lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 49> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majica za Klaru, posuda za kišobrane , "gejše" na kutijama tek je mali dio koji sam stavila u svoje favorite gledajući tvoje radove
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sretan put ,ugodan odmor i mnoštvo inspiracija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala ti Piramido...
Drage moje...malo ću vas napustiti...odoh na g.o...budite mi vrijedne kao do sada. Želim vam puno inspiracije...i puno lijepih radova. Pusa.
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jedna od ljepših škrinjica na forumu
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivna skrinjica...svida mi se sto je svaka strana sama za sebe, a sve se jako lijepo uklapa u jednu cjelinu...predivno!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Hvala ti Primavera...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna , ninochka
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
za skrinjicu ti rekoh sve vec prije :) jos uvijek je turbo in ;)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Oduševljena sam škrinjicom!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala kaća....drago mi je da se tebi sviđa.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lula skrinjica je stvarno prekrasna,sa odlicno izabranim i iskombiniranim motivima
![]() |
|
![]() |
|
dori-st...svaka ti čast...za mene nisi mogla izmisliti bolji smajlić....šaljem ti veliku pusu. Do neba i natrag....
Toliko me razveselio smajlić da sam zaboravila reći hvala....
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kako dobra škrinjica!!!
Evo ti smajlić samo za tebe.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
|
![]() |
|
A jesi me raznježila....hvala ti orca.
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
idem si i ja kupiti španglice i lastike
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija...hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |