? Da li ti inače cvjetaju?
I vidim da ih imaš puno... |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us za sada toliko o kaktusima nastavićemo drugi put dok slikam ostale a sada evo malo mojih alojica |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |