OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 272273274275276 374> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free,nikad se nečeš moći dovoljno ovoga nagledati,ja se svako malo vratim da pogledam
![]() Otok,u tvom vrtu nikad nije dosadno,uvijek nešto radiš,slažeš,sadiš i ja sa veseljem stalno dolazim i uživam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Istina, evo i ja sam opet tu !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Evo me opet, a ti si baš vrijedna!
Polako, rasporedi snagu-daleko je jesen...
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Sukulentići ko u nekom mozaiku, ma ko naslikani!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ovaj vrtić-kamenjar sa garnizonom sukulenata je prepreprekrasan! Kod tebe je već naveliko proljeće, rascvjetano i u vatromet bojama! Uživala sam!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otok, još jednom puno hvala na sukulentićima, već jučer navečer su bili svi posađeni
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo i šareno u tebe!
p.s. jako mi je drago šta san te osobno upoznala! lijepi pozdrav! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he, došla sam malo zavirit k tebi, a tebe te nema. Glavno da smo mi pokupili tvoje biljčice, moja je ljubimica felicija danas posađena u vrt
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma tu sam ja, naradila sam se i danas u vrtu, posadila ono što me dočekalo doma i ono što sam donijela iz Rijeke, hrpu lukovica.
Nešto sam i slikala, ali moji dečki skidaju nekakve filmove, pa presnimavanje na photobucket traje predugo, tako da sam odustala |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno si sredila vrtić sa sukulentima
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Ajme koja ljepota kod tebe.Stvarno si bila jako vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
sukulenti oduzimaju dah , predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To ti je Niho zato jer ih ne slikaš, kad biljčice znaju da ćeš ih slikati one se za to posebno pripreme da budu što ljepše |
|
![]() |
|
I ja sam jako sretna zbog toga. Šteta što si morala tako brzo otići. |
|
![]() |
|
Svima hvala što šetate mojim vrtom, i - ne morate se ponovno vraćati na ove slike - još ću ja to slikati sto puta, dosadit će vam
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neće ne boj se dosaditi nimalo.
Ovaj sukulentni kutak je bajan i mislim da ti svi mi sukulent zaljubljenici zavidimo na njemu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ništa u tvom prelijepom vrtu nam neće dosaditi,a mi se veselimo svakoj novoj sliki
![]() |
|
![]() |
|
Dobro nam došlo proljeće! Moji cvjetići i ja potrudili smo se da te lijepo dočekamo. Nadam se da ćeš nam se odužiti lijepim vremenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 272273274275276 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |