Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 262263264265266 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok vrlo je interesantno drvo, ali ni sama neznam da li držati vani ili unutra. Osim toga piše da joj direktno sunce može spržiti listove, a nesmije na temperaturu ispod 7 stupnjeva. U svakom slučaju sada je u kući pored prozora, a ljeti će na terasu.
Misty ja čim dobijem ili kupim neki cvijet odmah mu moram naći ukrasnu vazu, a to je ovaj put bio šupreš. ![]() Konte i meni je drago da samo se napokon upoznale, nadam se da će biti još prilika. ![]() Mali kaktus, ako Bog da zdravlje hoćemo sigurno. Korijenko da znaš kako danas puše nebi te ni jedno cvijeće ugrijalo ![]() Mira 021 vjerovatno raste i cvjeta sporije kad se oreže, ali stigne ona. Mari, a ja mislila da je to vrtni zvončić, sutra ću je prebaciti u pitar ![]() Gio, Enrikova nona, Anastazija, Vilmač, Moon, MiraK, Antonia, Anaida hvala vam na lijepim riječima i posjeti ![]() Moram vam reči da puše orkanska bura i snježi malo po okolnim brdima, zima je jako. Nabrala sam malo žute i stavila u neki stari vrć što smo uzeli u staroj kući bake MM ![]() i malo njevice, obje lijepo mirišu ![]() i moja božićna zvijezda se dobro drži, izgleda da joj je odgovaralo što nismo bili doma ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lantanice, nećeš me tjerati sa mog lila-lila jastuka, jel da da nećeš, netrebam jesti ni piti, samo ću da mirišem moju žutu!!!!!!!
Od sada na dalje držim ti fige da bura prestane puhati a ti možeš onda početi ""guliti"" sve one delikatese sa zelenog švedskog stola!!!!! Veliku ti , veliku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo cvijeće u zanimljivim vazama. Znaš ti to lijepo složiti!
![]() A božićna zvijezda... pa kako ti se lijepo održala.Moja je(obje ustvari) već u smeću.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo si ti to dekorirala u lijepim vazama!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Obje i žuta i bila su stavljene na lipo misto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E kod tebe rascvjetano i raspjevano. Vidim bilo je veselo, svašta si donijela doma, pa naravno da će se super uklopiti u tvoju ionako ogromnu kolekciju cvijeća. Uvijek si mislim, ako netko ima sve to je naša kraljica Lantana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da je bura stisala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako je lijepo vidjeti ove rascvjetane slikice u ovo doba godine..............kad ne možeš imati kod sebe.......klikneš na Lantanin vrt iz snova ...............tamo je sve moguće................
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ako jest kako brzo ti je rastao?
Ja sam sada također jedan mali posadila pa me interesira kako brzo napreduje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Free bit će na proljeće ostića i žute.
Baka hvala izgleda da zvijezdi samo trebaju malo hladniji uvjeti rasta i malo vode. Antonija i Mira uz cvijeće volim jako stare stvari, i uvijek im nađem neku primjenu. Triša ti si veliki putnik, a ja evo jednom godišnje obiđem naše forumašice i uvijek se radujem tom susretu, a da su bile darežljive jesu ![]() Gio danas je bilo sunce, ali sada puše bura i malo snježi po okolnim brdima. Zima je jako. Bergi kako je dobro vidjeti te opet... ![]() Evo malo sunca iz vrta, slikano izbliza ova žuta sija kao sunce ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mora da je predivan osjećaj u siječnju iz svoga vrta ubrati malo cvijeća i staviti u vaze...njevica je preslatka, a žuto da ne spominjem...
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
[QUOTE=Lantana]
![]() UOTE] Nije me bilo dugo, dugo kod tebe, no večeras sam krenula i nedam se zaplašiti velikim brojem stranica ![]() jel to aloja tako velika, lijevo od juke? ili nisam zapamtila ili ju nisi do sada slikala u svoj njenoj veličini... prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja divota kao i obično kod tebe aa mene snijeg zatrpo .
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Samo petnaestak dana me nije bilo, a kod tebe toliko prekrasnih noviteta, da jednodtavno ne znam čemu bi se više divila, dali poklonima ili tvom prekrasnom vrtu, koji me svaki put nanovo oduševi.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A ova boja margaritele je mrak!!! ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ajoj Lantana, što nam radiš sa ovim slikama!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Dolazi nam proljeće, dolazi nam proljeće!!!!!!!!!!!!!
![]() Istina, nekima prije, nekima kasnije, ali vidi se da dolazi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 262263264265266 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |