Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 112> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa kaj ti mislis Kiki svaki dan po jedan rad, pa ne stigem ni napisati da je lijepo. Kutija je savrsena, moram nesto slicno probati, ali imam sada drugih briga.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Kučica za ptice je preslatka a kutija predivna!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala curice.Nirvana,kučica je ostala doma.Nisam se imala srca od nje oprostiti obzirom da je jedina u gradu.Tatjana ,još imam par projekata u planu,a onda od drugog tjedna odmor skoro do jeseni.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ma bravo kiki,sve za deset
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bravo,ma opert nesto novo.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ti si baš vrijedna a ne smeta te ni ova vrućina, svaka čast...prelijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
To ti ja radim po noći,a ujutro na poslu ko krepana mačka.Zato subotom odspavam do podne.
|
|
|
|
![]() |
|
Cuj Kiki kaj bus kuhale pekmez s ovim kuhacama,,meni bi
bilo festzao da ih upotrijebim /malo sale/ Kaj da se kaze, moze li se reci super ili ssssuuuuuupeeerrr. |
|
![]() |
|
Kažu da je to za okretanje mesa.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa zar opet nesto lijepo. Dokle bus radila po noci.
Perfa. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kao što sam već negdje napisala-je zeznuto kad nisi par dana ovdje, a nakupi se radova.
Svi su ti radovi super (opet ona ljuska od jaja-još se divim toj ideji ![]() Posebno mi se svidila ona tamna kutija i ova kuhača-ona mi baš vuče pogled ..al, sve je stvarno ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
U dilemi sam dali da tamnoj kutiji na poklopcu dam sjajni lak.Kuhača je čas posla.Jedino me muče 3 ruke bijele boje jer je od tamnog bambusa pa probija.Što se tiče roze kutijice,sa jajem i meni najdražom salvetom još ću napraviti jednu i to sebi.To mi je zadnji komadić salvete pa moram.
|
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Bila kuhača čas posla ili ne, mene su oduševile boje i motivi koje si stavila, evo je opet gledam ko dite izlog sa slatkišima
![]() Salveta na rozoj kutiji je zaista lipa, a što se tiče one tamne kutije...baš sam je gledala opet... Ne znam, gledajući zlatne nogice,i ne samo zbog njih, već baš zato što je crni poklopac s onim cvjetovima, ja bi stavila sjajni lak...a opet...ti odluči jel ti pametno slušat plavušu koja se trenutno kupa u znoju ![]() Tako i ja nekad budem u dilemi, pa volim čuti druga mišljenja. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Ja cu ti pogledati mislim da imam i ja nesto od te salvete, pa makar pola. Drugo ostavi crnukutiju sto prirodnije, nemoj sjajni lak, ubiti ce ti ovaj drugi ugodjaj.Uzmi celofan i stavi preko poklopca, dat ce ti kako bi izgledalo da je sjajni lak, pa onda sama odluci.
|
|
![]() |
|
Jedna za,druga protiv.Neka odluči treća osoba.
|
|
|
|
![]() |
|
Ej Kiki, moram ti ovo reći: jedan moj prijatelj (malo volio filozofirat inače) često bi mi, kad bi brbljala šta s njim i pitala "šta ti misliš, šta bi ti,....?..i sl., odgovorio nešto što me živciralo:
I pitanje je odgovor! To bi on rekao, a ja bi grintala da šta filozofira i zna li on kad reć nešto konkretno ![]() Je, da nije konkretno odgovarao na određeno pitanje, al ipak, uspila sam skuži tu njegovu rečenicu....par godina posle... doduše ![]() Ja mislim da ti sama imaš već neku svoju ideju za ovu kutiju,ja se sad ne računam ko treća osoba...čekamo dalje... Razvezla ga ja....ko da sam u brbljaonici.....sorry! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |