Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 268269270271272 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 09:14
Lantanaaaa, metlu u ruke i čisti PP Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 09:30
ConfusedPotpisujeeeem!Cry
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 19:11
ne mogu da vjerujem da ima negdje ovakav cvjetni raj,predivno zaistasmile64
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:09
Vatromet boja u tvom vrtu,kao da zime nije ni bilo....ostić rascvitan,gazanija cvita,rođak od burita predivne boje.....smile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:59
Hvala vam na obilasku moga vrta i na lijepim riječima smile79.
Gledala sam slike od prošle godine u ovo doba bilo je puno rasvjetanije, ove godine nešto kasni, a nešto je i nastradalo ovo ljeto. Ostići i roza margarete puno slabije cvatu nego lani, ruža nema više (na srt. 150 od najstarije su slike od prošle godine).

Ovih dan sam sve malo  pognojila i zalila, da zalila, vjerovali ili ne, ali zemlja je suha barem ovaj gornji dio. Još moram orezati bugenviliu i proljetni radovi su gotovi, ali sam se našišiala LOL

Za danas tri boje ostića, meni je najljepši bijeli

život je more
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 23:02
smile64prekrasni su Clap
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 23:04

Proljeće je već kročilo u tvoj vrt. Kod nas još sve smrznuto.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 23:06
Jedva čekam da i ja počnem šišati Wink ali kod nas je još i snijeg na vratima koji kao najavljuju Confused, zavidim ti na umoru LOL...Ostići su fenomenalni, pravi manekeni kad je fotkanje u pitanju Approve...smile78 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 07:30
Mi samo voćkice "ošišali" i sad čekam neki novi val proljeća jer nam se zima vratila..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 10:31
Ostići su prava simfonija boja...Clap
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 18:59
Ostić je prelijep cvit i ja ih obožavamThumbs%20Up
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:07
Prelijepi susmile71interesantno da je to kod tebe trajnica,a mi ih moramo svake godine sijati.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:18
Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

ClapClapClapprekrasno, no ovaj bi put izdvojila ostić!  ima posebno lijepu boju!!!!!!!Tongue

Ma i mene je očarala boja ostiča, pa sada nisam mogla preči preko Vilmačovih lila.lila slova!!!!

Iako opet kasnim, čestitke malom Roku i njegovoj superbaki!!!!smile170
Sedum aurora je jednostavno...auroran!!!!

Krasan ti je vrtić, puno boja kao da kod tebe zime nije ni bilo!!!!!

Moram pitati, kada si čistila vrt, ostatke odvela čistoča ili je još na hrpi!!!  Najbolje bi bilo da si spakirala i poslala meni, ja bi to sretna presortirala!!!!

E, najbolje bi bilo da se zaposlim u vašoj čistoći!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:20
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Hvala vam na obilasku moga vrta i na lijepim riječima smile79.
Gledala sam slike od prošle godine u ovo doba bilo je puno rasvjetanije, ove godine nešto kasni, a nešto je i nastradalo ovo ljeto. Ostići i roza margarete puno slabije cvatu nego lani, ruža nema više (na srt. 150 od najstarije su slike od prošle godine).

Ovih dan sam sve malo  pognojila i zalila, da zalila, vjerovali ili ne, ali zemlja je suha barem ovaj gornji dio. Još moram orezati bugenviliu i proljetni radovi su gotovi, ali sam se našišiala LOL

Za danas tri boje ostića, meni je najljepši bijeli

Nakon ovoga, JA SAM GECRK!!!!  Ubila me u pojam tvoja simfonija!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:22
ostići su ti predivni a tek kako si nam ih lijepo slikala koje boje neznam meni su sve lijepe.

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:30
Prekrasne boje cvjetića....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:59
Predivno je vidjeti rascvjetano cvijeće koje kod mene još neće tjednima, podsjeća me čemu se veseliti i što me, nadam se, čeka!Thumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:46
,ostići su divni!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 22:11
---Kod Moje kraljice kao i obićno...bajkkkkaaaa
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 22:18
Kaj ti ovi prekrasni ostići sad cvjetaju ? A kod mene opet zima! Cry
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 268269270271272 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.