Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostići, bijeli iris..predivno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mini kod tebe je uvijek sve u tonu... bijelo, plavo, roza...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvjeće, veliki sam ljubitelj šarenih perunika
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma da ne tražim riječi, jer je teško reći nešto...potpisujem Šmrckicu u cijelosti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mini vrt-prekrasno maxi cviće
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme kakav iris...wow
![]() a tek ostići... |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ne znam gdje mi je ljepše unutri ili vani!
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
cure macice
![]() ![]() pokrivačica tla
![]() ![]() pojasmin sa predivnim mirisom
![]() pittosporum isto lijepo miriše
![]() ![]() evo u punom cvatu wigela
![]() ![]() prije i poslije
![]() ![]() salvija
![]() makići
![]() iris
![]() ![]() neka posebna vrsta margaritele, cvjetići u nakupinama...
![]() ![]() "uobičajena" margaritelica
![]() sličan cvijetu margaritele, cvijet kamilice
![]() rožica
![]() grmoviti ostić
![]() ![]() ![]() campanula
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
potočnice su se same rasijale, al ove godine to su minijaturice...
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
žute perunike se spremaju cvasti...
![]() a u susjedstvu digitalisi....
![]() i tzv "sljez" (kokotić) od prošle godine
![]() a za ljepotice hoste zaslužne su Misty i Mira K.
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
opaaaaa vidi lijepi boja pravi vatromet -genijalno je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U početku sam mislila da je sve bijelo kod tebe ili da si tako podijelila cvijeće,.........ali ne cvijeća u svim bojama.............sve lijepo.............za pet+!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Čini mi se da sam imala prošle sezone ostiće Žuto/narančaste al su mi propali na jesen (naravno bili su u zemlju posađeni), izgleda da su malo nježniji
![]() Lp
|
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Nek se malo rašire pa ćemo ih pastirati
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prkrasno cvijeće,spektar lipih nježnih boja
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mini kako si samo posložila ove bijele ljepotice, baš ti je lipo cviće, moji favoriti su pajasmin i campanula, a i waigelia je lipa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |