Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 38> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
i na vrtu ima cvjetića pa makar bili i od krastavaca
![]() |
|
|
|
![]() |
|
prve tikvice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
koktel paradajz
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa - grunt ti je "pravi grunt" ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
bome, nema me par dana a toliko promjena kod tebe, Mamaa. idem još pošvrljat da vidim kaj ima nova kod tvojih cvjetića i kaktusa iako vec znam da su i oni za pet ko i gruntek.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja krećem u utrku čiji je paradaiz ljepši. Narasla su mi tri mića. Tvoji paradaizi su za sada
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure no nadam se da ću tijekom ovog tjedna uspijeti sve malo dopeljati red- imam hrpu toga na vrtu za napraviti i zapravo paradajz mi je ove godine definitivni favorit
![]() ja sam uvijek zbunjena kako se ko dvas sve to ubrzano odvija i pitam se zakaj kod mene kasni
|
|
|
![]() |
|
baš sutra imam prve pohane tikvice ove sezone
![]() ![]() ![]() a ti se ne živciraj ja imam prvi cvijet na krastavcima a ti ga papaš
![]() ![]() ![]() kao da smo na različitoj planeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Dobar tek!
|
|
![]() |
|
hvala...već se guštam i dobrano sputavam da ih sad ne spoham i smažem... naime klinci rade pripremu za pohanje i to bi bilo ružno od mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ova je dobra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
oprosti niho- ti rekla dvoje????? to je kod mene za mlađeg sina dovoljno- mi svi volimo tikvice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kad su tikvice u pitanju??? ma kakvi.....sebična sam to je pravi izraz
|
|
|
![]() |
|
Jesmo li na istoj talasnoj dužini hahahahah. E sad ozbiljno . Ja sam tikvice isto posijala i predivne su . Jela sam ih samo 1 u životu.Čak sam ih i 1 vidijela . Pa sad kad sam vidijela ovu tvoju ja sam se prvo ismijala i rekla jeli to toliko
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niho ako ćemo ozbiljno tikvice idu sve sosove, saftove, uštipke, juhe nema di ih gurnut ne možeš... Samo se dodaju pred kraj kuhanja...
A o neozibiljnom neću dobit ću od moderatora ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mamaaa cveteki su prekrasni. A tikvice....mljac! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |