Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 381> |
Korisnik | ||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...heej...sad sam tek vidjela poruku, hvala ti puno...to sam bila napravila...al nije valjda odmah odreagiralo...
|
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
kaj veeeć...aj Bok..lijepo sanjaj dajzeke..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Ja sam cula Dadinice da se jedu kao mladi pa sam ubacila malo na sitno isjeckano i super mi mirise u kuhanju.Isto sam cula da se listovi mlade mrkve jedu,al to nisam jos probala.
|
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
meni one tratinčice više liče na margaretice,ali ja se odlučujem za trešnje.imam ja trešnju,ali nitko mi neće nabrati.ja ne mogu na ljestve,teška mi guzica. neki dan sam se popela,najela se,ali silazila sam pola sata.tako ti je to kad ostariš.nekad sam se verala kao vjeverica
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Alloha curke..kaj mai?
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Eeej Wiz!
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajama i mene nasmija
![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Blago ti se koji dajzeci su posadjeni ti ces dobro omastiti brčić
![]()
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Pustili..odi vidi slike u mom vrteku..pa orocijeni svojim stručnim okecom
![]() |
||
|
||
![]() |
||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
|
Svima lijepi pozdrav
![]() |
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
||
|
Pčelice moram priznati da to prvi puta čujem....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
|
Molim vas za savjet - na istu gredicu na kojoj je zasađena (razna) paprika što se može još zasaditi a da budu dobri susjedi, da zajedno raste i da uspijeva?
Kad se izvadi grašak , negdje 6-7 mj, što se može zasaditi nakon graška (a da tom povrću ne smeta dušik od graška)?
![]() |
||
![]() |
||
|
Petit ja svake sezone uz papriku imam posađenu salatu, meni je tako super, mogu i jedna i druga lijepo rasti a da pri tome ne smetaju jedna drugoj.....za grašak ćeš morati pitati nekog tko malo više zna o tome, ja nakon graška nisam ništa sadila pa ne znam...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Dragi moji, ne znam kako kod vas, ali kod mene puše takav ledeni vjetar, da čisto sumnjam da će mi nešto od flanaca povrća uspjeti preživjeti...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
onastavak prepucavanja te bilo kakva svađa ,vrijeđanje na vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi će se kažnjavati.
tko prekrši upozorenje dobiva ban. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |