Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 39> |
Korisnik | |||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
stvarno nemam što za nadodati ovoj ljepoti
![]() |
|||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Mislim da je ali na prvoj
![]() Imaš predivne rudbekije ove malene žute su prekrasne tu sortu nemam, moram se sjetim na jesen da te žicam
![]() |
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
To je ljetni jorgovan...inače, malo je više ljubičast, ali nekako mi fotoaparat uvijek iskrivi crvenu i ljubičastu boju.
Da, to je runolist.
No problem! Samo me podsjeti... |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Jučer i danas je bila radna akcija u našem dvorištu. MM i ja postavljali smo stazu od stare cigle i betonskih kockica (on je ipak napravio puno više, na godišnjem je)...i tako dok sam čekala da se učitaju slike, malo sam bacila oko na temu o vrtnom dizajnu...sad sad u dilemi, trebam li se hvaliti svojom stazicom, jer mi u usporedbi s onim što sam vidjela izgleda nekako skromno...
Ali što je, tu je...dok ne dobijem na lotu, bit će to najljepša stazica (u mom vrtu i užoj okolini). Još pokoja sitna korekcija... ![]() ![]() ![]() |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Nije uopće skromna stazica- predivna je i super se uklopila! |
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Baš je fenomenalna i možeš je staviti u vrtni dizajn kao primjer
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
||
![]() A vidim da se i Rei sviđa!Kako slatkica izdržava vrućine ,voli li se kupati?
|
|||
![]() |
|||
||
Rea se linja, linja, linja..nikad kraja...već smo svi ludi zbog dlaka, a navečer, kad vrtnim crijevom zaljevam cvijeće, rado skakuće kroz vodu. I hvala svima na pohvalnim riječima za vrt...svi mi znamo koliko nam to znači. |
|||
|
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Dado staza je za 10-ku, a vidim da se i "inspektorici" sviđa
![]() Koje je cigla? Crveno kvadratno?
|
|||
![]() |
|||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
joj dada kako je kod tebe sve lijepo i uredno,svaka cast
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Joj cure, hvala na komplimentima, sretna sam što vam se sviđa! kat.rea, dobro si vidjela, ono kvadratno u sredini je cigla.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Evo i mene da pohvalim stazicu, baš je super
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Stazica je jaaako lijepa.
|
|||
![]() |
|||
||
Do sutra će se najvjerojatnije potpuno otvoriti cvijet na hibiscusu...baš sam nestrpljiva da vidim kakve je boje (prema ovome bih rekla da je crveni, ali me zbunjuju one žute pruge na sredini cvijeta)
![]() ![]() Jučer i danas je upeklo sunce, a trava je baš prekrasno zelena...pa dok je još u ovako dobrom stanju, evo jedna zelena fotkica ![]() I nešto žuto(raširilo se kao ludo)... ![]() Još žutog cvijeća ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
![]() Jako se lijepo uklopila u tvoj vrt! Lijepo ste to posložili, tko god da je autor izuma- svaka mu čast!
A žuto cvijeće, što reći kad mi je jednostavno najmilije!
![]() |
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Cvijeće je prekrasno ali ta zeleena bujna trava
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
||
Predivno ti je sve, a onaj ljepotan.....stazica ti je predivna i ne treba ti loto, da je mijenjaš ovakva kakva je,je vrlo lijepa, a što je najvažnije dijelo je vaših ruku
![]() Ono žuto što ti se jako širi, ti je impatiens balsamina i jako je invazivna, morat ćeš u proljeće skidati mlade biljke, ako ne će ti zaposjesti cijeli vrt.......
|
|||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|||
![]() |
|||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
||
Draga Dada! Ušla sam u tvoj vrt, i nikako da izađem. Čak sam polijevanje prepustila MM, kako bih uživala kod tebe. Ostala sam sa vilicom do daske.
Staza je prekrasna. Najviše cijenim ono što netko sam napravi. To je naj!
Svaka čast
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala vam drage moje.
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |