Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 265266267268269 272>
Korisnik
Poruka
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 16:39
prekrasni ,kolači,kapelica,sve najbolje mladencima i roditeljima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 01:04
Nije da se hvalim, ali moram vam reći da sam ponosna na moju tortu LOL:
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 01:15
Čestitke mladencima,a ovu tortu je šteta rezati!Bravo Hoya!(jel to ticino?)
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 01:31
HOYA, imaš se čime i ponositi. Prekrasno, sve je pekrasno, želim vam puno, puno zdravlja, ljubavi i sreće.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 02:55
Hoya skoro sam zaboravila čestitati sutrašnji veseli događaj...Vidim da je sve pod kontrolom...Ukrasi, kolači, fantazija od torte, dakle sve je spremno, a nadam se i mladenci...Nadam se također da si našla bijele orhideje koje si spomenula kad smo se zadni put srele...
Želim ti sutra sve najbolje i da sve prođe u najboljem redu, a tvojim mladencima želim puno sreće, ljubavi i razumjevanja u budućem životu...
sutra je novi dan
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 11:51
Za takvo nešto je trebalo uložiti pun truda i isplatilo se. Sve je predivno, a torta fantzija.Tongue

Vjenčanj je velika stvar, utiče na mnoge živote i donosi nešto novo.
Mladencima čestitke i želim puno sreće, ljubavi i ispravnih odluka.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 11:56
prekrasna dekoracija, a tek torta, a kapelica, a kolaći, mmmmm.Thumbs%20Upsmile141
Čestitke mladencima!
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2012 u 06:38
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Nek im je blagoslovljeno!!
dodala bih samo još sretno i berićetno, tako kažu u Dalmaciji LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2012 u 17:09
Hvala vam svima, divni ste. Mladencima ću pročitati vaše lijepe želje.

Sve je za nama!

Prošlo je sve u savršenom redu i polako se sliježu dojmovi.

Za kraj još samo jedno od mojih hvalisanja. Auto okićeno od strane cvjećerke ali sa mojim rekvizitima i prema mojoj želji:

smile78Svima!

Misty - "sretno i berićetno" je meni tako draga čestitka - i tebi veeelika hvala

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2012 u 17:40
Hejj draga predivni mladenci želim im dug i sretan život ispunjen ljubavlju, a tebi samo uživanje ....poslije svih tvojih ideja i posla si zaslužila
 smile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 11:48
smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 15:56
Hoya, moje iskrene čestitke!Clap
Drago mi je da je vjenčanje prošlo onako kako ste si zamislili jer je puno truda uloženo!
Slikice su super!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 16:05
Prekrasno, draga Hoya!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 16:47
Bromelija, smrcko, bergenija, zahvaljujem vam sa još poluotvorenim očima.
Sreća da je i danas neradan dan pa se mogu sasvim opustiti.
smile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 17:01

Mladencima želim svu sreću ovog svijeta, a tebi da se pošteno odmoriš i opustiš nakon tako velikog i uspješno obavljenog poslasmile78

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 20:42
Hoya, moje iskrene čestitke!  smile141
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 22:22
Hoya drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu...Mladenci su preslatki, a auto je za svaku pohvalu, tako se nešto ne viđa na svadbama..U subotu su neki svatovi prošli uz moju kuću, gledala sam, ali tako okićen auto nisam vidijela...Još jedamput čestitka i puno ljubavi i sreće mladencima a tebi sve čestitke za organizaciju i veliki trud koji si uložila...
sutra je novi dan
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 06:48
Anaida (nekako mi je promaklo čuti tvoj dragi glasić Wink) - hvala ti.
bebolina, Ksan - hvala vam.
Jagoda, sve je teklo kao po špagu. Jedino mi je žao što sam toliko truda uložila u tortu, ali cvijetovi nisu izdržali neki čudan hladni vjetar u hladnjaku restorana. Srećom sam imala rezervne pa sam na brzinu popravila. A auto ? I on i sve ostalo rezultat su sati i sati surfanja. LOLLOLLOL
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 08:26
bravo majstorice, sve je savršeno!
mladencima želim puno sreće u životu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 08:32
Često sam u tvom vrtu odkako sam kratko na forumu. Nisam ostavila trag ali sad imam potrebu da se javim. Najprije novopečenim supružnicima sretan i blagoslovljen dug život uz puno ljubavi, poštovanja i naravno puno prinova smile81. Sve što je napravljeno je ne lijepo već savršeno. Toliko truda i ljubavi je uloženo ne samo u pripremu nego i u dekoracije koje su savršene kao iz žurnala gdje je većinom fotoshop a kod Vas je istinito.
Vrt što reći? Riječi se nema za opisati taj sklad, raskoš boja . Toliko truda i muke mora biti nagrađeno, a nagrađeno je na najbolji mogući način cvatnjom.Navraćat ću i dalje s tragom ili bez njega jer znam da imam što vidjeti.smile200
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 265266267268269 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.