Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 70> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja, a ne, ako lopata se uzima onda se radi... moji na poslu bi me "protjerali" sa tvojim prilogom!!!!
![]() Moj vrtek sav u cvijetu i gdje god pogledam vidim nešto od tebe!!! Veliki pozdrav i majstoru staze! Nebum skoro u tvoj grad došla nažalost! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Digitalis je lepeki, a ti, kao i uvijek, vedra!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma kaj god,fakat ti TM pretjeruje
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jesu, jesu jagode!!! Jeste vidile kolko jestvina kod mene a on se još usudi prigovarat
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ma kaj bi bile jagode,to su ti jagode!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
je i ja mislim da sam vidla jagode.... naglašavam mislim - jagode, jer su možda neko ukrasno cvijeće koje ja ne poznajem hahahah |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ima zato jagoda
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuti digitalisi, mislim nisu jestivi, dapače suprotno, ali su zato predivni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Za sve moje vjerne posjetiteljice i gdje kojeg posjetitelja evo sličice malih žutih digitalisa. Obožavam ih ( još jednom hvala Josipi ).
Andrea kad god dođeš lopata čeka, bit će nekih radova hoćeš-nećeš
![]() Pusa svima!!!
![]() |
|
![]() |
|
Molim lijepo Perla da obratiš pažnju na slijedeću sliku. Ako jako napneš oči primjetit ćeš u donjem desnom kutu da ipak imam jedan kelj uz ovaj mali cornus. Ako uzmeš povećalo nema šanse da ti promakne
![]() I da, MM ove godine ima posla i ne prilazi vrtu, al svejedno zbori svima ko ga hoće slušat da meni u vrtu ne raste ništa jestivo. Izgleda da me predobro pozna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kamenjar je uvjek moj favorit, ali ovaj put nisam sigurna.
Sve je ![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Gle, kad napravi putiće ja ga šibnem odmah nazad! Tu kod mene dobije samo gemišt i mog starog poslije šljake (valjda su zato i moji pobjegli, ovi do sada ... neeee muževi
![]() ![]() Šalu na stranu, tvoj vrt i tvoje biljčice, trud ... sve ... zakopam se i kod tebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Nemrem vjerovati da u povrtnjaku nemaš zakamuflirani ni jedan kelj?!
![]() S druge strane, supruga si zaposlila na izgradnji autoputa s raskrsnicama kroz vrt, kamenjar i povrtnjak, pa on od silnog posla ni ne primjećuje da nema kelja u ''povrtnjaku'' ove godine. ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Najprije sve pohvale za prelijepo izabrano i složeno cvijeće! Svaki cvijet naglašava ljepotu onoga pored sebe
![]() Pillu je neodoljiv, a što se kreativnosti tiče, ovo je naprosto genijalno! ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe prava rascvjetana šumica,sve mi je lipo
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tritome ovako rascvjetane su neodoljive!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
koja ljepota
![]() kao i uvijek prelijepe biljke , tritome,digitalisi ne zna se šta je ljepše. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hortić i kod mene polako počinje cvjetati nekaj tvoje, u jesen si mi dosta biljkica poslala
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno Hortek! Al alstromerija je prva liga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |