KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 42> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
same divote kod tebe karmen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ti si baš bila vrijedna..... krasne kuglice i pločice....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Kaćo, Mare....nestižem predahnuti....sada radim za prijatelje
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super radovi...
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
kakvi divni motivi i kakva divna izrada ,
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Maslačak, Felina, Mikica...hvala vam.....do sada sam radila .......evo ovaj vikend pauziram od decoupagea
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Udomljavanje je teška stvar, ali s ovim krasnim radovima si sigurno razveselila mnoge ljude! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odlično,ja se za sada samo divim kuglicama jednom ću i ja valjda svoje obući u novo ruho
|
|
![]() |
|
Izzy u pravu si....ostala sam iznenađena....sve sam ih prodala
File, samo moraš početi i onda kreće lančana reakcija
Hvala vam na pohvalama
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nije čudo da si ih udomila, ne znam koja je ljepša od koje.
čestitam!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...crijepovi, pločice, kuglice...sve odiše pravim Božićnim štihom i prelijepo je, posebice andjeli na crijepovima....prekrasni su, nikakvo čudo da je sve "planulo" ...zlatne ruke imaš draga Karmen
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Prila, Elzabuba, Primavera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kuglica nikad dosta..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne su!!!!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je jakooo lijepo ali anđeli sa prošle strane su woooow
![]() |
|
![]() |
|
Anđelka, Iris
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Djevojčice hvala vam
Bila sam u velikoj gužvi što se tiče narudžbi i poklona nisam sve ni uslikala ali evo nešto malo što mi je ipak uspjelo fotkati ![]() ![]() i jedan moj aranžman s kuglicama koje sam radila za sebe ![]() i sada je dosta kuglica.........željna sam raditi neke druge motive. Usput molila sam prijateljice da slikaju svoje poklone i narudžbe pa kada bude pokažem vam. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |