Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 269270271272273 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Pinus, super si to odradio
![]() Sad pazi da ne zarade opekline od sunca, zaštiti ih kako znaš i umiješ.
Malci su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Jučer sam bio odsutan od kuće cijeli dan. Adeniumi su proveli to vrijeme na suncu. Zalio sam ih prije odlaska i odmah po dolasku. Nisam opazio nikakve opekotine od sunca. Inače ih i sam držim na jutarnjem suncu tamo negdje do 12- 13 h i ponovno poslije 17 h. Kako rastu sve više će biti ispostavljeni suncu ali istovremeno i 2 – 3 puta zalijevani preko dana, normalno u zavisnosti od vremena.
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ajme pa to su već pravi kapitalci [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
Vjerujem da bi mogli cvijetati ove godine. Stvarno bujaju. Na slici su u hladu. Da li su i na suncu dok ovako prži? Moji su većinom vani u hladu, dobiju nešto sunca al ne previše jer me strah da ih ne sprži. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pinus, odlično si to napravio. Kako su mali adeniumi?
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Super su ti Pinus baš dobro izgledaju.
|
|
![]() |
|
Adeniume sam obrezao približno tako kako sam označio. Dali je rezanje na tome mjestu bila pravilna odluka nisam baš siguran. To će pokazati vrijeme. No sa dizanjem iz supstrata sam više nego zadovoljan. Sada imaju puno ljepši kaudeks. Usporedite kaudeks na slikama nakon prvog i drugog dizanja iz supstrata. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, samo što nisu a onda će biti raj za oči......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Hoće, hoće bebolina.
Vrijeme je da te nagrade za tvoje zlatne ruke. Ima tu pupoljčića. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Predobro pinus svtarno :)Predino izgledaju.. kaudeks je super *___*
meni ej onaj jedan krepao po očekivanju prekasno sam skužila da gnjili..ali nema veze imam sad tri godišnjaka (skoro god i pol u biti) i 8 sijanaca sasvim dovoljno... dva sijanca su mi dobila opekotinu od sunca ali su s eoporavili..nadam se da se neće tako jako primijetiti kad porastu... dva sijanca su mi se sama od sebe počela granati..svi sijanci su bebolinini ono sjeme što sam kupila dva su bila preživila ali ne zadugo.. zanimam me jako kakvi će biti kad procvatu..pogotovo ovi što su god i pol i hoće li mi cvasti ovo ljeto..zasad nema nikakvih naznaka :( |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 269270271272273 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |