Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 49> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni se dunjarica baš sviđa....a puno ljudi ju uopće ne primjećuje
danas mi je procvao iris koji je stigao od Bake Bee.....oduševljena sam
otvorio je tek jedan cvijet ali diiiiiiivan je
još čekam drugoga....on bi ako se sjećam dobro trebao biti žuti
juuuuupi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Majčina dušica, dunjarica, bijela perunika... ma sve ti je prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala bako
![]() napokon ruže....tek poneki cvijetić...al vesele
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() svijetlo zeleni karanfilići....baš su mi se svidili
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Karanfilić je prekrasan!!!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prve ruže nas nekako najviše oduševe... Čekamo ih od kasne jeseni - pa smo presretni kad ih u proljeće ugledamo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris ruže su ti lipe lipih boja, je li ona crvena penjačica mislim da je ista kao i moja, a karanfil me oduševio neka ne viđena boja, sve je za 5
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() vanja sve tri su penjačice
samo ona prva cvijeta samo jedan put a druga crvena i žuta cvijetaju cijelo ljeto
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Iris predivno..Posebno boja karanfila..Ja sam tu vrstu prošle godine kupila u raznim bojama,i sve mi propale,i loše bile.Od nekih 5 jedan kao nešto preživio zimu,ali opet sam morala ih uzeti..baš su lijepi,ali ovu boju kao kod tebe vidjela nisam.Preljepa je...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
iris ruže su ti prekrasne,a karanfil jel to onaj veliki?
|
|
![]() |
|
alisa baš šteta što su propali....kod mene je ipak malo toplije nego kod tebe pa moj možda prezimi
rose to su oni niski
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Pa vjerujem da ce kod tebe opstati,klima je blaža nego kod mene,ali mislim da se moji nisu smrzli nego nešto drugo im izgleda nisam ugodila.A šta,to ne znam...Jer ostao je jedan,jest slab ali nije smrznut...Ali sam ja kupila druge i ne znam koje su boje cvjetovi,i ne zanima me,svidaju mi se svi
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
poseban je ovaj bijeli iris
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasne su i ruže i iris a karanfilić nebum ni spominjala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma divnooo
![]() mene su moji beli irisi razocarali,prebrzo su precvetali ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo iris za cvijeće ali posebno me se dojmila rečenica ispod - tvoj slogan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehe jel da bergenia
![]() drugi iris ipak nije žuti....nešto sam ja pobrkala hehe
![]() jednogodišnji alisumi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivančice počinju
![]() i kadulja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a ovo su nove bebice
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |