OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrlo zanimljiva ideja sa mahovinom
![]() krasno je vidjeti narcise u cvatu..............kad kod nas tek proviruju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš si krasno ušuškala aloje s mahovinom! Osjetljivije biljčice ja omotam suhom travom, a možda bi mahovina bila bolji izbor
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pikice (aloe, jer su te pikale) si, znači, ušuškala u mahovinu.. Mogu ti reći da sam se i ugrijala od samog pogleda na njih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovoja "kutak" s alojama je prekrasan. Izgleda prirodno, kao da se sve samo naselilo... pravi "morski".... Stvarno imaš ideja i smisla.... svaka čast!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
bas su ljepe aloe,nisam pojma imala da tako ljepo uspijevaju kod nas
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Otok zavidim ti na tvojim rascvjetalim ljepoticama i ljepotanima ...kod nas još uvijek snijeg prolijeće ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipi buseni narcisa u cvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Kako je kod tebe sve lijepo zeleno, narcise već cvatu a aloe su dobile krasan zeleni šal!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Aloje su za svaku pohvalu kao da živiš na drugom kontinentu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidi, Otok, našla sam nešto interesantno!
Osim što si mahovinom malčirala tlo mahovina ti ima još nekih dobrih strana:
- puževi je obilaze
- inače se od nje kuha čaj i time se tretira biljke, a njeno djelovanje je protiv: gljivičnih bolesti, plamenjače, sive plijesni
Vjerujem da će ona svojim mirisima koje ispušta u okolinu imati slično djelovanje i bez kuhanja ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znači da će sad svi puževi zaobići mahovinu, dopuzati u donji dio vrta i sladiti se mojim cvjetićima. E neće! Kupila sam im novu porciju pužomora.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radim punom parom. Dani su lijepi iako nije baš toplo. Došlo je vrijeme da se prekopa ono malo moje zemlje. E za to je potrebno izvaditi sve ono što tu raste. Nešto je privremeno u teglama, nešto se postepeno seli na druga mjesta.
U životu nije baš najpametnije biti skroman. Evo, što posaditi u ovo malo zemlje među kamenjem? Gazanije. Preseljene iz loših uvjeta u još gore. ![]() Još malo kamenja i još malo nezahtjevnih biljčica ![]() A ovo je moj zelenko, baš mi je lijep ovako svjetlozeleni i mali, mali ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gazanije su ti super. Koliko sam uspjela vidjeti jedna tvoja / moja ipak je odoljela minusima. Baca mlade. Sad čekam, možda se borcem pokaže još koja. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Baš je krasan zelenko!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zelenko prelijep obasjan suncem
![]() posadi bergeniju u onu crnu rupu ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala sam u prekrasnim
![]() ![]() Ali ti imaš posebnu klimu pa će možda kod tebe uspjeti!!! Od srca ti želim da uspije kad si već bila tako marljiva!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zelenlo okupan suncem je baš zablistao, a gazanije su tako bujne!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vidiš ti kako su tvoje gazanije lijepe, a naše se smrz,smrz svake sezone. Ja sam ih probala i sačuvati unutra preko zime, ali neuspješno..
Ljepotanek zelenko zaista je krasan, sliknula si ga super ovako osunčanog!! Naravno, meni je i kamenje iza i oko njega krasno.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |