Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 262263264265266 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 23:02
Otok vrlo je interesantno drvo, ali ni sama neznam da li držati vani ili unutra. Osim toga piše da joj direktno sunce može spržiti listove, a nesmije na temperaturu ispod 7 stupnjeva. U svakom slučaju sada je u kući pored prozora, a ljeti će na terasu.

Misty ja čim dobijem ili kupim neki cvijet odmah mu moram naći ukrasnu vazu, a to je ovaj put bio šupreš. LOL

Konte i meni je drago da samo se napokon upoznale, nadam se da će biti još prilika. Wink

Mali kaktus, ako Bog da zdravlje hoćemo sigurno.

Korijenko da znaš kako danas puše nebi te ni jedno cvijeće ugrijalo Wink

Mira 021 vjerovatno raste i cvjeta sporije kad se oreže, ali stigne ona.

Mari, a ja mislila da je to vrtni zvončić, sutra ću je prebaciti u pitar Embarrassed

Gio, Enrikova nona, Anastazija, Vilmač, Moon, MiraK, Antonia, Anaida hvala vam na lijepim riječima i posjeti smile79

Moram vam reči da puše orkanska bura i snježi malo po okolnim brdima, zima je jako.

Nabrala sam malo žute i stavila u neki stari vrć što smo uzeli u staroj kući bake MM

i malo njevice, obje lijepo mirišu

i moja božićna zvijezda se dobro drži, izgleda da joj je odgovaralo što nismo bili doma LOL

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 23:29
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Hvala svima smile79, znate kako ono kažu svugdje je lijepo, ali najljepše je kući.
Danas sam napokon uspjela slikati vrt, bilo je prekrasno vrijeme, malo sam nešto suho orezala i baš sam uživala na suncu.

Mari ma ima i restoran Dalmacija u Njemačkoj, ali malo je teže da Međimurski dvori budu u VŽ Wink Drugi put kad dođem se vidimo malo duže.

Baka u svakom slučaju velika mi je želja doći i do vas, nadam se da će mi se jednom ostvariti Embarrassed.

Niho draga, pa gdje si ti, MM te cijeli dan spomije, mora da ti se štucalo. Gledali smo nešto snimljeno na kameri kad ono Bihać i Niho. smile78

Malo slika proljetnog ugođaja u vrtu
Žuta

Ajme meni majko moja mila, pa ona tebi cvate i to sada, pa ja bum se ubila!!!!!   Ma znala sam ja da ti imaš toliko aduta u rukavu da mi nečemo moće doći k sebi, barem ja nemogu naći mjesto, dobro mogu, najrađe bih sjela tu ispod žute senekio!!!!!!smile149Kao ispod imele, pa makar morala čekati do sljedeće nove godine!!!!!

Pacifika

Zimski jasmin

Gazanije

Limuni su sazrili

Margareta

Ostići

A tu ja ove zime spavam!!!!  Jeste li me čule, nek se samo netko usudi ugurati se na moj lila-lila jastuk!!!!!!!!   Neidem od tuda i gotovo!!!!smile93smile93smile93smile86  I GOTOVO!!!!  Sad sam luda!!!

Još pokoja ruža

Cotonaester

i njevica na vrhuncu cvatnje

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 23:39
Lantanice, nećeš me tjerati sa mog lila-lila jastuka, jel da da nećeš, netrebam jesti ni piti, samo ću da mirišem moju žutu!!!!!!!  

Od sada na dalje držim ti fige da bura prestane puhati a ti možeš onda početi ""guliti"" sve one delikatese sa zelenog švedskog stola!!!!!

Veliku ti , veliku smile78 šaljem
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 12:47
Prekrasno, rascvjetano Thumbs%20Up
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 18:00
Lijepo cvijeće u zanimljivim vazama. Znaš ti to lijepo složiti!Thumbs%20Up
A božićna zvijezda... pa kako ti se lijepo održala.Moja je(obje ustvari) već u smeću.Confused
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 21:50
lijepo si ti to dekorirala u lijepim vazama!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 11:20
Obje i žuta i bila su stavljene na lipo mistoThumbs%20UpNaročito bila(njevica) ,obožavam i ja te stare detaljeHeart
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 11:25
E kod tebe rascvjetano i raspjevano. Vidim bilo je veselo, svašta si donijela doma, pa naravno da će se super uklopiti u tvoju ionako ogromnu kolekciju cvijeća. Uvijek si mislim, ako netko ima sve to je naša kraljica Lantana.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 13:10
nadam se da je bura stisala
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 13:15
Kako je lijepo vidjeti ove rascvjetane slikice u ovo doba godine..............kad ne možeš imati kod sebe.......klikneš na Lantanin vrt iz snova ...............tamo je sve moguće................HeartClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 17:39
Lantana ovaj sukulent lijevo, da li je to onaj picmoljak koji sam ti slala?
Ako jest kako brzo ti je rastao?
Ja sam sada također jedan mali posadila pa me interesira kako brzo napreduje.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 17:46
Free bit će na proljeće ostića i žute.

Baka hvala izgleda da zvijezdi samo trebaju malo hladniji uvjeti rasta i malo vode.

Antonija i Mira uz cvijeće volim jako stare stvari, i uvijek im nađem neku primjenu.

Triša ti si veliki putnik, a ja evo jednom godišnje obiđem naše forumašice i uvijek se radujem tom susretu, a da su bile darežljive jesu LOL

Gio danas je bilo sunce, ali sada puše bura i malo snježi po okolnim brdima. Zima je jako.

Bergi
kako je dobro vidjeti te opet... smile83

Evo malo sunca iz vrta, slikano izbliza ova žuta sija kao sunce

život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 20:27
mora da je predivan osjećaj u siječnju iz svoga vrta ubrati malo cvijeća i staviti u vaze...njevica je preslatka, a žuto da ne spominjem...Smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 21:08
[QUOTE=Lantana]

UOTE]
Nije me bilo dugo, dugo kod tebe, no večeras sam krenula i nedam se zaplašiti velikim brojem stranica Wink
jel to aloja tako velika, lijevo od juke? ili nisam zapamtila ili ju nisi do sada slikala u svoj njenoj veličini... prekrasna je Clap.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:06
Koja divota kao i obično kod tebe aa mene snijeg zatrpo .smile168
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:25
 Samo  petnaestak dana me nije bilo, a kod tebe toliko prekrasnih noviteta, da jednodtavno ne znam čemu bi se više divila, dali poklonima ili tvom prekrasnom vrtu, koji me svaki put nanovo oduševi.smile141
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 06:33
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo malo sunca iz vrta, slikano izbliza ova žuta sija kao sunce

Ovaj prizor me ogrijao!

A ova boja margaritele je mrak!!! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:07
kod tebe je pravi zlatni raj, sunce i zlatni cvijetovi
imaš rudnik zlataWink
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:09
Ajoj Lantana, što nam radiš sa ovim slikama!!!!! smile39
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 14:05
Dolazi nam proljeće, dolazi nam proljeće!!!!!!!!!!!!!Smile
Istina, nekima prije, nekima kasnije, ali vidi se da dolazi!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 262263264265266 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.