Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 271272273274275 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 10:29
Lantana, hvala ti na ovoj divnoj šetnici, rapsodiji boja i oblika, krasno je nešto takvo vidjeti u ovo vrijeme kad je kod nas kontinentalaca još sve jadno!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 10:54
divno! moje frezije nisu još, za koji dan će! divne slike si nam poklonila! šećer na kraju je pogled u nebo kroz šaš! savršena je!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 11:18

Hvala ti što si nam opet  ugrijala dušice prekrasnim sunčanim sličicama tvog vrtića i prvim cvijetićima koji su te obradovali!!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 11:48
za svaku slicicu!

i ja sam dosla da se malo ugrijem,a i da uzivam,vec sam rekla da ne bi izlazila iz tvog vrta
Na vrh
Pecika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pecika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 12:51
jaoo...pa kod tebe je uranilo proljece...prekrasno je...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 14:53
Dok se kod mene proljeće polako, polako budi kod tebe je već u punom jeku...........................Tongue Lijepe slike procvjetalog cvijeća
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 15:33
273 stranice prelijepog cvijeca i prelijepog drustva Tongue!! Vidim kod tebe je Narcis vec procvjetao a kod mene su tek poceli da rastu kako treba Big%20smile!! Cepljez mi je bas lijep cvijet..nevjerujem da sam ga vidjala prije!!

Veliki zagrljaj!!  smile79
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 15:47
 Prekrasne slike proljetnog cvijeća. 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 17:16
Nevjerojatno... Kao da je travanj.. jer tako u travnju kod nas izgleda! Divno, draga naša Lantanice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 17:53
Ma baš volim žuto i narančasto  cvijeće, puno malih sunca u vrtu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 18:28
Lantana postala si ko Trišasmile232..da mi ne bi Misty..eto ja nebi znala šta je mandula ...zlobnice jedne ...bem vamm Kineski jezik ..NJemački mi bio lakšismile52--ali eto opet mi neko prevedesmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:46
mendule su sada prekrasne neznam jel ljepša bijela ili roza Big%20smile...i ostići se bude krasno
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:09
Lantana, sve je krasno, ali frezija najljepsa :)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:34
Prekrasne slike još ljepšeg cvijeća !  ClapClapClapClapClap
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:37
Ima tjedan dana naiđoh na ovaj forum i ne odvajam se od njega.Nadam se da me primate u svoje društvo.
Učinilo mi se da je najbolje da startam s ovom temom jer i sama pripadam morskom pojasu.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:41
Cikas, lijepi vrt si odabrala za početak putovanja Clap.
Dobrodošla !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:42
Dobro došla Cikassmile73, drago mi je da ti se sviđa ovaj forum, ja sam već dugo i uvijek mi je interesantno LOL
život je more
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:57
Zahvaljujem na dobrodošlici!
Lantana imaš prekrasnan lila ostić, baš onu boju koju ja obožavam. Bila i žuta su mi ostale, cvitaju a lila mi se uništila. Kad naučim stavljat slike pokazat ću vam.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 22:10
Draga lantana, tvoji ostići zaista plijene pažnju, mendula je u cvatu predivna, a tek kad ima plodove, žutilo, šarenilo, ali slika na kraju je tek ona prava. Bravo umjetnice naša.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 11:09
Pun vrt cvićasmile55Forzicije su meni u ovo doba bredivnesmile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 271272273274275 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.