piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni su lijepe obadvije
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
svaka je za sebe posebna
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida gdje si ti i gdje su novi radovi???
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ma tu sam ja,pratiim svaki vaš korak
![]() Od mojih radova za sad niš,jednostavno ne stignem nekaj smo zidali kod kuće,pa pukla cijev od vode,pa čišćenje dvorišta,berbe,branje graha,kukuruza i ostalih podova jeseni...nadam se da budem drugi mjesec imala malo više vremena,a do tad ću uživati u vašim radovima. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
pozdrav piramida! |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Bok,društvo!
Kompjutor nam bio u kvaru,popravili,onda sam ja zaboravila lozinku,poslali mi drugu,ali moj dragi nikako da mi instalira adresu da ja pročitam tu lozinku.Pošto imam još jednu adresu,odlučila sam se opet registrirati i svom starom imenu jednostavno dodati prvo slovo svog imena.Nadam se da je to u redu,ako nije molim moderatorice da me izbrišu,a ja ću čekat dok mm ne riješi adresu. Nemam ni instaliranu motorolu,pa ne mogu stavljat slikice...nekaj malo sam radila. Pozdrav,od mene smotane piramidel ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti s tim pridjevom na "s"
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Baš mi je drago da si nam se javila....fališ nam ...i malo se već brinula za tebe...sa slovom viška ili manjka...neka si ti nama tu
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Joj,baš lijepo da sam vam bar malo falila.
Sad moram u pregled,da vidim kaj ste sve radile...vidim da sam puno toga prepustila. |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pazi ti priče, čovječe! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dok sve pregledam pola zaboravim,pa onda dok počnem pisati još ,usput nešto zaboravim....na 25 str(valjda sam ono pred kraj zapamtila)onaj mali ćup je presladak.Kaj je ono na slici,ko mali vilenjak izgleda
![]() I vaza,koju si mackala i mackala,meni je krasna.Volim taj motiv ruže.
joooj sve je krasno...morat ću"utvrditi gradivo"još koji put
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga opet skitas okolo prerusena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pregledavala sam malo galerije i naletila na tvoju...moram ti priznat da imas krasne radove...stvarno je sve divno...daj nam jos malo...
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
SRETAN TI ROĐENDAN!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pridružujem se čestitkama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Sretan ti rodjendan
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam puno!
Ovaj rođendan mi i nije nešto,valjda će mi drugi bit bolji. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sretan rodendan draga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |