Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 275276277278279 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Zeko.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Viz moguce da moje nius rane sorte, da su dobre jesu debelo stablo,cvrste,fine,nego cvjetaju mi neke vrste sto sam nabavila ovdje od zena sa sela jabucar,volovsko neko,ali ploda jos nema.Ne mogu se nasmijati za sliku Mons je u tuzi lipsao joj zeko.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Lijep pozdrav svima!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sto tuga me snašlo......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Viz mozemo li se pposluziti kokicama
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Ahhhhh Wiz neutješna sam....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moonsilička...evo...izvoli...sam' za tebe da ne plakiš više..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Daj ga ovamo, iako nije ko moj klempouško, ali svejedno svi su mi dragi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Vidi ga Wiz, isti ovakav je moj bio... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wookowaratz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
zna li netko razlog zasto su se listovi na jagodama malo skupili? jel zbog zime ili? treba vode?
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš sam se vratila iz vrta.uh,,,krastavci su lijepi,ali pomalo žute.isprala ih vodurina.na paradajzekima ima ploda kao orasi i ti su dobri.sutra ih moram povezati.oni kasniji su dosta slabiji.
sve je nekako rekla bih dobro,ali raste trava,a ne mogu je čak ni čupati.sve ide zajedno sa zemljom.kako će to izgledati.opet se oblači.mada je malo topliji.dosta mi je toga
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Curke moje, pratim vas već neko vrijeme i čitam vaše uncutarije, sve mislim neću se pridružiti ali evo moram. Samo nešto kukate cijelo vrijeme, pa pada kiša, pa raste trava, bože gdje vam je mladost, šalu na stranu baš ste mi slatke sa ovim vašim razgovorima. Evo da najprije odgovorim našem vukovarcu zašto se savija list jagoda, jer su zbog obilnih kiša dobile pepelnicu, zaražene listove je najbolje trgati i zapaliti, obično se pojavljuje na starim listovima.
Svima želim laku noć.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail ja ne kukam,ja tjesim curke da budu ko ja optimisticne
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Pustolovka svaka čast što održavaš ravnotežu u ovom našem povrtnjaku, da nema tebe ovo bi bilo kukulele, inače kod mene se opet sprema kiša
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
wookowaratz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
uhvatio sam pepelnicu na jagodama
![]() spricam mlijekom pa cemo vidit
|
|
![]() |
|
Wook...nece jagodama nista biti nisam cula da su one podlozne "ubijanju" kao recimo paradajzi.Kod mene jagode truhnu abnormalno ko kad je sve mokro i zemlja i listovi pa vodurina svugdje,normalno da su ti listovi pozutili.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Dragi moji povrtni prijatelji, upravo sam popila dva andola jer me sve boli od umora. Danas kada sam došla s posla nisam niti ručala nego flaksericu na leđa i u borbu sa travom, porasla je baš puno, tri tjedna nisam kosila, a košnje imam baš puno. Doduše nisam sve sama kosila, ja sam flaksala a moja DS (čitaj dobra snaha) je kosila sa kosilicom i u devet večeras smo sve završile. Poslije toga sam uspavala mog malog cvijeteka jer joj tata radi popodne pa kasno dođe a mama se bakče sa još manjom sekicom. Nadam se da se neću dugo zadržati na CIF-u i da ranije idem spavati.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 275276277278279 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |