Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 34> |
Korisnik | |
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedan nadam se koristan podatak za sve one koji printaju sličice na rižinom papiru: u knjižari Profil (Tower centar Rijeka) može se kupiti rižin papir na metar. Visina cca 1 m, a cijena po dužnom metru simboličnih 13,00 kuna. Malo je tanji od onoga u hobby dućanima (gdje komad 50 x70 košta 17,80 kn), ali sasvim se lijepo s njime radi. Inače nova sam na forumu i nova u decoupage-u. Do sada izradila 1 kuglicu za bor, 1 sliku na platnu, 1 kutijicu, decoupage papirom ukrasila zid između 2 štoka, listići, bubamare, leptiri. Slike stavljam kada upotpunim kolekciju. Trebam i savjet u vezi crackle laka. Sviđaju mi se pukotine koje izgledaju kao kockice (vidjela na dalekim prethodnim stranicama) i sve sitne, tanke. Kako to postići? Postoji li posebni medij za raspucavanje ili je stvar u razvlačenju pinelom? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Draga imenjakinjo i susjedo...i ja sam iz Ri..dobro nam došla i hvala ti na info. ja već davila našu dragu Hippy da šalje rižin papir iz Zg...spasila si i nju i mene, dobro nam došla i to što imaš samo par radova nije bitno, ovdje češ dobiti toliko puno ideja i inspiracija da ćeš brzo dostiči i najstarije članove, pogledaj samo mene, počela prije 2 mjeseca a radova već imam na bacanje, nadam se da češ dugo ostati sa nama. ![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Hvala na dobrodošlici. Koliko sam zaluđena decoupage-om dovoljno govori podatak da sam u subotu išla u Chemacov dućan u Zagrebu samo zato jer sam htjela vidjeti uživo kako izgleda dućan koji ima tako super internet stranicu
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
He, he...tako se počinje, drugi put idemo skupa! Imaš još i N&B Hobby ( internet kupovinu ) i iz Lumosa možeš naručivati...ali su im stranice nedovršene, na njihovu žalost, nema internet kupovine ali ih možeš zvati. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Dobrodošla Sandrice, ne brini i ja sam ti nova a već sam dosta toga "ukrala" od starijih forumašica. Trebaš imati samo malo vremena i sve prošnjofati i ideje su tu. A što se tiče Lumosa - zovi, cure se jako trude i uspješne su u tome.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vi ste prave majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo i mog prvog rada na platnu...Gustav Klimt, naravno (kad već ne mogu nabaviti salveticu sa djelima Claude Monet-a)...slika na salveti je Klimtovo djelo, ali su zato točkice oko slike moje djelo...čista umjetnost, što da se kaže
![]() ![]() Jako mi se svidjelo mackati po platnu i sigurna sam da ću napraviti još koju...sliku ili kako već... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
divno si to izvela, super
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
dada imas moneta ali se mora narucivati izvana. probala sam naruciti no dobila odgovor da prihvacaju samo paypal ih hrvatske (inace se na toj stranici placa karticama ali iz hr samo paypal prihvacaju, kaj ja znam zakaj). sliku si lijepo izvela :)
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Malo sam mackala ovih dana, nadam se da vam se sviđa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
krasni su ti radovi, a moj favorit uvijek su barčice
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivno dado
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ovi brodići su ludnica!!!
|
|
![]() |
|
Dada jako si to ljepo mackala, predivno i uredno, nema što...
|
|
![]() |
|
koje divote
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
da se ne ponavlja, ima nas dosta s istim ukusima. Bez nabora ej to je ludnica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
krasno dada,zašto ne otvoriš svoju temu?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Lijepo si ti to mackala... Bravoooo
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
dada....predivno i s mnogo ukusa ...prave salvetice.....bravooooo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |