Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvjetni spomenar
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvjetni spomenar

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 32>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:57
Al smo spomenule keriju, zar ne?Approve Il me netko drugi to pitao?Confused
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:54
ja sam te žicala samo yuku.LOL
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:51
Hvala ti draga, ja nosim juccu i ono žuto....keriju, jel sam kaj zaboravila?Tongue
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:48
dobro budem ti ga donjela na zg. ili vž.kavicu.Wink 
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:38
Curke moje, hvala vam svima od srca, dođite mi opet! Kontesa je pogodila, štrajkam na ležaljci guštam, svaki dan punih pola sata poslije posla, trgovine, vrtića, ručka i dadiljanja djece svoje i od susjeda, a danas sam si i kukuruza skuhala, vrata ulična zatvorila, a samo me vrijeme stjeralo na toplo....Embarrassed,kiša upravo krenula, a mene glava boli danas za poludit. Bit će bolje zar ne?
Bit će još slikica, zasada se ništa ne događa, fali mi koja gredica sa trajnicama, pupavkama, rudbeckiama, al bumo i to ispravili nagodinu, ak ne prije!
Gogić-može ginko! Thumbs%20UpJednog sam davno posadila, kupila većeg, al su ga guske sredile (stara priča)Unhappy
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 18:18
prekrasan vrt i ruže.ruže su mi najmillije cvijeće.Tongue
da li možda hoćeš posaditi drvo ginka.Skitalo nam je donio sjeme.posadila sam i i još dobila dva mala ginka.sada je visok oko 20 cm. Tongue
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 17:47
prekrasan ti je vrt, terasa, kamenjar, ruže, klematisi, ma sve je prelijepo baš sam se nauživala i pregledala više puta!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 17:00
lily, ti se dohvatila ležaljke i uživaš LOL
joooš slikica na sunce Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 11:05
divan vrt imas ,javor mi naj
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 10:58
A mene lavanda - krasna slikica!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 07:59
prekrasne biljkice, a naročito me oduševio vatromet u krugovima!
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 22:47
Još malo plavušana

i kerija u cvatnji drugi dio!

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 22:32
Hvala najljepša svima redom na pohvalama
, drago mi je da uživate u slikama, ja sam danas malo uživala na ležaljki, a imala sam i društvo, k tome smo dodatno imale šouprogram u izvedbi moja dva nova cveteka-Miceka i Muceka i to ni više ni manje nego na vrhu mog japanskog javora, probati ću ih uloviti sutra na djelu, da ih vidite!

A zasada nešto novih slika:

Njeno lavandasto veličanstvo:

Šarenilo u kamenjaru:

Zelenilo u kamenjaru:

Vatromet u krugovima:

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 08:16
Water, terasa ti je prekrasna, ovaj put uza svo cvijeće se osvrćem na nju , doduše ni ruže nisu za baciti Wink, naprotiv, prelijepe su Big%20smileClap!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:13
veseli me što mogu vidjeti ovako lijepe i zdrave ruže u tvojem vrtu.
lijepi pozdrav do sljedećeg susreta!
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:41
Meni se kod svakog sve sviđa,a kod tebe mi je kamenjar super pa ona bočna pa.. sve
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 18:14
Draga moja evo i mene konačno u tvom rajskom vrtu sa malim zakašnjenjem ti želim dobrodošlicu u naše veselo otkačeno veeeeliko društvo... imaš prelijepo dvorište draga,kamenjari su me oduševili a tek nova terasa ma divno sigurno je očaravajuće piti kaficu u hladovini terase sa pogledom na svo to divno cvijeće samo tako nastavi draga veliki pozdrav od mene !!!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:44
super ti je cvijeće posebno mi se svidio klematis a i ruže su preljepe smile120
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 10:20
Hvala ti Anaida na lijepim riječima smile73, okućnice imam puno i planiram za jesen posaditi još barem tri stabla nekog visoko i srednjerastućeg drveća, a ne mogu se odlučiti...naime, imam barem desetak želja, al budemo nekad i to ostvarili, nadam se.

Uvijek nešto crtkam i planiram, valjda ću nešto ostvariti od toga.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 10:13
Waterlily - imaš baš lijepu okućnicu, osmišljenu i punu mogućnosti! terasica je praf fajna i ovak, gledajući sa vrtne strane!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.