Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 270271272273274 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:31
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:32
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:33
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:36

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:38
Ovaj cvijet me posebno obradovao. Oko njega se skoro sve osušilo a on se još veseli suncu...

Clematis Nelly Moser

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:48
Koja divna boja clematisa!
Sutra je novi dan.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2015 u 22:54
Lucy, dobro mi došla..... Dugo nisam obilazila moje cvijeće pa su me ovi cvjetići baš obradovali......
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 08:12
Samo žuto lišće u pozaditi otkriva da je jesen u vrtu, unatoč mnoštvu rascvjetanih glavica. Clematis je stvarno nenadmašno lijep, ali mi je i weigelica divna.
Brzi oporavak  ti želim draga moja, i da na proljeće budeš puna snage i energije za svoje biljčice. Heart Hug
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 08:24
Krasna jesen u tvome vrtu, pogotovo mi se dopada Anemona... jel to "Serenade"?
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 12:59
Rajski vrtovi, smile71 svaka posjeta me razveseli. Hvala na  lijepim željama..... Nadam se da ću na proljeće moći malo više oko mojih biljčica......

Vila, smile71 , veseli me tvoja posjeta.Hvala ti.... Ne znam koja je to anemona......
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2015 u 19:40
Prošetala sam tvojim jesenskim vrtom i uživala... Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2015 u 19:49
Bugica, hvala ti na posjeti....Hug Ne posvećujem puno pažnje ovih dana mojim biljkama.....Spremam nalaze jer imam zakazan op. zahvat za oko 10-tak dana pa sam sada zaokupljena pripremama za odlazak u bolnicu......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2015 u 15:58
Pozdraljam šetače po mome vrtu. Danas, umjesto snijega, dočekao me cvjetić ....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2015 u 16:08
Još ponešto cvjeta...

Gailardia

Keria

Kasia je puna novih pupova.....

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2016 u 12:44
Lijepa kolekcija žutih cvjetića u ovo doba godine. Cassia je stvarno divna biljka, a tebi očito ide od ruke. Heart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2016 u 14:07
Rajski vrtovi, veseli me tvoja posjeta......Dobro mi došla....Hug   Nisam zamotavala casiu, nadam se da će preživjeti i da će opet cvjetati.......
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2016 u 15:01
samo da se pozdravim sa nasom Milicom...nedaj se i nadam se da si vec sad pomalo bolje....puno pozdrava iz VK....smile73
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2016 u 17:32
Josipa,Hug veseli me tvoja posjeta. Drago mi je da si počela ponovo šetati po vrtu......
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2016 u 08:42
prošetala uz jutarnju kavu poz
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2016 u 11:40
Kamenjarka,Hug, pozdrav i tebi.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 270271272273274 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.