kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 33> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima tri stvari kojim se na tvojim stranicama divim-ljepoti izgleda tvojih radova,njihovoj izvedbi i treće tim tvojim komentarima kojima te radove popratiš!savršena si!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Slavica i Biljana, hvala djevojke, divne ste i drago mi je da vam se svidjelo
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ovo može samo Kami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kami što je da je ,predivno je.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() Prekrasan proljetni okvir koji treba staviti negdje da ga svi vide. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja
radovi ti imaju dušu i priču, a napravljeni su bez greške i šta treba više!!!
Savšeno!!!
Pod hitno počni pisati blog, jer tebe čitati je jednostavno uživancija...
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Primavera, Kika, Šabica: Hvala puno djevojke, vesele me komentari kreativnih dušica poput vaših
![]() Primavera, ti nešto previše imaš problema sa nesvjesticom, dobro da neki nismo produktivniji jer te ionako neki ne štede ![]() proljeće: Hvala draga ![]() jer ja bi htjela izbjeći imanje i održavanje bloga, još se nisam uspjela klonirati ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja jednostavno uživam u tvojim prezentacijama........nekako mi se čini da bi ti uspjela i eskimu prodati led
![]() i meni je ovo jedna vrlo draga salveta,do sada sam imala samo maramice ali prije nekog vremena sam naletila i na salvete i kupila cijeli paket......tako da si me i izborom motiva pogodila.....
![]() bit će od tebe nešto.......tako mlada a tako dobro pegla.....
![]() ![]() sve u svemu jedna krasna priča,super okvir i izbor motiva.....a sad idem malo bolje pogledati uštirkano-festingirane cvijetiće
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
swap je savršen! obozavam tvoje transformacije kad rad dobije kroz drugu dimenziju i boje sve popračeno jako zanimljivom pričom. svaka čast majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
mare: hvala
![]() ![]() ![]() rose: hvala, baš mi je drago da ti se sviđaju moje transformacije neuglednih, a zanimljivih stvarčica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo je idejno najbolje napravljen swap,bar po meni!još mozgam o toj spužvi i vidim da nisam jedina,eno i Primavera se pita ćemu služi a i ja se mislim i ne kužim!u svakom slučaju nije te puno zabrinula,zbrinila si ti i nju!i popeglala faldice!prekrasno,prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Ajme, Slavica, iskreno hvala, ali ovo je prekomjere laskavi komentar
![]() Pa spužva je zapravo zadnja stranica okvira koja se uglavi u njega tako da bi držao sliku i staklo da ne ispadne i ne pomiče se ![]() Čudan okvir, sljedeći put će od njega nastati tacna, već sam to pomislila kad sam ga stavljala na stol u svim modnim pozama ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Da sad nisam vidjela kako je onaj okvir izgledao prije nego je dospio u tvoje ruke, ni u snu ne bih mogla zamisliti da je to isti kojeg imam sad od tebe....svaka čast....
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kad sam se nakon izbivanja opet vratila na forum među prvima sam pogledala tvoju temu... i ostavila je za kasnije komentiranje jer jednostavno nisam znala sto da napisem ... nakon nekoliko dana ja i dalje ne znam...
![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kasnim, kasnim....
Kami - uvijek svoja i zanimljiva |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Mene dugo nije bilo i svašta sam propustila,sigurna sam da neću uspijeti sve obići,razgledati....Ne mogu a da se bar na superkratko ne zaustavim u tvojoj"butigi"Zašto? Pa zato što tu dobijem ono što najviše volim ....priču....I to ,uvijek...jako....dobru...priču...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I mene dugo nije bilo i mogu samo reći Kami ti si jedno čudo uvijek prepuna mašte, izvedba odlična a sve popratiš s takvom pričom da je to već urbana legenda (barem u ZG)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme, djevojke moje, očito mi ne dolaze obavijesti na mail kak spada, a ja opće nisam vidjela vaše divne postove
![]() frida, LLuvia, OTOK, mima, Dorina: hvala vam od srca, svaki komentar mi je baš bilo drago pročitati, počašćena sam ![]() Evo počastite se i vi ak vam ja prije ne pojedem sve ![]() Decoupage ideja, skica i planova napretek, ali vremena ni za lijek; zato ima nešto novo u origami galeriji barem ![]() |
|
![]() |
|
Lolla01 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 36 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |