Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 277278279280281 381>
Korisnik
Poruka
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:05
mi smo ti uskoro europljani pa će nam slobodno dovoziti kojekakvo europsko smeće,koje nitko neće pojesti.sve će to proći kod nas,glavno da je jeftino,a naše domaće i zdravo se ne može prodati smile190
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:09
Imaš pravo Ajama, pa uostalom trgovine su već pune kojekakvog smeća odande....da ne spominjem samo u kakvom stanju je meso i mesne prerađevine....Užas !  Dead  Tko zna koliko je staro, ali svejedno nije ništa jeftinije...DeadDead
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:16
Proklet evropa sta ucini od nas balkanaca,prelijepih zemalja,sad smo ko misevi i sluge Dead
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:41
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Imaš pravo Ajama, pa uostalom trgovine su već pune kojekakvog smeća odande....da ne spominjem samo u kakvom stanju je meso i mesne prerađevine....Užas !  Dead  Tko zna koliko je staro, ali svejedno nije ništa jeftinije...DeadDead

Ma ne mogu oni nama ništa, mi ćemo sada svi u vegetarijance, pa da vidimo kome će prodavati što kod njih ne prođe.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:47
Imaš pravo Smail, kad bi bar svi ljudi tako razmišljali, brzo bi oni svoje smeće istovarali negdje drugdje ! Thumbs UpThumbs UpClapClapClap
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:49
Ja "necem zivit bez mesa Smail Disapprove

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Ja "necem zivit bez mesa Smail Disapprove
Ma draga moja, kada patliđane ispohaš , pa recimo malo na gradele, pa tako tikvice, pa cvijetača, brokula, meni meso ne treba, dođi k meni zajedno ćemo kuhat, naravno bez mesa i svi će morat jestismile42
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:57
Samo za Pusti

Patlidžani sa žara
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:00
slažem se sa smail, treba malo i bez mesa samo povrće
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:08
Uhhh primamljivo daj recept kako to sve pravis,mozda zamrzim meso LOL

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 22:21
Ima koga ovdje ili se već uhvatila paučina na ulaznim vratima kafića? ErmmGeekQuestion
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 22:28
Neka se malo uhvati paucina samo brbljamo hehe.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 22:31
       LOLLOLLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 22:36

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8cYCubol7a0  smile96smile96               Slatkiš mali !  EmbarrassedHeart
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 23:04
smile188 mali je Cool
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 23:06
Hehe slatka djecica.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 23:07
Tako mali,  a već opasan ! LOLLOLLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 21:56
Znate što ima novog ?          Kod nas se sprema kiša, opet !  UnhappyOuchThumbs Down
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:01
I to ti nesto novo LOL
Kod nas je danas grijalo sunce da je to bilo nesnosno,jer isparavanje se desava mokra zemlja,a odozgo upeklo tako da sam danas prosla sa glavoboljom.uh sad me strah vrucina smile100

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:02
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Znate što ima novog ?          Kod nas se sprema kiša, opet !  UnhappyOuchThumbs Down

Ja se danas čudim, već dva dana ne pada kiša.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 277278279280281 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,984 sekundi.