OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dugo nisam ništa radila, ljeto je, kupanje i pomalo fjaka.
Ali dok sam danas listala novine, upalila mi se lampica, a kako ja neznam stati na loptu, pa polako, morala sam odmah nešto napraviti. Ovo ne smatram nekim uspješnim radom, više vam ga pokazujem kao ideju. Evo što je nastalo, keramička pločica, malo novina, malo boje - ljetna noć ![]() Mislim da ću se ovime malo više pozabaviti, mogle bi nastati neke simpatične sličice, vesele i šarene, ali i nešto iz crno-bijelog svijeta |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odlična ideja, bravo
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
nevjerojatno što sve skombiniraš,dopada mi se
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Odlična ideja a komplet s maslinama me posebno oduševio!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
meni je ovo ko med,dokaz da decoupage nema granice,cestitam OTOK.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlično,odlično
![]() ![]() nedavno sam radila kutiju s novinskim papirom ali nisam se sjetila da novine iskoristim na ovakav način....... ovo bi trebala patentirati.....tako da ti mogu platiti autrska prava kad posegnem za ovom idejom ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
super ideja
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Potrošila sam vegetu i staklenku sam najprije bacila. Onda sam išla nešto brisati sa papirnatim ručnicima, a onda mi se upalila lampica. Pa sam vadila staklenku iz smeća i nastalo je ovo
![]() ![]() Plavo i bijelo, hmm, moglo bi poslužiti za .... krupnu morsku sol (plavo more i bijela sol), pa ovi kamenčići na poklopcu neka glume sol ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo,zanimljivo ,efektno,OTOK svaka cast za ideju.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-fenomenalno,a što drugo reći....
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
puna si ideja kao šipak koštica, sječaš li se one pjesme od Zdenke Vučković "Tata kupi mi auto....................."
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Oduševljena sam!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Tko zna zna , i obične ručnike sjajno iskoristiti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koji radvi,ovo sa novinama je savršeno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što drugo nego veeeliki
![]() ![]() ![]() Za ideje i za izvedbu!
![]() |
|
![]() |
|
Sretan ti rodjendan i svako dobro.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tinki ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Sretan rođendan želim
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Čestitke i od mene!!
![]() |
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |