Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 39>
Korisnik
Poruka
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:19
stvarno nemam što za nadodati ovoj ljepoti
smile39
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 15:38
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Prekrasno cvijeće Clap, da li je ovo runolist na zadnjoj slici?

Mislim da je ali na prvojWink.
Imaš predivne rudbekije ove malene žute su prekrasne tu sortu nemam, moram se sjetim na jesen da te žicamWink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 16:41
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Pa naravno da budemo tebe ignorirali uz ovakvo cvijeće Daj mi reci,šta je ovo ispod crvenih ruža na slici(ruže su ti mrak,moje ,kako potjeraju pup tako ga kiša slomi)?

Znaš da se zezam u svezi ignoriranja

To je ljetni jorgovan...inače, malo je više ljubičast, ali nekako mi fotoaparat uvijek iskrivi crvenu i ljubičastu boju.

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Prekrasno cvijeće , da li je ovo runolist na zadnjoj slici?

Da, to je runolist.

Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Imaš predivne rudbekije ove malene žute su prekrasne tu sortu nemam, moram se sjetim na jesen da te žicam

No problem! Samo me podsjeti...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 23:10
Jučer i danas je bila radna akcija u našem dvorištu. MM i ja postavljali smo stazu od stare cigle i betonskih kockica (on je ipak napravio puno više, na godišnjem je)...i tako dok sam čekala da se učitaju slike, malo sam bacila oko na temu o vrtnom dizajnu...sad sad u dilemi, trebam li se hvaliti svojom stazicom, jer mi u usporedbi s onim što sam vidjela izgleda nekako skromno...
Ali što je, tu je...dok ne dobijem na lotu, bit će to najljepša stazica (u mom vrtu i užoj okolini). Još pokoja sitna korekcija...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 23:14

Nije uopće skromna stazica- predivna je i super se uklopila!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 23:26
Baš je fenomenalna i možeš je staviti u vrtni dizajn kao primjersmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 14:19
smile227
Predivna je staza!
A vidim da se i Rei sviđa!Kako slatkica izdržava vrućine ,voli li se kupati?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 15:13
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Predivna je staza!
A vidim da se i Rei sviđa!Kako slatkica izdržava vrućine ,voli li se kupati?

Rea se linja, linja, linja..nikad kraja...već smo svi ludi zbog dlaka, a navečer, kad vrtnim crijevom zaljevam cvijeće, rado skakuće kroz vodu.
I hvala svima na pohvalnim riječima za vrt...svi mi znamo koliko nam to znači.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 16:14
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Jučer i danas je bila radna akcija u našem dvorištu. MM i ja postavljali smo stazu od stare cigle i betonskih kockica (on je ipak napravio puno više, na godišnjem je)...i tako dok sam čekala da se učitaju slike, malo sam bacila oko na temu o vrtnom dizajnu...sad sad u dilemi, trebam li se hvaliti svojom stazicom, jer mi u usporedbi s onim što sam vidjela izgleda nekako skromno...
Ali što je, tu je...dok ne dobijem na lotu, bit će to najljepša stazica (u mom vrtu i užoj okolini). Još pokoja sitna korekcija...

Dado staza je za 10-ku, a vidim da se i "inspektorici" sviđa smile79.
Koje je cigla? Crveno kvadratno?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 16:20
smile227staza je fenomenalna, tako prirodna ja bih puno rađe takvu stazu nego iz kataloga tamo zna biti svašta...bravo za tvoga muža
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 19:20
joj dada kako je kod tebe sve lijepo i uredno,svaka castsmile141smile57
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 19:26
Joj cure, hvala na komplimentima, sretna sam što vam se sviđa! kat.rea, dobro si vidjela, ono kvadratno u sredini je cigla.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 22:01
Evo i mene da pohvalim stazicu, baš je super
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 09:29
Stazica je jaaako lijepa.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 18:27
Do sutra će se najvjerojatnije potpuno otvoriti cvijet na hibiscusu...baš sam nestrpljiva da vidim kakve je boje (prema ovome bih rekla da je crveni, ali me zbunjuju one žute pruge na sredini cvijeta)

Jučer i danas je upeklo sunce, a trava je baš prekrasno zelena...pa dok je još u ovako dobrom stanju, evo jedna zelena fotkica

I nešto žuto(raširilo se kao ludo)...

Još žutog cvijeća

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 18:37
smile227koja gredica!
Jako se lijepo uklopila u tvoj vrt! Lijepo ste to posložili, tko god da je autor izuma- svaka mu čast!
A žuto cvijeće, što reći kad mi je jednostavno najmilije!Tongue
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 19:05
Cvijeće je prekrasno ali ta zeleena bujna travasmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 19:47
Predivno ti je sve, a onaj ljepotan.....stazica ti je predivna i ne treba ti loto, da je mijenjaš ovakva kakva je,je vrlo lijepa, a što je najvažnije dijelo je vaših ruku smile55

Ono žuto što ti se jako širi, ti je impatiens balsamina i jako je invazivna, morat ćeš u proljeće skidati mlade biljke, ako ne će ti zaposjesti cijeli vrt.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 21:07

Draga Dada!

Ušla sam u tvoj vrt, i nikako da izađem. Čak sam polijevanje prepustila MM, kako bih uživala kod tebe. Ostala sam sa vilicom do daske.Click%20Me!

Staza je prekrasna. Najviše cijenim ono što netko sam napravi. To je naj!

Svaka častClick%20Me!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 22:22
Hvala vam drage moje. Jako sam sretna što vam se sviđa kod mene u vrtu. Stazicom smo zadovoljni i mi (MM i ja)jer smo ju tako i zamislili...sretni smo zbog svega što smo sami napravili i puno više uživamo u takvim stvarima. U biti, sve što vidite kod mene u vrtu, sve je naših ruku djelo...Možda ipak i nije hendikep kad nemaš previše novaca...besparica te tjera da budeš kreativan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.