Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 370> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantanaaaa, metlu u ruke i čisti PP
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ne mogu da vjerujem da ima negdje ovakav cvjetni raj,predivno zaista
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vatromet boja u tvom vrtu,kao da zime nije ni bilo....ostić rascvitan,gazanija cvita,rođak od burita predivne boje.....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam na obilasku moga vrta i na lijepim riječima
![]() Gledala sam slike od prošle godine u ovo doba bilo je puno rasvjetanije, ove godine nešto kasni, a nešto je i nastradalo ovo ljeto. Ostići i roza margarete puno slabije cvatu nego lani, ruža nema više (na srt. 150 od najstarije su slike od prošle godine). Ovih dan sam sve malo pognojila i zalila, da zalila, vjerovali ili ne, ali zemlja je suha barem ovaj gornji dio. Još moram orezati bugenviliu i proljetni radovi su gotovi, ali sam se našišiala ![]() Za danas tri boje ostića, meni je najljepši bijeli ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Proljeće je već kročilo u tvoj vrt. Kod nas još sve smrznuto. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jedva čekam da i ja počnem šišati
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mi samo voćkice "ošišali" i sad čekam neki novi val proljeća jer nam se zima vratila..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ostići su prava simfonija boja...
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ostić je prelijep cvit i ja ih obožavam
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepi su
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma i mene je očarala boja ostiča, pa sada nisam mogla preči preko Vilmačovih lila.lila slova!!!! Iako opet kasnim, čestitke malom Roku i njegovoj superbaki!!!! ![]() Sedum aurora je jednostavno...auroran!!!! Krasan ti je vrtić, puno boja kao da kod tebe zime nije ni bilo!!!!! Moram pitati, kada si čistila vrt, ostatke odvela čistoča ili je još na hrpi!!! Najbolje bi bilo da si spakirala i poslala meni, ja bi to sretna presortirala!!!! E, najbolje bi bilo da se zaposlim u vašoj čistoći!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nakon ovoga, JA SAM GECRK!!!! Ubila me u pojam tvoja simfonija!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ostići su ti predivni a tek kako si nam ih lijepo slikala koje boje neznam meni su sve lijepe.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasne boje cvjetića....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Predivno je vidjeti rascvjetano cvijeće koje kod mene još neće tjednima, podsjeća me čemu se veseliti i što me, nadam se, čeka!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj ti ovi prekrasni ostići sad cvjetaju ? A kod mene opet zima!
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |