Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 112>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 12:50
Pa kaj ti mislis Kiki svaki dan po jedan rad, pa ne stigem ni napisati da je lijepo. Kutija je savrsena, moram nesto slicno probati, ali imam sada drugih briga.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 14:06
Kučica za ptice je preslatka a kutija predivna!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 14:14
Hvala curice.Nirvana,kučica je ostala doma.Nisam se imala srca od nje oprostiti obzirom da je jedina u gradu.Tatjana ,još imam par projekata u planu,a onda od drugog tjedna odmor skoro do jeseni.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 09:09
Ponovo kutijica sa istom,meni najdražom,salvetom,ali po želji prijateljice jeftinija kartonska verzija.Napravila sam još jednu ali je plagijat pa nije za objavljivanje.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:30
-ma bravo kiki,sve za deset
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 17:47
smile89ne znam sto mi je ljepse kutija ili kucica za ptice, predobrooooo smile141
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 22:10
Bravo,ma opert nesto novo.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 09:12

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 13:18
ti si baš vrijedna a ne smeta te ni ova vrućina, svaka čast...prelijepi radoviSmile
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:04
To ti ja radim po noći,a ujutro na poslu ko krepana mačka.Zato subotom odspavam do podne.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 15:32
Cuj Kiki kaj bus kuhale pekmez s ovim kuhacama,,meni bi
bilo festzao da ih upotrijebim /malo sale/
Kaj da se kaze, moze li se reci super ili ssssuuuuuupeeerrr.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 09:10
Kažu da je to za okretanje mesa.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 09:17

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 15:01
Pa zar opet nesto lijepo. Dokle bus radila po noci.
Perfa.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 19:51
Kao što sam već negdje napisala-je zeznuto kad nisi par dana ovdje, a nakupi se radova.
Svi su ti radovi super (opet ona ljuska od jaja-još se divim toj ideji )
Posebno mi se svidila ona tamna kutija i ova kuhača-ona mi baš vuče pogled ..al, sve je stvarno
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 21:02
U dilemi sam dali da tamnoj kutiji na poklopcu dam sjajni lak.Kuhača je čas posla.Jedino me muče 3 ruke bijele boje jer je od tamnog bambusa pa probija.Što se tiče roze kutijice,sa jajem i meni najdražom salvetom još ću napraviti jednu i to sebi.To mi je zadnji komadić salvete pa moram.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 21:20
Bila kuhača čas posla ili ne, mene su oduševile boje i motivi koje si stavila, evo je opet gledam ko dite izlog sa slatkišima
Salveta na rozoj kutiji je zaista lipa, a što se tiče one tamne kutije...baš sam je gledala opet...
Ne znam, gledajući zlatne nogice,i ne samo zbog njih, već baš zato što je crni poklopac s onim cvjetovima, ja bi stavila sjajni lak...a opet...ti odluči jel ti pametno slušat plavušu koja se trenutno kupa u znoju ili ćeš čekat još koje mišljenje.
Tako i ja nekad budem u dilemi, pa volim čuti druga mišljenja.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 22:30
Ja cu ti pogledati mislim da imam i ja nesto od te salvete, pa makar pola. Drugo ostavi crnukutiju sto prirodnije, nemoj sjajni lak, ubiti ce ti ovaj drugi ugodjaj.Uzmi celofan i stavi preko poklopca, dat ce ti kako bi izgledalo da je sjajni lak, pa onda sama odluci.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 19:05
Jedna za,druga protiv.Neka odluči treća osoba.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 20:10
Ej Kiki, moram ti ovo reći: jedan moj prijatelj (malo volio filozofirat inače) često bi mi, kad bi brbljala šta s njim i pitala "šta ti misliš, šta bi ti,....?..i sl., odgovorio nešto što me živciralo:
I pitanje je odgovor!
To bi on rekao, a ja bi grintala da šta filozofira i zna li on kad reć nešto konkretno
Je, da nije konkretno odgovarao na određeno pitanje, al ipak, uspila sam skuži tu njegovu rečenicu....par godina posle... doduše , i morala sam priznat da ima nešto u tome.
Ja mislim da ti sama imaš već neku svoju ideju za ovu kutiju,ja se sad ne računam ko treća osoba...čekamo dalje...
Razvezla ga ja....ko da sam u brbljaonici.....sorry!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.