Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 260261262263264 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:10
...jel može za mene jedno kuhano vino...neš mi ledeno u duši..vjetar cijeli dan puše i puše...brrr
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:11
 Wiz, evo kuhanog vinčeka....  I kod mene je užasno hladno....brrrrrrrrConfusedOuch                   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:14
..neznam kad je tako bilo...ko zna što se desilo na gruntu...možda i polomilo friško posađene rajčice...baš se bojimovak  puše Wink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:16
Kod mene su flanci baš dobrano već pobijelili od hladnoće i vjetra, neki su nažalost već i pokojni....CryCry
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:18
..znam rekla si..baš mi je žao...al sijala si ponovno..jel ima što niknutih...i ja sam 3 x sijala i ova zadnja sjetva je bila kraj 4 mj i nadmašila sve ..rastom i jakom stabljikom iimaju neki cvijetove--
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:19
Tebi ko i meni samo dajzeci u pameti LOLHaj sto se ismija toj slici LOL
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..neznam kad je tako bilo...ko zna što se desilo na gruntu...možda i polomilo friško posađene rajčice...baš se bojimovak  puše Wink
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:19
Još ništa mi nije niknulo....moram pričekati, valjda će niknuti, nadam se.....ConfusedOuch
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:23
Pa trebalo je niknuti Mmonstera,al valjda vjetrovi,hladno pa ne moze.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:23
...daj Bože jer znam kak ti je...sama sam bila na sto muka...baš razmišljam kak sad to sve izgleda tamo..20 km od mene..jadnićci, zacijelo im zimeka..bu dobili dajzekogripitis...hehhe
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:26
LOLBig smilekoja korist sto ja svoje gledam,kad su nakisli da me sve strah da ih plemenjaca prvim suncem ne pohvata.Sacuvaj me Boze tog zla crkla bih za njima.hehehe.idem kupiti uskoro plavu galicu-bordovsku corbu de mi Viz reci u koliko dana se to prsce i do kad se smije?

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:27
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Pa trebalo je niknuti Mmonstera,al valjda vjetrovi,hladno pa ne moze.

Baš naprotiv Pustilka, u plasteniku nije hladno i nema vjetra unutra, osim kad ga provjetravam....Smile
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:28
..ja sam to radila davno sa bordoškom juhom..neznam više kako ide..odkad nemam veliki vinograd to ni ne radim..ja samo sa mlijekom i dodacima u njemu...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:31
J a sma mislila da stavljas tu b.juhu,pa dobro onda necu ni ja znas d ate copi u basti sve:) i ja mlijekom prscem sedmicno + kopriva,preslica,gavez nakiseljeno 24 sata pa prscem i kiselim ove biljke posebno pa kad struhnu,udjubre se razrijedim i zalijem u korijen.jel ti se ikad ubiju Viz od plemenjace a radis bez fungicida i bordovske?

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:33
Pustilka Bordoškom juhom pršćeš samo pred večer.....nikako za sunčanog vremena...Smile
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:34
..prije se dešavalo...sada zadnjih godina ne jer od trena kad ih posadim okupam ih u mlijeku i tako svaki tjedan...obole mi kad padne prva hladna noć a tad me briga..to je kraj 9 i čpočetak 10 mjeseca..već sam ga se debelo napapala do tad i zimnicu spremila..kod mene nema uporabe nikakovih fungicida i ostalih bakrača..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:35
Aha Mons ,mislim opet da necu to ni kupovati ostat cu na bio zastiti.Srecom imma preslice,koprive,gaveza u izobilju sto niej tako kod svakog,neki kupe koprive pa pokisele,ja to u kilama naberem.
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Pustilka Bordoškom juhom pršćeš samo pred večer.....nikako za sunčanog vremena...Smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:37
Ti najbolje znaš što ćeš, to je tvoja odluka Pustilka...SmileThumbs Up
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:38
jel ko zaFirst world problem: pizza cheeseprije spavanja...sa puuuno sirraaa..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:40
Ufffff, meni je prekasno za papati...LOLLOL  A i baš mi je nešto hladno pa sam otišla po 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:43
Ja sebi nalozila dobru vatru grije em moje sunce iz sporeta Big smilesmile46

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 260261262263264 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.