Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 268269270271272 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 18:56
Vrlo zanimljiva ideja sa mahovinomThumbs%20Up
krasno je vidjeti narcise u cvatu..............kad kod nas tek proviruju
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 05:34
Baš si krasno ušuškala aloje s mahovinom! Osjetljivije biljčice ja omotam suhom travom, a možda bi mahovina bila bolji izbor Disapprove
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 07:31
Pikice (aloe, jer su te pikale) si, znači, ušuškala u mahovinu.. Mogu ti reći da sam se i ugrijala od samog pogleda na njih!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:19
Ovoja "kutak" s alojama je prekrasan. Izgleda prirodno, kao da se sve samo naselilo... pravi "morski".... Stvarno imaš ideja i smisla.... svaka čast!ClapClapClap 
Na vrh
Pecika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pecika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 15:09
bas su ljepe aloe,nisam pojma imala da tako ljepo uspijevaju kod nas
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:16

Otok zavidim ti na tvojim rascvjetalim ljepoticama i ljepotanima ...kod nas još uvijek snijeg prolijeće ...sve još spava i tako je otužno
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:28
Lipi buseni narcisa u cvatusmile64Prelijepe aloe,a mahovina je predobra idejaThumbs%20UpNe samo da estetski lipo izgleda,nego,ja mislim,da je dobar izolator biljkama i neće dati korovu da raste.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:31
Kako je kod tebe sve lijepo zeleno, narcise već cvatu a aloe su dobile krasan zeleni šal!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:21
Aloje su za svaku pohvalu kao da živiš na drugom kontinentu Smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:41
Krasno  Clap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 17:07
Vidi, Otok, našla sam nešto interesantno!
Osim što si mahovinom malčirala tlo mahovina ti ima još nekih dobrih strana:
- puževi je obilaze
- inače se od nje kuha čaj i time se tretira biljke, a njeno djelovanje je protiv: gljivičnih bolesti, plamenjače, sive plijesni
Vjerujem da će ona svojim mirisima koje ispušta u okolinu imati slično djelovanje i bez kuhanja Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 17:19
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Vidi, Otok, našla sam nešto interesantno!
Osim što si mahovinom malčirala tlo mahovina ti ima još nekih dobrih strana:
- puževi je obilaze
- inače se od nje kuha čaj i time se tretira biljke, a njeno djelovanje je protiv: gljivičnih bolesti, plamenjače, sive plijesni
Vjerujem da će ona svojim mirisima koje ispušta u okolinu imati slično djelovanje i bez kuhanja Wink
Iz lijepe šetnje još ljepšim vrtom, svašta se nauči! Hoya ti si pravo čudo! LOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 17:26
Znači da će sad svi puževi zaobići mahovinu, dopuzati u donji dio vrta i sladiti se mojim cvjetićima. E neće! Kupila sam im novu porciju pužomora.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 17:39
Radim punom parom. Dani su lijepi iako nije baš toplo. Došlo je vrijeme da se prekopa ono malo moje zemlje. E za to je potrebno izvaditi sve ono što tu raste. Nešto je privremeno u teglama, nešto se postepeno seli na druga mjesta.

U životu nije baš najpametnije biti skroman. Evo, što posaditi u ovo malo zemlje među kamenjem? Gazanije. Preseljene iz loših uvjeta u još gore.

Još malo kamenja i još malo nezahtjevnih biljčica  

A ovo je moj zelenko, baš mi je lijep ovako svjetlozeleni i mali, mali

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 18:02

Gazanije su ti super. Koliko sam uspjela vidjeti jedna tvoja / moja ipak je odoljela minusima. Baca mlade. Sad čekam, možda se borcem pokaže još koja.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 18:54
Baš je krasan zelenko!     

smile75
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 23:42
zelenko prelijep obasjan suncemClap
posadi bergeniju u onu crnu rupuWink
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 01:17
Uživala sam u prekrasnimHeart slikicama tvog kamenjarasmile94, prekrasnih aloja ušuškanih mahovinom, iako  meni nije prošle godine uspjelo!!!! Posadila sam je sa papratima ispod ogromne smreke, ali ni svakodnevno zalijevanje nije pomoglo!!!   Ali pošto je kod mene u šumi ima dosta, kad se osušila zamijenila sam je novodonešenom i sve je bilo predivno, falila je samo Palčica, šumska vila!!!

Ali ti imaš posebnu klimu pa će možda kod tebe uspjeti!!!   Od srca ti želim da uspije kad si već bila tako marljiva!!smile162  Malo više zalijevanja i sve prekrasno smaragdnozeleno!!!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 06:08
Zelenlo okupan suncem je baš zablistao, a gazanije su tako bujne! LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 06:31
Vidiš ti kako su tvoje gazanije lijepe, a naše se smrz,smrz svake sezone. Ja sam ih probala i sačuvati unutra preko zime, ali neuspješno..
Ljepotanek zelenko zaista je krasan, sliknula si ga super ovako osunčanog!! Naravno, meni je i kamenje iza i oko njega krasno.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 268269270271272 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.