Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 104> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepa reportaža i slike su za deset
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasno kontesa :D
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo i mene....
![]() Mislim da moje oko najprije u svim vrtovima uoči peruniku, tako je bilo i u tvom..Ona plavo - bijela je .... ![]() Zar su ti ostići posađeni u vrt? Hoće li ti prezimiti? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
drage curičke, drago mi je da sam vas razveselila slikicama
![]() sarajka i triša, stigao je clematis ![]() smail, hvala ti ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga kontesa stvarno si se potrudila i lijepo nam dočara svoj put kroz Liku, nisam pozorno pratila da li ti je netko odgovorio za crkvu na Udbini crkva Hrvatskih mučenika , novo izgrađena iz Dugog Sela je tamo svečenik pa znam.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Konte , slikice su ti prekrasne !
5000 ! Cestitam ! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne slike obojene jesenskim bojama
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasne razglednice
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam pogledala lijepe slikice naše lijepe domovine
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Obzirom da je danas nedjelja i da imam malo više slobodnog vremena, bacila sam se na razgledanje tvog vrta od prve do zadnje stranice. I na kraju te duge, duge šetnje želim ti samo reći da sam oduševljena ljepotom i raznolikošću tvog cvijeća, a posebno su me se dojmile one plavobijele perunike.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala kaj si me povela sa sobom na
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I moja malenkost se pridružuje čestitkama!!!!!! Hvala na lijepim slikicama!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
konte, hvala na predivnom slikama, Plitvice su mi i inače favorit. Btw, crkva u Udbini koju si slikala je nova, izgrađena u zadnje 2-3 godine (sory, ali piknula si objekt o kojem dosta znam - u građevinskom smislu
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
konte eh,ljetos sam prolazila kroz Liku,provela 5 sati na Plitvicama,al kad pogledam Velebit srce mi zakuca brze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kontica pa ti se naučila slikati i okolinu, predivni su brijegi s malčice snijega. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaka čast Kontee, ovo si nas u nekoliko dana počastila lijepim slikama diljem Lijepe naše
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kontesa ,slike predivne,fuksije krasne moram vidjeti da mi koja boja ne nedostaje pa da se upišem u red za pelcer,pa kad krenem u proljeće prema vama da zakačim i prikolicu
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Čestitke za 5000 postova
![]() ![]() A ove predivne slike prirode su fantastične. Jesenje boje su ipak naj...... ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala konte ja bi koju koja ima puno podsuknji aliiii oću samo ako koja od fuksijica ima predugu grančicu nemoj niti slučajno narušavati izgled grmića zbog mene
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Eh,da je meni malo sniga
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |