Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK: početci
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK: početci

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 02:46
Faint...izvanredan komplet, potpuno u tvom stilu, odmjeren, poseban, decentan, naročit, a uz rižin papir sve mi izgleda kao da je oslikano voštanim bojama, nemam više teksta samo uživam Love%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 19:56
Dugo nisam ništa radila, ljeto je, kupanje i pomalo fjaka.

Ali dok sam danas listala novine, upalila mi se lampica, a kako ja neznam stati na loptu, pa polako, morala sam odmah nešto napraviti.

Ovo ne smatram nekim uspješnim radom, više vam ga pokazujem kao ideju.

Evo što je nastalo, keramička pločica, malo novina, malo boje - ljetna noć

Mislim da ću se ovime malo više pozabaviti, mogle bi nastati neke simpatične sličice, vesele i šarene, ali i nešto iz crno-bijelog svijeta
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 20:36
odlična ideja, bravo
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:08
nevjerojatno što sve skombiniraš,dopada mi se
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 07:59
Odlična ideja a komplet s maslinama me posebno oduševio!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 16:45
meni je ovo ko med,dokaz da decoupage nema granice,cestitam OTOK.Thumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 14:51
odlično,odlično smile71.......opet si se igrala,sad si se dohvatila novinasmile89........
nedavno sam radila kutiju s novinskim papirom ali nisam se sjetila da novine iskoristim na ovakav način.......
ovo bi trebala patentirati.....tako da ti mogu platiti autrska prava kad posegnem za ovom idejomsmile216......
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 15:31
super ideja Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 19:11
Potrošila sam vegetu i staklenku sam najprije bacila. Onda sam išla nešto brisati sa papirnatim ručnicima, a onda mi se upalila lampica. Pa sam vadila staklenku iz smeća i nastalo je ovo

Plavo i bijelo, hmm, moglo bi poslužiti za .... krupnu morsku sol (plavo more i bijela sol), pa ovi kamenčići na poklopcu neka glume sol

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 19:31
jako lijepo,zanimljivo ,efektno,OTOK svaka cast za ideju.smile64
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 20:25
-fenomenalno,a što drugo reći....
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 15:06
puna si ideja kao šipak koštica, sječaš li se one pjesme od Zdenke Vučković   "Tata kupi mi auto....................."
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 21:09
Oduševljena sam!!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 23:39
Tko zna zna , i obične ručnike sjajno iskoristiti
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 15:46
wow,koji radvi,ovo sa novinama je savršeno!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 13:23
A što drugo nego veeeliki ClapClapClap
Za ideje i za izvedbu!Thumbs%20Up
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 09:51
Sretan ti rodjendan i svako dobro.smile169
Na vrh
tinki View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 35
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 13:50
Sretan rođendan želimsmile73
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 16:18
Čestitke i od mene!!

smile82
Na vrh
limun View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje limun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:10
smile99Sretan rođendan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.